VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Golf IV audio & tuning by Scarp

Goto down 
+48
Hugino
Jojo sdi
baciluss
Zolko
Blitzkrieg
michalyx
alfonso3006
Marshall_G_IV
Martinko
seven72
Polymorph
Sven
Kukino2611
mako
Champion
RangeR
lubo87
Matko11
zuzko
Rusnack
jimmy
kruhovy_objazd
GOLF4TDI
Tyouko
tono55
pepo444
Sharkygolf
element666
synak
MuFFin0
Lucko
mik
kudlo
boraTDI
nikibad
Kuric
joy_pu
mato88
remco
stanly52
lupo
SPIKEBOY
tdk
nemko1
apophis
ivco85
dramatiq
Scarp
52 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
AutorSpráva
GOLF4TDI
Autoškolák
Autoškolák
GOLF4TDI

Male
Vek : 36
Registrácia : 29.11.2008
Počet príspevkov : 131
Auto : GOLF 4 TDI 81kw

Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime24/5/2009, 15:02

pekne auticko , ale ten predny naraznik je podla mna nehnevaj sa ale cisty odhrnac snehu .... Mad
Návrat hore Goto down
kruhovy_objazd
Autoškolák
Autoškolák
kruhovy_objazd

Male
Vek : 34
Registrácia : 02.11.2008
Počet príspevkov : 116

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime24/5/2009, 15:30

nazdar... zadok auta chvalim Smile
a mam jednu otazocku. aky ma vyznam dat duplex na naftu ? pozrel som video ale slabo som pocul bo je nahravka trocha nekvalitna a fukal vietor cize som zvuk motora dobre nepocul.. takze ma to aspon s polovice taky dobry zvuk ako V6 benzin ??
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male
Registrácia : 29.12.2008
Počet príspevkov : 243
Auto : VW golf IV

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime24/5/2009, 15:33

Nepocul som V6 benzin ale co sa tyka hluku je to o velky kus hlucnejsie ako origo disel keby si hentak pridal namieste na origo diesli nepocujes dokopy nic skor motor spredu. Ako a to ja este nemam cela zvody ale len od napravy spraveny duplex keby osm dal komplet ladene zvody malo by to efekt vacsi ale takto to ma len konecne zvuk a vyzera to super
Návrat hore Goto down
http://www.scarp.tym.sk
kruhovy_objazd
Autoškolák
Autoškolák
kruhovy_objazd

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime24/5/2009, 15:42

ako mne je jasne ze sa nafta nemoze zvukom rovant nakej V6.. len ci sa aspon kuok prblizila.
a planujs to spracit cele ci staci takto ??? na pohlad to vyzera super.. len ci nebudes mat potom cele auto spinave.. a co ta stal duplex ?
Návrat hore Goto down
jimmy
Vodič
Vodič
jimmy

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.12.2008
Počet príspevkov : 175
Auto : golf IV 1,4 16 V 55kw, golf IV 1.8 20V 92kw

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime24/5/2009, 15:42

a su funkcne obidve strany???alebo je jedna len ako zaslepka??? nemas to pofotene pred tym ako si to tam daval?? lebo aj mna by take nieco zaujimalo...a chcel by som si to dat v buducnosti lebo to vyzera ozaj skvele.
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime24/5/2009, 15:49

Funkcne su obe strany oto mi isto este sme sa pohrali aj s prudenim plynov ziadne ostre uhly aby bolo prudenie co najplynulejsie a cca rovnake na oboch stranach . A co ma to stalo neviem robilo sa to na viac krat ale vsetko je custom vyroba jedine co sa kupovalo boly kolena a trubky . Ako robota to bola dlha vymysliet umiestnene atd. cenovo s tim ze to robil profik vsetky zvary su odborne spravene a osterene aj s cenou koncoviek nejakich 200-230 E cca +- a foto mam len jednu lebo bolo roboty vela nestihal som je to niekde zo stredu roboty

Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Snc00250resize
Návrat hore Goto down
jimmy
Vodič
Vodič
jimmy

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime24/5/2009, 16:06

noooo vyzera to dobre .... velmi pekna praca a teda aj cena je celkom v pohode.... musim blahozelat... a taky zdvihak by sa mi zisiel Smile
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime24/5/2009, 16:10

tak jasne chlapik nieje lacny ale kvalita hovori zavsetko osetril mi komplet cele potrubie az skoro po motor a tema zdvihaku Very Happy keby mam auto o 4 mm nizsie uz ho nedame na zdvihak a bolo by po robote
Návrat hore Goto down
jimmy
Vodič
Vodič
jimmy

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime24/5/2009, 16:14

neviem nepostrehol som auto mas znizovane??? a o kolko lebo ja idem znizovat zhruba o cca 35 mm neviem ci je to malo ci uz aj celkom dost teda myslim k stavu nasich ciest a komunikacii Smile
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime24/5/2009, 16:16

Nemam znizovane a ani neplanujem maximalne o 15mm kvoli tomu kolko jazdim ale mam prahy a kvoli pneumatike mam pol centimetra dole tak to bolo dost obtiazne ale zvladli sme
Návrat hore Goto down
kruhovy_objazd
Autoškolák
Autoškolák
kruhovy_objazd

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime24/5/2009, 16:54

no vyzera to dobre aj robota a cena Smile ... tak nech sluzi..
Návrat hore Goto down
Rusnack
Autoškolák
Autoškolák
Rusnack

Male
Vek : 42
Registrácia : 05.08.2008
Počet príspevkov : 77
Auto : VW GOLF IV , TDI 96kW

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime25/5/2009, 09:38

Gratulka..fakt dobre..
este si mohol nejaky ten nakres..
alebo urobis na objednavku? Very Happy
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime25/5/2009, 09:40

nakres naco aj tak si to musi kazdy prisposobit na svoje auto mne sa musel upravovat plech co je okolo povodneho tlmica potom napravo co je plech rezervy sa prerabal aby tam sedela koncovka ale ak to robi odbornik nemal by byt problem zaklad je aby bola kvalitna Co2 zvaracka Wink
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime28/6/2009, 08:49

scarp videl som tvojho golfika v trencine pekny pekny ani sa nepochvalis ze si nameral heh skoda ze som ho nevidel zvnutra.a vyhral si prve miesto v hudbe??
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime28/6/2009, 10:35

hej hej dalsi krasny pohar vsak ja chodim na zrazy hlavne na meracky  ale uz to pomaly konci body na finale uz mam ale tak pohar potesi Very Happy vsak si sa mal ozvat ze ma poznas s klubu sme mohli pokecat Smile 
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime28/6/2009, 13:00

Scarp napísal:
vsak si sa mal ozvat ze ma poznas s klubu sme mohli pokecat Smile 
Stalo sa Laughing. Zuzko mal si aj ty ísť za ním. Pekné to auto (das auto). Smile Wink
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime28/6/2009, 13:20

kua len ja mam gilas v menach stale Very Happy tvare uz poznam ale este nviem priradit auto a meno Very Happy v piatok a sobotu zamnou prislo tak 30 ludi Very Happy to musime popit spolu aby bolo kcomu pridadit ako napr jojo je pridadeny k hruske :DInak pre vseobecne info bude sa par veci menit na golfe  nechajte sa prekvapit Wink ale urcite sa budu pacit 
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime28/6/2009, 21:50

mozem si tipnut????? podla mna to bude predny naraznik... WinkWink uhadol som????
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime28/6/2009, 22:02

Lebo ho predáva? Laughing Inak keď som sa s ním v Rudne rozprával, povedal mi čo nového bude. Som zvedavý ako to bude vyzerať. Smile
Návrat hore Goto down
jimmy
Vodič
Vodič
jimmy

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime28/6/2009, 22:02

jasne ze je to predny naraznik ved uz je aj na predaj....co si zmenil nazor na vzhlad auta???
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Golf IV audio & tuning by Scarp
Návrat hore 
Strana 6 z 12Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» AUDIO
» Problem s AUDIO
» audio spekulacia
» moj maly tuning
» BIG BIG tuning

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: