VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

oznacenie kablov na pripojenie autoradia

Goto down 
4 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

oznacenie kablov na pripojenie autoradia Empty
OdoslaťPredmet: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime3/1/2008, 21:35

poodpajal som kable na autoradiu, chcel som ich pretriedit a teraz ich neviem zapojit spat, resp. zapojil som viac kombinacii ale vobec mi nejde radio.

napr. cerveny kabel je na radiu +12V ale z auta je to zltocerveny?

neviete niekto aka farba kabla co znamena na golfe IV ???
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime4/1/2008, 18:21

vieme Wink mame schemy Idea Teraz zrovna nemam cas ale napisem to potom do FAQ.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime4/1/2008, 18:45

Je to vo FAQ v tejto sekcii Wink
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime4/1/2008, 22:17

diki moc baciluss, babrem sa s tym viac jak tyzden a som uz z toho nestastny, kupil som si alpine radio,pocuval som ho tyzden a tak som to pokaslal.. Sad
skusim to zapojit podla toho oznacenia, hadam ze sa mi to podari Basketball

si poklad, diiiiki sunny
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime4/1/2008, 23:02

Ktoreho alpina mas? Tak dufam ze ti to bude ponaucenim a nabuduce ked sa budes babrat s kablikmi tak si ich oznacis. Papierova paska a fixa k tomu bohate postaci Razz
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime5/1/2008, 01:24

ten moj alpine je z anglicka, vydrazil som ho na ebay, ale bolo 6 mesiacov pouzivane

ALPINE CDE9828RB

http://www.ciao.co.uk/Alpine_CDE9828RB__5715793
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime5/1/2008, 15:26

Pekny...vzdy sa mi pacilo ergonomicke rozlozenie tlacitok u Alpinov.
Ja som na Ebay vydrazil tohto krasavca za 63eur uz aj s postovnym.
http://www.justkenwood.co.uk/stock01/kdcm7024.asp

Mal poruchu ale opravil som ju. Cele radio som rozhodil do posledneho sroba, vycistil a zas poskladal. Este sice cakam na jednu suciastku ale inak funguje na 100%. Cakam na jednu firmu kedy sa mi ozvu a samozrejme tam volam skoro kazdy den ale asi este dovolenkuju. Potrebujem zohnat takyto ozubeny remen. Ked si vsinmes tak dole je poskodeny. Docasne som ho opravil.

oznacenie kablov na pripojenie autoradia Dsc_1610
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime5/1/2008, 18:26

taky kenwood som este ani nevidel, pekny display Shocked
ale tuna anglicania ak sa im pokazi radio tak ho jednoducho hodia do kosa a kupia nove, servis je veeelmi drahy a nahradne diely ani nedostat, takze ak zohnas ten remen tak si profik.
inak vdaka tvojmu oznaceniu kablov som zapojil radio za par minut,
moj alpine ma vysiel na 53 libier, predtym som mal blaunkpunkt, bola to hroza ale teraz ten alpine je ako sen, nadherny zvuk a to mam len seriove vw repro no ale 8, hehe.
inak mal som vela znaciek radii ale okrem pioneer som nikdy nebol spokojny ale teraz ten alpine sa mi zda este o triedu lepsi

What a Face
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime6/1/2008, 21:56

Tak som rad ze ALPINE zije Wink
Ja mam v predu origo a v zadu som montoval HERTZ 170W a cista pohoda teraz. SUB este nemam. Predtym som mal CLARION ale teraz pocujem ze tento Kenwood ma lepsi zvuk ale je aj o 5W silnejsi na kanal.
No som spokojny:) A ten remen verim ze zozeniem lebo podla katalogu svetoznameho vyrobcu remenov GATES taky normalne vyrabaju Very Happy A ta firma kam volam a pisem maily ma tento katalog v ponuke sortimentu. Tak snad to budu vediet niekde splasit ak sa k nim dovolam Rolling Eyes Budem vas informovat.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime7/1/2008, 14:35

dodo: remen som zohnal konecne som sa tam dovolal ale skoro som odpadol ked mi slecna zaspievala cenu do repraku. To co mi na obrazku vidis na dlani mi chceli predat za 970skk bez DPH. Tak som sa im na to vyprdol a zohnal som lacnejsie aj ked tiez nie zrovna najlacnejsie 720skk s DPH. Takze este plus postovne cca150sk. No hold.Aj tak je to esta celkovo dobra cena ked to pripocitam k cene zakupeneho autoradia Wink
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime7/1/2008, 14:55

Tak sa to vyvynulo este lepsie ako som cakal. Posalali mi dalsi mail a nebude to sice renem od GATES-a ale od nejakeho nemeckeho vyrobcu, ktory im len teraz poslal ponukovy list a cena bude ako pre mna 222sk bez DPH dance
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime7/1/2008, 17:22

tak nakoniec su dost dobre dopadol, gratulujem cheers

ja som mal subwoofer JBL, ten co vyhral testy ale predal som ho kamosovi lebo casom mi tie basy uz liezli na nervy, ale bola to pecka, vtedy som mal este hondu civic takze mi zapratal cely kufor.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime11/2/2008, 00:06

Tak a remen na radio je doma...a dokonca presne taky isty ako je origo Smile
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime11/2/2008, 17:02

trvalo to dlho ale trpezlivost aj kvalitne radio opravi Very Happy
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime11/2/2008, 17:20

dodosvk napísal:
trvalo to dlho ale trpezlivost aj kvalitne radio opravi Very Happy
Tak tak...zajtra sa pustim do vymeny Wink toho remena.
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime27/3/2008, 02:52

dodosvk napísal:
poodpajal som kable na autoradiu, chcel som ich pretriedit a teraz ich neviem zapojit spat, resp. zapojil som viac kombinacii ale vobec mi nejde radio.

napr. cerveny kabel je na radiu +12V ale z auta je to zltocerveny?

neviete niekto aka farba kabla co znamena na golfe IV ???

treba si zobrat skusacku a ides a to uz uvidis co je stalych 12V a co je 12V spinanych cez spinacku skusacka a mas to oki len tych stalych 12V si daj na pamat mal by to byt zlty kablik v euro koncovke
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime27/3/2008, 07:16

uz mam navod od bacillusa, je vo FAQ a je super Smile
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime27/3/2008, 11:11

pripojim sa aj ja s prosbou...bo ma to uz dlho zaujima..a na ceskom fore to rozumne nedoriesili..takze dufam ze se mudrejsi:)) ..chcel by som Vas o nieco poprosit..stale mi vrta hlavou namontovanie repro do zadnych dveri..lenze problem je v tom ze z euro koncovky mi ide iba 8 kablov...proste tie krajne styri polohy(2 v lavo 2 vpravo) pre zadne repro nie su obsadene.....chcem sa spytat ze ci to znamena, ze do zadnych dveri nie su natahane kable vobec( je to rocnik 11/2002 Basis vybava... iked EDITION prevedenie...Belgican), v takom pripade by som sa vydlabal nato....
Proste zaujima ma to ze ked nejdu kable do zadnych repro ani z EURO...ci to znamena ze kabelaz pre zadne repro vobec nie je(lebo aj podla tych kodov vybavy ked som si dal vycitat vypisalo ze predpriprava pre 4 repro vpredu)......alebo ci je eventulene mozne ze tam kabelaz je...a je len niekde zabalena..napr ze nie je potiahnuta po radio..ale po stlpik vpredu pri nohach...a zase konci v konektore pre elektriku zadnych dveri.....Pytam sa preto ze nechcem rozoberat pol auta...kamos to robil a ako dal tie plasty vsetko dole..tak uz mu to neako vrzgoce odvtedy...ak by to bolo tak ako pisem....ze kabelaz by zacala v predu pri nohach a skoncila v konektore v zadnych dverach..tak dotoho by som sa este dal.....proste nechcem demontovat tie plasty okolo dveri..nie ze by som bol neaky nesika..ale som na auto hrozny pedant..a hrozne by ma potom sralo keby som to rozobral poskladala uz by to nebolo ako predtym a pritom by som na nic neprisiel........alebo je este mozne ze je zadna kabelaz paralelne napojena na predne repro? ale to asi nie..urcite nie ab werk ze....takze nahodou ci ste sa s niecim takym nestretli..diky za kazdu radu...
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime27/3/2008, 12:59

ivco85 napísal:
pripojim sa aj ja s prosbou...bo ma to uz dlho zaujima..a na ceskom fore to rozumne nedoriesili..takze dufam ze se mudrejsi:)) ..chcel by som Vas o nieco poprosit..stale mi vrta hlavou namontovanie repro do zadnych dveri..lenze problem je v tom ze z euro koncovky mi ide iba 8 kablov...proste tie krajne styri polohy(2 v lavo 2 vpravo) pre zadne repro nie su obsadene.....chcem sa spytat ze ci to znamena, ze do zadnych dveri nie su natahane kable vobec( je to rocnik 11/2002 Basis vybava... iked EDITION prevedenie...Belgican), v takom pripade by som sa vydlabal nato....
Proste zaujima ma to ze ked nejdu kable do zadnych repro ani z EURO...ci to znamena ze kabelaz pre zadne repro vobec nie je(lebo aj podla tych kodov vybavy ked som si dal vycitat vypisalo ze predpriprava pre 4 repro vpredu)......alebo ci je eventulene mozne ze tam kabelaz je...a je len niekde zabalena..napr ze nie je potiahnuta po radio..ale po stlpik vpredu pri nohach...a zase konci v konektore pre elektriku zadnych dveri.....Pytam sa preto ze nechcem rozoberat pol auta...kamos to robil a ako dal tie plasty vsetko dole..tak uz mu to neako vrzgoce odvtedy...ak by to bolo tak ako pisem....ze kabelaz by zacala v predu pri nohach a skoncila v konektore v zadnych dverach..tak dotoho by som sa este dal.....proste nechcem demontovat tie plasty okolo dveri..nie ze by som bol neaky nesika..ale som na auto hrozny pedant..a hrozne by ma potom sralo keby som to rozobral poskladala uz by to nebolo ako predtym a pritom by som na nic neprisiel........alebo je este mozne ze je zadna kabelaz paralelne napojena na predne repro? ale to asi nie..urcite nie ab werk ze....takze nahodou ci ste sa s niecim takym nestretli..diky za kazdu radu...
ty si aky spisovatel:)))...no dobre...tak prve sa pozri na B stlpik. Daj dolu zo stlpita tu gumenu manzetu v ktorej idu kable do zadnych dier. Rozpoj konektor a pozri ci su osadene piny 1 a 5. Mali by tam byt take male cisielka na konektore. A tusim su to take hrubsie kable. Ak tam budu tak kable do eurokoncovky su len niekde zabalene.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime27/3/2008, 13:02

Very Happy Very Happy What a Face What a Face

Ivco85 pise take basne aj na inych forach Laughing

spisovatel lol!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia Icon_minitime

Návrat hore Goto down

oznacenie kablov na pripojenie autoradia
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» upevnenie autoradia
» Oznacenie komfortu
» oznacenie okien
» Zapojenie Autoradia

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: