| Zapojenie káblov z tempomatu | |
|
+9Mitu viloaj weisser012 boraTDI LONGI530 ivco85 golfmanik baciluss gandalf15 13 posters |
|
Autor | Správa |
---|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 10/5/2008, 23:37 | |
| - DODO1 napísal:
- no teraz si uz nepamtam, zapojil som ich uz a chcem ho aktivovat co VAG COM, no neviem ako... ak mi nepojde tak sm prehodil kabel 2 s kablom 9 to viem urcite..
Mas VIS??? Tam je presne navod ako to aktivovat. | |
|
| |
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 11/5/2008, 00:40 | |
| pre tých čo ho nemajú - kód:
-
http://rapidshare.com/files/114011028/VIS_2.0.rar bez hesla
Naposledy upravil boraTDI dňa 11/5/2008, 21:21, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| |
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 11/5/2008, 18:29 | |
| dakujem ico85, myslim si ze si sa vyjadril vystizne a jednoducho. | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 11/5/2008, 18:41 | |
| - boraTDI napísal:
- pre tých čo ho nemajú
- kód:
-
http://rapidshare.com/files/114011028/VIS_2.0.rar bez hesla diki za VIS, nenasiel som verziu na nete, urcitesa zide in future... | |
|
| |
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 11/5/2008, 21:23 | |
| na nete ho asi ani nenajdeš , je to dobrá vec mať ho ja mám asi všetky softy , Autodata,Etka 7.0 ,7.1, APMTEC a kopec dalších ako aj Vagcom 704.1 | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 11/5/2008, 21:48 | |
| - boraTDI napísal:
- na nete ho asi ani nenajdeš , je to dobrá vec mať ho ja mám asi všetky softy , Autodata,Etka 7.0 ,7.1, APMTEC a kopec dalších ako aj Vagcom 704.1
chlapi ked uz sme zakusli do tych softov.... Priznam sa ze ani ja nie som vseved.... naco je ten soft Autodata??? a hlavne..mam roztahanu teraz ELSU..mate s tym niekto realne osobne skusenosti??co to vlastne dokaze.... | |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 11/5/2008, 21:51 | |
| ja robim len s vag comom zatial, chystam sa na vag tacho ale kabel nespolupracuje | |
|
| |
boraTDI Profík
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 11/5/2008, 21:56 | |
| no skus pohľadať na nete , reálne je ich strašne veľa , ja mám v compe ETOS, ETKU7.1. a APMtec , skúšal som aj ELSU tu je nejaký popis a linky http://www.autocd.ru/index.html?q=10&gc=1478&sha=0
nejaký ten popis http://www.autocd.ru/elsa30/index.htm | |
|
| |
ivco85 VW Junior
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 11/5/2008, 21:59 | |
| - DODO1 napísal:
- ja robim len s vag comom zatial, chystam sa na vag tacho ale kabel nespolupracuje
o slovach VAG , OBD2 a FDTI chip sa mi uz sniva.. stale ma niekto otravuje s diagnostikou a s tym aby som mu rozchodil kabel... Inak VAG tacho som mal chvilu tiez.ale nemalo to pre mna vyznam..tak som sa toho zbavil... momentale pracujem ako som spominal na tej ELSE..vraj su to komplet postupy oprav na VW a AUDI... a co teraz studujem su tie diagnosticke stanice BOSCH na vsetky typy aut.....v podstate by to mal byt VAG s ETkou ELSOU a VIsom dokopy... | |
|
| |
boraTDI Profík
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 11/5/2008, 22:06 | |
| tak si to povedal v skratke su to naviazené programy na seba a komplet od diagnostiky až po opravy a výmeny , mám ja Bosch ESI aj s DVD 8Gb ale nemám miesto an disku aby som to spustil | |
|
| |
ivco85 VW Junior
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 11/5/2008, 23:05 | |
| - boraTDI napísal:
- tak si to povedal v skratke su to naviazené programy na seba a komplet od diagnostiky až po opravy a výmeny , mám ja Bosch ESI aj s DVD 8Gb ale nemám miesto an disku aby som to spustil
vybaveny si aj ty kvalitne vidim:)....a z vlastnej skusenosti ako hodnotis tu ELSU??snad to nie je elektronicka podoba "jak nato"...to by ma slahlo... ELSU vraj pouzivaju v origo servisoch som pocul.... | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 11/5/2008, 23:52 | |
| Autodata mam aj ja...sice strasiu verziu ale myslim ze je to dost pouzitelny soft. | |
|
| |
weisser012 Začiatočník
Registrácia : 28.04.2009 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 28/4/2009, 14:25 | |
| Ahoj baciluss mám problém s tempomatom počas jazdy sa sám vypne a nedá sa znova zapnúť až potom čo zastanem a vypnem motor a zapaľovanie. Keď potom znova naštartujem tak ide ale je to rôzne 1km alebo 20km a tak rôzne ale nakoniec prestane fungovať. Auto nehlási žiadnu chybu. Ďakujem za radu.
