VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

oznacenie kablov na pripojenie autoradia

Goto down 
4 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

oznacenie kablov na pripojenie autoradia - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia - Stránka 2 Icon_minitime27/3/2008, 13:09

ivco85 napísal:
pripojim sa aj ja s prosbou...bo ma to uz dlho zaujima..a na ceskom fore to rozumne nedoriesili..takze dufam ze se mudrejsi:)) ..chcel by som Vas o nieco poprosit..stale mi vrta hlavou namontovanie repro do zadnych dveri..lenze problem je v tom ze z euro koncovky mi ide iba 8 kablov...proste tie krajne styri polohy(2 v lavo 2 vpravo) pre zadne repro nie su obsadene.....chcem sa spytat ze ci to znamena, ze do zadnych dveri nie su natahane kable vobec( je to rocnik 11/2002 Basis vybava... iked EDITION prevedenie...Belgican), v takom pripade by som sa vydlabal nato....
Proste zaujima ma to ze ked nejdu kable do zadnych repro ani z EURO...ci to znamena ze kabelaz pre zadne repro vobec nie je(lebo aj podla tych kodov vybavy ked som si dal vycitat vypisalo ze predpriprava pre 4 repro vpredu)......alebo ci je eventulene mozne ze tam kabelaz je...a je len niekde zabalena..napr ze nie je potiahnuta po radio..ale po stlpik vpredu pri nohach...a zase konci v konektore pre elektriku zadnych dveri.....Pytam sa preto ze nechcem rozoberat pol auta...kamos to robil a ako dal tie plasty vsetko dole..tak uz mu to neako vrzgoce odvtedy...ak by to bolo tak ako pisem....ze kabelaz by zacala v predu pri nohach a skoncila v konektore v zadnych dverach..tak dotoho by som sa este dal.....proste nechcem demontovat tie plasty okolo dveri..nie ze by som bol neaky nesika..ale som na auto hrozny pedant..a hrozne by ma potom sralo keby som to rozobral poskladala uz by to nebolo ako predtym a pritom by som na nic neprisiel........alebo je este mozne ze je zadna kabelaz paralelne napojena na predne repro? ale to asi nie..urcite nie ab werk ze....takze nahodou ci ste sa s niecim takym nestretli..diky za kazdu radu...

ja mam tiez zadne dverove repra paralelne s prednymi a ovaly mam v plate ciste zadok
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia - Stránka 2 Icon_minitime27/3/2008, 19:04

dik bacilus...v nedelu to kuknem..bo mam teraz auto v lakovni...cize mam pozriet konektor na B stlpiku..oki..pretoze tapec zo zadnych dveri som dolu mal..ale tam ziadne kable neboli......

add.. ten spisovatel.....Smile) radsej vzdy po lopate vysvetlim co chcem...pretoze mam bohate skusenosti s ludmi od ktorych som nieco potreboval....a povedali jasne jasne rozumiem..a dopadlo to uplne inak...
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia - Stránka 2 Icon_minitime27/3/2008, 19:11

ivco85 napísal:
dik bacilus...v nedelu to kuknem..bo mam teraz auto v lakovni...cize mam pozriet konektor na B stlpiku..oki..pretoze tapec zo zadnych dveri som dolu mal..ale tam ziadne kable neboli......

add.. ten spisovatel.....Smile) radsej vzdy po lopate vysvetlim co chcem...pretoze mam bohate skusenosti s ludmi od ktorych som nieco potreboval....a povedali jasne jasne rozumiem..a dopadlo to uplne inak...

Jasne...ja to chapem...ja som este horsi ako ty...ja pritom aj rukami rozhadzujem cheers Ked nieco vysvetlujem ta chcem aby to doticny za kazdu cenu hned pochopil...som detajlista:)...
Ja ked som dorabal zadne repro tiez som vo dverach nic nemal....len po B stlpik.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: oznacenie kablov na pripojenie autoradia   oznacenie kablov na pripojenie autoradia - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

oznacenie kablov na pripojenie autoradia
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» upevnenie autoradia
» Oznacenie komfortu
» oznacenie okien
» Zapojenie Autoradia

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: