- mireq napísal:
- ivco85 napísal:
- dobre spravenu buracku clovek nezpozna ak to bolo iba cez dvere..mohli byt vymenene kus za kus aj so sklom...
alebo mohli byt len rozbite okna...ja mam tiez dve menene a keby som auto predaval hned by ma niekto podozrieval ze bolo burane..no pritom ma len neake dobre duse v belgicku vykradli..a jedno okno sa im na rozbitie zdalo malo..takze je to take diskutabilne
podla VINka vies zistit historiu auta..ale ma to vyznam len do toho momentnu pokym bolo servisovane v origo VW servisoch...
podla servisnej knizky mi to vychadza ze bolo v origo servise. Nevies za aky poplatok mi to zistia alebo akym sposobom to zistit?
no hej byt mohlo..ale otazka je dokedy..vies bo ked kupis auto s rokom vyroby 2000a v origo servise chodilo 3 roky,teda klasika pocas zaruky..tak priklad za posledny rok ak by uz v origo vw servise nebolo s nim mohli udiat veci...
proste chcem tym povedat ze ak mas poslednu navstevu v servisnej knihe v origo vw servise povedzme starsiu ako rok..nemusi to uz by t uplne relevantna informacia
ale samozrejme povie vela o stave km...ak ma napr teraz trepnem 120 tis a pred rokom mal 180 tis..vies co tym chcem povedat...
a co sa tyka tych info ohladne VINka..to zalezi od konkretneho cloveka..mna osobne zaujimalo kedy som mal na aute menene rozvody..tak mi to typek pozeral..
ale predpokladam ze je mozne ze ti za urcity poplatok vytlacia komplet historiu auta...otazkou je ako je to s osobnymi udajmi...atd..ci nebude problem ze auto nie je tvoje...takze to neviem presne...ale samozrejme ako som pisal...oni s tym problem nemaju..takze je to vec pristupu...alebo ci tam mas /nemas znameho a pozrie ti to...