VW GOLF 1.9 tdi BXE r.v. 2006 | |
|
| |
ivco85 VW Junior
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 28/4/2009, 16:42 | |
| - weisser012 napísal:
- Ahoj baciluss mám problém s tempomatom počas jazdy sa sám vypne a nedá sa znova zapnúť až potom čo zastanem a vypnem motor a zapaľovanie. Keď potom znova naštartujem tak ide ale je to rôzne 1km alebo 20km a tak rôzne ale nakoniec prestane fungovať. Auto nehlási žiadnu chybu. Ďakujem za radu.
VW GOLF 1.9 tdi BXE r.v. 2006 toto patri do rubriky G5 viac menej... auto nehlasi ziadnu chybu...ako bola robena diagnostika a nic neukazala?? ak nie..treba ju orobit a tempomat bol origo alebo dorabany?? | |
|
| |
weisser012 Začiatočník
Registrácia : 28.04.2009 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 28/4/2009, 16:49 | |
| Ahoj pardon za rubriku.Tempomat je originál a diagnostika tiež ok tak tomu nechápem mám podozrenie na vadu páčky. | |
|
| |
viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 2/8/2009, 14:56 | |
| - baciluss napísal:
- DODO1 napísal:
- tak diki, to mi bodne.
Plast pod stieracmi das dolu tak ze z vrchnej strany ho musis tahat kolmo od skla. Podober ho prstamy a tahaj. Po celej sirke skla je drazka a v nej je osadeny ten plast...treba trochu zabrat. Zacni na jednom mieste najlepsie na jednej strane a postupne pokracuj na druhu. Samozrejme stieracne musia dole. Ked to zmaknes tak musis dat dole kryt kabinoveho filtra. Pre uplne odstranenie torpeda(plast pod stieracmi) ho potiahni na jednu stranu aby si druhy okraj pri blatniku uvolnil a mohol ho nadvihnut. Potom ho potiahni zas na druhu stranu. Nakoniec nadvihni torpedo v mieste kde su osky stieracov(nad osky) a cele to tahaj hore popri celnom skle. Povol tri sroby co drzia mechanizmus stieracov a cely ho vyber. Je to trochu jezek v kleci ale ked mas grif vyberies to behom 5 sekund. Odpoj konektor a niekam to odloz. Na lavej strane pod sklom je taka plastova krabicka. Su tam take packy ktore musis uvolnit aby si ju otvoril. Pod vekom su osadene konektory. Ten cierny rozpoj potiahnutim hore. Ta cast co tam ostala je z oboch stran drzana protihakmi...tie odtlac a zatlac konektor dolu. Teraz rozober plasty pod volantom a uvolni releovu dosku aby si mal viac miesta. Daj dolu aj plast co je nad pedalmi....tiez ti to ulahci pracu. Povol dva sroby co drzia relatkovu dosku a daj ju bokom aby si mal viac miesta. Vytiahni von ten cierny konektor co si zatlacil a odisti na nom ten ruzovy plast. Je to aretacia pinov aby nahodou nevypadli. Osad piny do konektora podla schemy a zatlac ruzovy plast. Teraz mozes zmontovat vsetko v opacnym postupom. Plasty pod volantom este nenahadzuj lebo musis zvazok kablov natiahnut k volantu. Tam staci dat dolu plast nad volantom. Pripnut konektor