VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Golf IV audio & tuning by Scarp

Goto down 
+48
Hugino
Jojo sdi
baciluss
Zolko
Blitzkrieg
michalyx
alfonso3006
Marshall_G_IV
Martinko
seven72
Polymorph
Sven
Kukino2611
mako
Champion
RangeR
lubo87
Matko11
zuzko
Rusnack
jimmy
kruhovy_objazd
GOLF4TDI
Tyouko
tono55
pepo444
Sharkygolf
element666
synak
MuFFin0
Lucko
mik
kudlo
boraTDI
nikibad
Kuric
joy_pu
mato88
remco
stanly52
lupo
SPIKEBOY
tdk
nemko1
apophis
ivco85
dramatiq
Scarp
52 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next
AutorSpráva
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male
Registrácia : 29.12.2008
Počet príspevkov : 243
Auto : VW golf IV

Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 07:53

A taka otazka kolkokrat v zivote si vbec niekoho videl priputaneho viacbod pasmi ? stavil by som sa ze ani raz v zivote Smile Ja sa onic nehadam len nemam arrd ked niekto otom vyprava ako keby vtom sedel cely zivot . Mozte si na zraze sadnut pripadne mozem povozit vyskusate a potom mozte sudit Wink 
Návrat hore Goto down
http://www.scarp.tym.sk
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 09:06

Scarp napísal:
A taka otazka kolkokrat v zivote si vbec niekoho videl priputaneho viacbod pasmi ? stavil by som sa ze ani raz v zivote Smile Ja sa onic nehadam len nemam arrd ked niekto otom vyprava ako keby vtom sedel cely zivot . Mozte si na zraze sadnut pripadne mozem povozit vyskusate a potom mozte sudit Wink

už som pár krát videl, neboj niesi jediný Smile
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 09:08

to som nikdy netvrdil ale zo zrazov co viem takto ma zatial len malo ludi Smile 
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 13:15

scarpyk tolko co investoval do toho auta tak hadam by si za tie prasule mal nissan skyline Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_smile aj s bodovymi pasmi
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 13:29

Never tomu Smile zas tolko to nebolo ale zas je pravda ze keby predam to audio co mam teraz (este nieje nahodene) tak golf stoho vyjde urcite jeden Very Happy ale aj ked sa bude predavat golf audio ostava umna Smile
Návrat hore Goto down
Zolko
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 38
Registrácia : 22.06.2009
Počet príspevkov : 20

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 15:05

No musim uz aj ja napisat daco. Tiez mam 4koveho golfa, mam take iste sedacky ako Scarp kamos a tiez mam trojbodove pasy. Nekupil som to kvoli designu ani kvoli bezpecnosti, auticko mam prerobene, spustene celkom k zemi, stabilizatory napravy aj karoserie atd. Sluzi to len ako moje druhe aute takzvane vykendove, hobby car. Pasy su nato aby mi zvysili ten feeling sportoveho auta + v zakrutach telo drzia ovela lepsie. Tu vobec nejde o praktickost. Je to len o ten pocit. Ak niekomu je prvorade bezpecnost a praktickost tak treba nechat auto v povodnom stave.
Scarpik tiez robi z auta showcar, laminatova zastavba, hudba, lakovany interier atd takze jemu tiez nejde o praktickost.
Takze clovek nemusi mat len zavodne auto aby si mohol trosku vychutnat ten pocit. Treba este sport podvozok scarpovi a bude sa tesit.
Treba pochopit ze kazdemu sa paci a robi radost daco ine a ked uz tolko penazi zainvestoval dotoho nekazte mu radost prispevkami ze je to hnusne, otrasne a smiesne. Kritika je uzitocna ale ma to svoju formu.
Návrat hore Goto down
http://www.go4sound.sk
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 15:58

Polymorph napísal:
no ved on je pretekar nevidiiiiss... Pas cez auto , brzdice cervene ako brembo Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_smile, sedacky su tam a tie pasy to uz musi byt !! Este treba klietku a je to Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_wink
pocuvaj ma...na to ze tu mas 66 prispevkov si celkom dovolujes tak sa prosim skludni a prehltni tu velku slinu ktoru ti sposobilo to ze Scrap-ove auto nie je vyrobene podla TVOJHO vkusu. Napis ze sa ti nepaci a konec. A neurazaj tu ludi ze su pretekari. Ma to tak lebo to tak chcel a nemusi sa pozerat na to ci to niekomu bude zavadzat alebo branit v nastupovani a podobne. Neprenasaj svoje pocity na upravu aut inych clenov. Dakujem za pochopenie.
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 236
Auto : Golf IV, 1.9TDI (66kw) chip na (115hp), r.v. 98, 3dv.

