Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| pomoc prosim pomozte pri montazi tempomatu | |
| | Autor | Správa |
---|
viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: pomoc prosim pomozte pri montazi tempomatu 24/7/2009, 22:38 | |
| chalani mam zaujem o tempomat,, nasiel som tu navod ako si to spravit doma,,, chcem sa len opytat na vas nazor ci je to realne a co si o tom myslite,,, nebudem sa sprtat ked je to blbost a zapojim podla schemi daco co bude hlupost,,,, kuknite si link http://www.vwgolf-club.net/forum-f51/topic-t3794.htm?sid=815af7b27c37db168f606d76481767db
a este,,, kde najdem v aute zastrcku na original kabel k tempomatu,,, lebo na tomto linku tam chalan nieco spomenul ale neviem kde to je, a on tu nechodi casto,,, prosim pomozte | |
| | | DOM16 Vodič
Vek : 34 Registrácia : 21.07.2009 Počet príspevkov : 168 Auto : GII 1.6D r.85 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: pomoc prosim pomozte pri montazi tempomatu 24/7/2009, 23:03 | |
| je to dost mozne ze to bude fungovat ale pokial nevyskusas nezistis ved to je elektronicky riadeny plyn takze asi tak.vela stastia | |
| | | viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: Re: pomoc prosim pomozte pri montazi tempomatu 25/7/2009, 09:36 | |
| - DOM16 napísal:
- je to dost mozne ze to bude fungovat ale pokial nevyskusas nezistis ved to je elektronicky riadeny plyn takze asi tak.vela stastia
a si si pozeral tu temu co tam pisal??? lebo mne sa to akosi nezda,,, vsetko ide z 3 kabllou do jedneho cierneho kabla a potom cierny treba este dat na + pol ,, neviem neviem,,, mam kus strach,, keby som vedel kde je orygo zasuvka kde sa dava kabel tak by som sa nebal ale ta koncovka co spomina T10a to urcite nie je ... | |
| | | ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: pomoc prosim pomozte pri montazi tempomatu 25/7/2009, 09:37 | |
| pri dnesnych cenach origo paciek by som sa vysr. na taketo riesenie... | |
| | | viloaj Vodič
| Predmet: Re: pomoc prosim pomozte pri montazi tempomatu 25/7/2009, 09:38 | |
| - ivco85 napísal:
- pri dnesnych cenach origo paciek by som sa vysr. na taketo riesenie...
ale kukni,,, je to skoro zadarmo,, tak preco nie,, a dva tlacitka priemeru 6mm sa daju aj domontovat pekne do packy,,, to som si uz pripravil,,, ale dalej sa bojim,,, hldam origo koncovku na pripojenie kablu | |
| | | Mitu Začiatočník
Vek : 38 Registrácia : 01.06.2009 Počet príspevkov : 16 Auto : VW GOLF IV, 1.9 TDI Bydlisko : BREZNO
| Predmet: Re: pomoc prosim pomozte pri montazi tempomatu 27/7/2009, 06:48 | |
| - viloaj napísal:
- DOM16 napísal:
- je to dost mozne ze to bude fungovat ale pokial nevyskusas nezistis ved to je elektronicky riadeny plyn takze asi tak.vela stastia
a si si pozeral tu temu co tam pisal??? lebo mne sa to akosi nezda,,, vsetko ide z 3 kabllou do jedneho cierneho kabla a potom cierny treba este dat na + pol ,, neviem neviem,,, mam kus strach,, keby som vedel kde je orygo zasuvka kde sa dava kabel tak by som sa nebal ale ta koncovka co spomina T10a to urcite nie je ... Ahoj nepisal som o ciernych kabloch ale o konektore T10a ( Ten cierny ) co sa nachadza v prednej casti v skrinke pod motorom streracov, prosim precitaj si este raz poriadne a pomaly co som tam pisal, funguje to na 100 % sak to mam tak urobene aj ja | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: pomoc prosim pomozte pri montazi tempomatu | |
| |
| | | | pomoc prosim pomozte pri montazi tempomatu | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|