na packu a zvazok uchyt paskou. Nezabudni nechat volny ten kabel koli nastavovaniu volantu. Uz len pripojit cierno modry kabel cez poistku na plus a je to. Ja som ho osadzoval priamo do poistkovej skrinky. Teraz to mozes cele poskladat a uz len aktivovat cez VAG. Pokial nemas este packu nahodenu tak dolu bag a volant a aj spodny plast pod volantom. Nezabudni si oznacit volant oproti riadiacej tyci. cav baciluss dnes som sa pustil dorobit si tempomat,,, presne tak ako si to napisal som aj postupoval ale dalej neviem ako nato,,, to co svieti na cerveno v tvojom postupe to som aj spravil lebo som tomu aj pochopil,,, ale dalej neviem,, pretoze ten cierny konektor do ktoreho mam dat piny... tak tam som uviazlol,, do neho mi idu z hora iba 2 kable a aj z dola iba 2 kable,,,,, mam na mysli ten konektor ktory si aj ty odfotil,,, aj farbi mi sedia z tou fotkou,,, a neviem ci mam dobri konektor ale iny cierny tam uz nemam,,, je tam uz len potom biy , oranzovy hnedy modry konektor,,, mam aj schemu takuto ale neviem kde mam hladat tie kable farby co su vypisane na pravej strane,,, myslel som ze budu na tom konektore bud z hora alebo z dola,,, no neviem ako,,, prosim porad daco ze to nemusim naspat skladat a potom opat rozoberat.. pls obrazok mam z tamy http://www.vwgolf-club.net/forum-f51/topic-t3794.htm?highlight=lacna montaz dik | |
|
| |
Mitu Začiatočník
Vek : 38 Registrácia : 01.06.2009 Počet príspevkov : 16 Auto : VW GOLF IV, 1.9 TDI Bydlisko : BREZNO
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 2/8/2009, 22:46 | |
| kde si ten konektor vytiahol ? mozno nemas s RJ vytiahnute kable... ale nechapem | |
|
| |
viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 3/8/2009, 11:27 | |
| uz som prisiel nato ,,, do toho cierneho konektora po stieracmi T10e ja nemam natiahnute kable z RJ,,, vraj to GIV 1,4-ky nemaju ,, cize si to musim dotiahnut sam podla schemi elektroinstalicii v GIV ,, schcema je aj v prirucke ako na to ktora je vo FAQ,, v scheme su aj pozicie na konektoroch, ale nemam na aute ocislovane piny na konektore T80,, ani na samcovi ani na samici,,, taze nema z vas niekto ocislovane piny na konektore T80 na RJ??? pls | |
|
| |
Speedy18 Autoškolák
Vek : 34 Registrácia : 12.09.2009 Počet príspevkov : 91 Auto : VW Touran 2.0TDI BKD-JPK 103kW 16V DSG6 TREND / Golf III 1.9 TDI 66kW Bydlisko : Zvolen a okolie
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu 27/9/2009, 10:05 | |
| Aj mna by zaujímalo do ktorých pinov vlozim kontakty s tempomatu na RJ. Tiež chcem montovať tempomat a neviem do ktorých pinov v tom konektore mam vlozit tie kontakty. Nemá niekto foto? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Zapojenie káblov z tempomatu | |
| |
|
| |
| Zapojenie káblov z tempomatu | |
|