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 19:08

hehehehe nice Smile
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 19:13

Som sa zasmial Smile dik baciluss Smile)))))))
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 20:14

Polymorph napísal:
Som sa zasmial Smile dik baciluss Smile)))))))

Počuj fesak,mne sa nahodou SCARPIHO Golf velmi páči... aj ked tie sedadla by som prial do troj dveraku,ale je to jeho styl... Ukaž ty svoj kíbel... Prečo súdis inych? Im sa to páči a chcú sa pochválit...no a čo? hmm?!
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 22:32

svoj nazor mozem vyjadrit ne??? ci nie? a ked sa mi to nepaci tak sa mi to nepaci a to aj prezentujem dakujem za pochopenie... Btw nevravim ze musite suhlasit Smile spravte si vlastny nazor na to a ak chcete tak to tu napiste a mne dajte pokoj ok Smile??
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 22:34

Polymorph napísal:
svoj nazor mozem vyjadrit ne??? ci nie? a ked sa mi to nepaci tak sa mi to nepaci a to aj prezentujem dakujem za pochopenie... Btw nevravim ze musite suhlasit Smile spravte si vlastny nazor na to a ak chcete tak to tu napiste a mne dajte pokoj ok Smile??
Nazor ja nikomu neberem ale styl akym si to napisal oniecom svedci ...  to ze sa to niekomu nepaci nic nezmeni natom ake to je a akim stylom ho robim a ze sa to paci mne je zas moj nazor Wink 
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 22:37

Kua,ale ako to napísal! vysmesne...to nieje nazor,ale posmesky....Scarp,mas to fajn...
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 22:40

peace
Návrat hore Goto down
element666
Pretekár
Pretekár
element666

Male
Vek : 36
Registrácia : 15.09.2008
Počet príspevkov : 452
Auto : VW Golf V 1,9 TDI PD 77 kW

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime12/11/2009, 22:44

ludia ale stale omielate o tom istom, nezadrbavajte prispevky Very Happy
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime13/11/2009, 08:20

mato88 napísal:
michalyx napísal:
no neviem ako su na tom kvalitou tie sedacky co tam mas ale myslim ze origo alebo recara alebo konigy to pri buracke znesu omnoho lepsie..toto myslim ze je zamerane len na vzhlad nie na bezpecnost..ale mozno sa mylim..a este maly edit: pochybujem ze tieto maju airbagy co im asi tiez neprida na bezpecnosti..a k tym potahom konig sedaciek..je z coho vyberat cierna/seda koza alebo cierna/seda polokoza+latka a tiez kvalita dts koze (mozno kozenky neviem) a kvalita koze origo vw ..

ty tu porovnavas porsche s trabantom,dts sedacky su lowend,cisto na imidz a konig a recaro je uplne na inej strane,sa tu uz konecne niektori uvedomte ze sa proste nedaju porovnavat 300 eurove sedacky s 1000 eurovymi,
Matko ako nehnevaj sa ale teraz si protirecis najskor rozpravas o veeelkej bezpecnosti a tak a teraz veta: "dts sedacky su lowend,cisto na imidz" cisto na imidz??? nie cisto na bezpecnost?? Smile ale to len tak bokom,...uz kaslem na to, Scarp a ked sa ti to takto paci tak to je najdolezitejsie Wink Peace.. afro
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime13/11/2009, 11:56

Marshall_G_IV napísal:
mato88 napísal:
michalyx napísal:
no neviem ako su na tom kvalitou tie sedacky co tam mas ale myslim ze origo alebo recara alebo konigy to pri buracke znesu omnoho lepsie..toto myslim ze je zamerane len na vzhlad nie na bezpecnost..ale mozno sa mylim..a este maly edit: pochybujem ze tieto maju airbagy co im asi tiez neprida na bezpecnosti..a k tym potahom konig sedaciek..je z coho vyberat cierna/seda koza alebo cierna/seda polokoza+latka a tiez kvalita dts koze (mozno kozenky neviem) a kvalita koze origo vw ..

ty tu porovnavas porsche s trabantom,dts sedacky su lowend,cisto na imidz a konig a recaro je uplne na inej strane,sa tu uz konecne niektori uvedomte ze sa proste nedaju porovnavat 300 eurove sedacky s 1000 eurovymi,
Matko ako nehnevaj sa ale teraz si protirecis najskor rozpravas o veeelkej bezpecnosti a tak a teraz veta: "dts sedacky su lowend,cisto na imidz" cisto na imidz??? nie cisto na bezpecnost?? Smile ale to len tak bokom,...uz kaslem na to, Scarp a ked sa ti to takto paci tak to je najdolezitejsie Wink Peace.. afro

poriadne si precitaj co pisem,ja som sedacky nespominal,ale pasy Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_exclaim
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Hugino
Autoškolák
Autoškolák
Hugino

Male
Vek : 33
Registrácia : 03.10.2009
Počet príspevkov : 109
Auto : VW Golf III 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime10/12/2009, 12:40

ten golfík no krása Smile počuj si zo ZC? .... nahodou na autoslide nechodiš? Very Happy
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime10/12/2009, 13:42

Hej hej chodim dobra akcia len skoda ze zrusili aj letny co bol asi len raz
Návrat hore Goto down
Hugino
Autoškolák
Autoškolák
Hugino

Male
Vek : 33
Registrácia : 03.10.2009
Počet príspevkov : 109
Auto : VW Golf III 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime10/12/2009, 16:43

Scarp napísal:
Hej hej chodim dobra akcia len skoda ze zrusili aj letny co bol asi len raz
no ja som bol už 4x po sebe a je to fajn aj ked vymrznem ale pači sa mi to
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 11 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Golf IV audio & tuning by Scarp
Návrat hore 
Strana 11 z 12Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» AUDIO
» Problem s AUDIO
» audio spekulacia
» moj maly tuning
» BIG BIG tuning

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: