VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Golf IV audio & tuning by Scarp

Goto down 
+48
Hugino
Jojo sdi
baciluss
Zolko
Blitzkrieg
michalyx
alfonso3006
Marshall_G_IV
Martinko
seven72
Polymorph
Sven
Kukino2611
mako
Champion
RangeR
lubo87
Matko11
zuzko
Rusnack
jimmy
kruhovy_objazd
GOLF4TDI
Tyouko
tono55
pepo444
Sharkygolf
element666
synak
MuFFin0
Lucko
mik
kudlo
boraTDI
nikibad
Kuric
joy_pu
mato88
remco
stanly52
lupo
SPIKEBOY
tdk
nemko1
apophis
ivco85
dramatiq
Scarp
52 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
AutorSpráva
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male
Registrácia : 29.12.2008
Počet príspevkov : 243
Auto : VW golf IV

Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime7/3/2009, 14:03

Zmysel maju jedne je na hmovyk druhy na angel eyes a treti na neony v kufri jednoducho niekde byt musia povodne som ich chcel dat namiesto popolnika ale stim bolo spojenihc vela problemov tak ostali tam kde su a tam uz aj ostanu tu ide skor o zmysel ako estetiku a sprej na interier mi je nanic interier padne do rany ked sa dokonci exterier mam to uz komplet naplanovane co a kde tak nebudem nejake lacne spreje kupovat ked to ma vyzerat nech to uz stoji zato 
Návrat hore Goto down
http://www.scarp.tym.sk
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime7/3/2009, 14:19

v pohode.dokial si ty spokojny je vsetko ok:) kazdopadne esteticky to je na moj vkus, sorry za vyraz, no nevkusne az gicove.neber to v ziadnom pripade ako urazku Wink co sa tyka tych kablov atd...pekna praca
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime12/3/2009, 21:02

Maly upgrade v blizkej dobe sa idu objednavat narazniky komplet predok zadok boky + karbonove koncovky potom hodim foto ked pridu 
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime12/3/2009, 21:03

ake narazniky?
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime12/3/2009, 21:45

no normalne tuning narazniky Smile  povodne osm chcel R32 ale to je pomaly to iste ako origo tak idem do peknihc tuning naraznikov 
Návrat hore Goto down
joy_pu
Vodič
Vodič
joy_pu

Male
Vek : 43
Registrácia : 07.04.2008
Počet príspevkov : 295
Auto : golf IV 1.4 16V BCA

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime12/3/2009, 22:14

no remco mal asi na mysli  ake konkretne Smile nejake foto alebo link ze ako vyzeraju.
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime12/3/2009, 22:33

budu budu foto ked mi to pride domou len sa musim dojednat o cenach 
Návrat hore Goto down
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime12/3/2009, 22:51

Nic v zlom ale nemas Hondu aby si ju celu oplastoval s Tuning Naraznikmi , chce to jednoduchost a Cit hlavne ....
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime13/3/2009, 07:11

tak tak.a remco sa urcite pyta preto lebo ma jedne origo zahladene na predaj...do tych by som siel skor ako do nejakych plastakov
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime13/3/2009, 09:33

origo zahladene sa mi nepacia nemamrad tuctovost coz pri prvom napade s R32 naraznikom uz bude problem chalan mi vravel ze sa ich predava asi najviac lebo su najlacnejsie s pomedzi "tuning" naraznikov no podla vsetkeho zadny dam ajtak R32 lebo dat 2 koncovky vyfukov do hocijakeho tuning vyzera otrasne a R32 zadny je nato ako stvoreny   ja nemam nejake extremne ale zas niesu to ani male orgio spomedzi desiatok naraznikov co som videl su tie co zoberem taky normalny kompromis
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Vek : 42
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime13/3/2009, 10:12

podla mna neexistuje ziaden naraznik na golfa ktory by nepokazil celistvost a liniu okrem r32 len moj nazor, som zvedavy co si teda vybral..keby niekto chcel ten zadny R32 sa mi stale este vala v garage..
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime13/3/2009, 10:29

mne nejde o celistvost ale o celkovy vzhlad no je velmi tazko zladit predok a zadok  je len jeden typ ktorich sa ale preda este viac ako R32 ten s 2 zvislimi otvormi na kazdej strane aj vpredu aj vzadu ale ten som uz videl na tolkich golfoch ze radsej nie vsak koncom buduceho tyzdna ak mi vyjdu peniaze tak uz mozno budu doma a skusobne pred striekanim nahodene na aute ci sedia 
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime1/4/2009, 14:39

Tak koncne na letnihc pneu a diskoch ale v servise som ostal ze 8O hovorim tomu chalanovi ze disky su nove zeci treba vyvazovat mi povedal ze to je to najhorsie co mavaju nove disky a nove pneu ze tie treba vela vyvazovat a tak aj bolo vsetky boli ako tak v poho okolo 20-40g zavazia ale jeden potreboval 100g a vravel chalan ze ot je nic ze uz mal tipka co mal znackove kvalitne disky a na vsetky daval nad 100 a na jeden 140 ale tak hlavne ze je vsetko ok uz len krytky dorobit a streknut brzdice inak na foto nejak nevidno chrom neviem preco
Foto:

Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Snc00146resize 

Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Snc00143resize

Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Snc00144resize

Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Snc00142resize 
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime1/4/2009, 14:59

no celkom fajne vyzeraju tioe kolieska.To su 17" vsak...
INa c a ten predny naraznik mas co taky dobojovany?? Evil or Very Mad Kedy ti dojdu tie nove narazniky???
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime1/4/2009, 15:01

ako nič v zlom , ale každý kto robil v pneuservise tak vie že na nové kolesá a nové gumy treba pootočiť gumu trošku ked je veľká odcyhlka jasné že sa netrafíš na nulu ale zmenších aspon veľkosť závaží , len sa treba s tým pohrať a ked majú veľa robota tak sa im nechce , ja som dal vyvážiť rezervu a na prvý krát to bolo 140 a na druhý už len 30 ?! som kukal ako ťava na mlieko a sám mechanik mi povedal že to takto býva , no aj tak good luck s takými kolesami a nech sa nepriblížia obrubníku ani na 30cm :-)
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime1/4/2009, 15:04

hej hej 17" male co ? Very Happy a ten podnaraznik ani nehovor ale tak to su zimne narazniky aj predok aj zadok a nove kedy pridu ? Very Happy to keby som vedel tak som stastny uz mali byt pomaly u lakernika ale verim ze do 2 tyzdnov aj zo striekanim budu nahodene
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime1/4/2009, 15:05

boraTDI napísal:
ako nič v zlom , ale každý kto robil v pneuservise tak vie že na nové kolesá a nové gumy treba pootočiť gumu trošku ked je veľká odcyhlka jasné že sa netrafíš na nulu ale zmenších aspon veľkosť závaží , len sa treba s tým pohrať a ked majú veľa robota tak sa im nechce , ja som dal vyvážiť rezervu a na prvý krát to bolo 140 a na druhý už len 30 ?! som kukal ako ťava na mlieko a sám mechanik mi povedal že to takto býva , no aj tak good luck s takými kolesami a nech sa nepriblížia obrubníku ani na 30cm :-)

tu poslednu vetu mi povedal aj chalan v servise ze obrubnikom nech sa vyhybam a co uz hlavne ze su vyvazene vsak len jeden mal tazsie ostatne len tak klasika
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime1/4/2009, 15:39

nie nie male nie.Fajne sa mi vidia ja idem tiez kupovat 17" tak si zistujem ako co vyzera a tak. Chelo by to trosku unizit aspon 2-3cm,ides daco znizovat??
Ake ET tam mas na tom a sirku disku? a ake pneu si tam dal?? musim prezistit co a ako mas s toho tvoje dojmy...
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime1/4/2009, 15:51

No som prekvapeny lebo 15ky 195/65 a 17ky 215/45 maju rovnaku velkost s pneu resp zaberaju rovanko miesta disky su siroke 7" vacsinou sa predavaju tusim 7,5 . A znizovat by sa patrilo ale nechcem lebo ked hodim nove narazniky budem ich mat prinizko nato aby osm znizoval ale mozno to vyriesi pneumaticky podvozok ale to je extremne draha vec neviem sam uvidim ako nizko budem ked nahodim
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime1/4/2009, 15:58

a nechcel si 225/45?? No ja chcem disky siroke min 7,5, ideal bude 8J. TZebe by to chcelo estge troska vonku ze??
No pneu podvozok takych 1700 eciek.Inac neviem este som nezistoval co by stal podvozok mylsim ze od koni alebo kw,je to novinka,a je to kombinacia klasickeho s pevnym snizenim asi 5cm+ mas na vrchu tlmica male vzduchove vankuse ktorym to auto zdvihnes ked potrebujes hore asi o7cm,presne to neviem.....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Golf IV audio & tuning by Scarp
Návrat hore 
Strana 3 z 12Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» AUDIO
» Problem s AUDIO
» audio spekulacia
» moj maly tuning
» BIG BIG tuning

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: