| Zapojenie káblov z tempomatu | |
|
+9Mitu viloaj weisser012 boraTDI LONGI530 ivco85 golfmanik baciluss gandalf15 13 posters |
|
Autor | Správa |
---|
mioa701 Začiatočník
Registrácia : 10.04.2011 Počet príspevkov : 1
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 16/5/2011, 09:25 | |
| Zdravím chlapi. Páčku na tempomat mám, riešim kabeláž. Ktorú z týchto dvoch: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=2245&id_tovar=21233&uroven=4&zaradenie=2245&ukaz=detail&hlzaradenie=1 alebo: http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=2245&id_tovar=14251&uroven=4&zaradenie=2245&ukaz=detail&hlzaradenie=1 čítal som, že do Golfa 4 ide to čo do Octavie I., tak preto tá druhá. Rozdiel je v jednom konektore navyše v prípade toho prvého odkazu.. a samozrejme v cene Podla návodov, čo sú na nete som si nebol istý. | |
|
| |
Speedy18 Autoškolák
Vek : 34 Registrácia : 12.09.2009 Počet príspevkov : 91 Auto : VW Touran 2.0TDI BKD-JPK 103kW 16V DSG6 TREND / Golf III 1.9 TDI 66kW Bydlisko : Zvolen a okolie
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 17/5/2011, 15:10 | |
| Čau. Do G4 ide to iste čo do O1. Takže ten druhý odkaz je správny. Ja som tiež kupoval zvlášť páčku a zvlášť kábel ale ten som objednával priamo v predajni Škoda a nemali vôbec problém objednať ju aj opakovane keď som robil tempomaty aj do iných golfov.... Takže to by si mal najistejšie. a keď zaplatíš poštovné za ten kabel cez net tak ťa to vyjde rovnako ako keď si ho objednaš v škodovke. a v Škodovke maš zaruku že ti pride to čo si objednal. Ale je na tebe ako sa rozhodneš. Maj sa | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 6/9/2011, 22:35 | |
| - ivco85 napísal:
- dodo kabel sa taha dopredu do motoroveho priestoru ako je riadiaca jednotka.....
a btw. aku mas k tomu kabelaz? origo? origo kabelaz, farby modrocierna, biela, cierna, zltocierna a cervena. | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 23/5/2012, 21:31 | |
| trocha to tu ozivim...demontoval som plast pod stieracmi,ale pri montazi akoby nesedelo tak ako predtym v tej gumenej drazke,ak zatlacim tak to trocha vyskoci spat,je to ok alebo nie???plast odstava od celneho skla....niekto hodte fotko svojho ako to mate???diky vopred. | |
|
| |
felix28 Začiatočník
Registrácia : 22.06.2012 Počet príspevkov : 9 Auto : VW Golf 4 TDi/GTI 110kw r.v.:10/2003
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 24/6/2012, 11:58 | |
| ja ked som tahal kable od baterky dozadu do kufra, tiez som ten plast daval dole, ale ked som ho dal spat, odstava mi od okna, vraj to je normalne.... casom mi menili celne sklo tiez mali plast dole a osadili mi ho tak isto, odstava od skla... asi to tak bude ked sa raz vytiahne | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 25/6/2012, 07:21 | |
| Tak to tu trochu ozivim...Ano ten plast bude odstavat ak ho raz vytiahnete. Mozno by chceloho tahat odspodu pri demontazi a hlavne vycistit dokonale tu drazku pred montazou od bordelu. Pre tych co chcu domontovat tempomat tak ano niektore auta vacsinou benziny nemaju natiahnute kable z toho cierneho konektora do RJ. Tie treba natiahnut podla schemy ku konkretnemu motoru. ALE AJ TAK ESTE NIE JE ZARUCENE ZE TO BUDE FUNGOVAT Niektore RJ to proste nepodporuju. Preto by som funkcnost tempomatu overil provzorne len kablami pred tym nez kupite packu. A pozicie na konektore RJ su oznacene na zaciatku a konci kazdej rady a treba si to odcitat. Nevidel som konektor na aute ktory by nemal ocislovane pozicie. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu | |
| |
|
| |
| Zapojenie káblov z tempomatu | |
|