| Golf IV audio & tuning by Scarp | |
|
+48Hugino Jojo sdi baciluss Zolko Blitzkrieg michalyx alfonso3006 Marshall_G_IV Martinko seven72 Polymorph Sven Kukino2611 mako Champion RangeR lubo87 Matko11 zuzko Rusnack jimmy kruhovy_objazd GOLF4TDI Tyouko tono55 pepo444 Sharkygolf element666 synak MuFFin0 Lucko mik kudlo boraTDI nikibad Kuric joy_pu mato88 remco stanly52 lupo SPIKEBOY tdk nemko1 apophis ivco85 dramatiq Scarp 52 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 9/11/2009, 15:28 | |
| sedacky mozu byt dobre,..ale tie pasi,...no otras. A ti co sedia za tebou ti tie pasi drzia? hh... podla mna to je uz prehnane, si tam pozapinany ako keby si chodil stale 260km v hodine | |
|
| |
Scarp Vodič
Registrácia : 29.12.2008 Počet príspevkov : 243 Auto : VW golf IV Bydlisko : Žarnovica , prechodne BA
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 9/11/2009, 18:50 | |
| vec nazoru k hentakej sedacke ked si priputany origo pasom to je este len otras hento je pekne a hlavne bezpecne nemusim chodit ani 200 ale raz mi to mozno zachrani zivot | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| |
| |
Kuric Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 22.11.2008 Počet príspevkov : 582 Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion Bydlisko : West Coast
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 10/11/2009, 01:01 | |
| To neni zavist ale realita A to ze ci ti to zachrani zivot je otazne ... Ja by som riesil skorej r32 interier | |
|
| |
Scarp Vodič
Registrácia : 29.12.2008 Počet príspevkov : 243 Auto : VW golf IV Bydlisko : Žarnovica , prechodne BA
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 10/11/2009, 08:13 | |
| co mate vsetci stim R32 kukal osm ho na nete ad1 je uplne otrasny mozno dizajn ujde ale farby su otrasne a ad2 je to otrepane keby kazdy robil vsetko R32 tak po slevonensku behaju vsetko len origo Rkove narazniky sedacky a to sa mne absolutne nepaci to ze sa par ludom nepacia pasy to mi je uplne ukradnute lebo 99 % ludi co ich videlo a skusilo ich hodnoti len pozitivne a to ci mi to zachrani zivot otom nepochybujem jeden znamy to mal v aute bol na nejakich amaterskich pretekoch ci take nieco neboli o moc drahsie od mojich a v aute mal bezpecnostnu klietku v 150km rychlosti dostal smyk a doslova kosil stromy autos s klietkou skoncilo na 2 casti a napravu nasli 80 metrov od auta z auta vrak a on vysiel s par skrabancami lebo ho to udrzalo pevne v sedacke hned pri druhom aute prva vec co kupil ak upil tie co maju aj boky 15cm vysoke a raz tak drahe pasy takze nech mi hovori kto chce co chce sport sedacky a viacbodove pasy su nikolkokrat bezpecnejsie ako origo sedacka a pas z navijakom | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 10/11/2009, 08:14 | |
| | |
|
| |
Scarp Vodič
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 10/11/2009, 11:42 | |
| Este si vtom nesedel a uz pises toto niesu zavodne sedacky ale nedaju sa takisto porovnat z origo polosportom s golfa. Mne sa v tichto novich sedi ovela lepsie ako v origo sedackach a o pohodlnosti za jazdy ani nehovorim ziadne vynasanie pri prudsom prejazde zakrutou a podobne co sa taka pasov maju homologizaciu na beznu premavku a to iste co zo sedackami nemam 8 bodove pretekarske ale klasicky 3 bod ktory sa zapina na pase origo pas z navijakom sa zasekne len pr prudkom brzdeni toto ta dzi pevne v sedacke cize ak potrebujes prudsie brdzit a pobobne citim sa vtom ovela lepsie a pohodlnejsie ako s origo pasmi nehovoriac otom ze ak sa aj stane nehoda pri origo pasoch mas velku sancu ze sa ti zlame klucna kost a co som videl zabery automaticky sa telo pohybuje podla narazu aj hlava coz pri tomto sa telo drzi pevne o sedacku. Nemam rad ked niekto vyprava o niecom ocom nema ani sajn ked si dotoho sadnes pripadne vnich spravis par km potom mozes vypravat ako je to zavodne ako sa dotoho pol hodinu davas a podobne veci ale ja som unich zatial nenasiel jedinu negativnu vec okrem toho ze ti zapiannie pasov trva mozno o 5 sekund viac maximalne ale vsetko je vzdy vec nazoru btw. robim vnich 1000 km tyzdenne | |
|
| |
alfonso3006 Pretekár
Registrácia : 16.06.2009 Počet príspevkov : 690 Auto : Golf 3 TDI GTI Bydlisko : Lučenec
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 10/11/2009, 11:50 | |
| s tými pásmi dávam súhlas, že to je prehnané, načo sú ti tie pásy keď to niekde riadne nabereš alebo sa prevratiš, ked tam nemáš klietku. Podľa mňa tie pásy vyzerajú detinsky, sorry ale to je môj názor. Ak sa tebe páčia tak ich maj, ale svoj názor môžem kludne napísať. | |
|
| |
Polymorph Vodič
Vek : 37 Registrácia : 02.06.2009 Počet príspevkov : 236 Auto : Golf IV, 1.9TDI (66kw) chip na (115hp), r.v. 98, 3dv. Bydlisko : Prešov
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 10/11/2009, 19:23 | |
| No ja sa pridavam k tomu negativnemu nazoru !! Je to otras ... | |
|
| |
Polymorph Vodič
Vek : 37 Registrácia : 02.06.2009 Počet príspevkov : 236 Auto : Golf IV, 1.9TDI (66kw) chip na (115hp), r.v. 98, 3dv. Bydlisko : Prešov
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 10/11/2009, 19:24 | |
| sedacky super to je ok ale fakt tie pasy ani to tam nepasuje-.. | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 10/11/2009, 19:41 | |
| - Marshall_G_IV napísal:
- mato88 napísal:
- Marshall_G_IV napísal:
- sedacky mozu byt dobre,..ale tie pasi,...no otras. A ti co sedia za tebou ti tie pasi drzia? hh... podla mna to je uz prehnane, si tam pozapinany ako keby si chodil stale 260km v hodine
to je zavist :-) ani nie Mato,...netreba si mylit obycajne auto so zavodnym...to si uz rovno moze vsetko s auta vyhadzat nechat tam iba predne sedacky a pozvarat dnu kovovu konctrukciu, a pred kazdou jazdou sa opasat ako pri zoskoku s lietadla ked vymena sedaciek tak vsetky rovnake a ako pisal "kuric" bud s R32 alebo aj polosporty nie su spatne Ale je to kazdopadne vec nazoru ako bolo uz povedane toto nie je o zavodeni ale o vkuse,a o bezpecnosti,urcite maju lepsie vlastnosti ako seriove,a do zavodnych maju este daleko,tak sem nepiste zase bludy,a nehovoriac o tom,ze v tych sportovych zase vyzeraju tie origo pasy dost nechutne,kazde taketo sedadlo by malo mat aspon takyto zaklad ked uz | |
|
| |
Scarp Vodič
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 10/11/2009, 19:44 | |
| aspon jedna inteligentna odpoved presne ako mato88 hovori sport sedacky a origo pas to je cisty grc ale kazdy ma svoj nazor ja ho nikomu neberem a je mi uplne ukradnute co si kazdy otom mysli | |
|
| |
michalyx Autoškolák
Registrácia : 10.12.2008 Počet príspevkov : 117 Auto : IV 1,6 AZD Bydlisko : Calexcity
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 10/11/2009, 20:29 | |
| no neviem ako su na tom kvalitou tie sedacky co tam mas ale myslim ze origo alebo recara alebo konigy to pri buracke znesu omnoho lepsie..toto myslim ze je zamerane len na vzhlad nie na bezpecnost..ale mozno sa mylim..a este maly edit: pochybujem ze tieto maju airbagy co im asi tiez neprida na bezpecnosti..a k tym potahom konig sedaciek..je z coho vyberat cierna/seda koza alebo cierna/seda polokoza+latka a tiez kvalita dts koze (mozno kozenky neviem) a kvalita koze origo vw .. | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 11/11/2009, 00:41 | |
| - michalyx napísal:
- no neviem ako su na tom kvalitou tie sedacky co tam mas ale myslim ze origo alebo recara alebo konigy to pri buracke znesu omnoho lepsie..toto myslim ze je zamerane len na vzhlad nie na bezpecnost..ale mozno sa mylim..a este maly edit: pochybujem ze tieto maju airbagy co im asi tiez neprida na bezpecnosti..a k tym potahom konig sedaciek..je z coho vyberat cierna/seda koza alebo cierna/seda polokoza+latka a tiez kvalita dts koze (mozno kozenky neviem) a kvalita koze origo vw ..
ty tu porovnavas porsche s trabantom,dts sedacky su lowend,cisto na imidz a konig a recaro je uplne na inej strane,sa tu uz konecne niektori uvedomte ze sa proste nedaju porovnavat 300 eurove sedacky s 1000 eurovymi, | |
|
| |
michalyx Autoškolák
Registrácia : 10.12.2008 Počet príspevkov : 117 Auto : IV 1,6 AZD Bydlisko : Calexcity
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 11/11/2009, 17:35 | |
| - mato88 napísal:
- michalyx napísal:
- no neviem ako su na tom kvalitou tie sedacky co tam mas ale myslim ze origo alebo recara alebo konigy to pri buracke znesu omnoho lepsie..toto myslim ze je zamerane len na vzhlad nie na bezpecnost..ale mozno sa mylim..a este maly edit: pochybujem ze tieto maju airbagy co im asi tiez neprida na bezpecnosti..a k tym potahom konig sedaciek..je z coho vyberat cierna/seda koza alebo cierna/seda polokoza+latka a tiez kvalita dts koze (mozno kozenky neviem) a kvalita koze origo vw ..
ty tu porovnavas porsche s trabantom,dts sedacky su lowend,cisto na imidz a konig a recaro je uplne na inej strane,sa tu uz konecne niektori uvedomte ze sa proste nedaju porovnavat 300 eurove sedacky s 1000 eurovymi, ja tu len chcem povedat to ze majitel tu vychvaluje ze ake by boli bezpecne pri buracke..ja som len napisal ze origo sedacka to zvladne urcite lespie ..a to k tej kvalite som spomenul len preto bo zevraj maju origo konigy zle potahy..to si nemyslim | |
|
| |
Scarp Vodič
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 11/11/2009, 20:13 | |
| Ja sa nechvalim nicim ja len konstatujem co je pravda uz len fakt ze pouzijes viacbodove pasy ti prda na bezpecnosti tak porozmyslaj kim nieco napises. Priklad pozri si testovanie seriovich aut v niektorich casakoch v usa na okruhu kazde jedno na origo sedacku najskor vybavia viacbodovimi pasmi a az potom ho pustia na trat tak nemyslis ze nieco natom bude. A bavil som sa otom z mechanikmi v servisoch aj v audine kukali to a povedali ze je to urcite bezpecnejsie ako origo sedacky a origo pasy jasne ze to nieje tak bezpecne ako pretekarske sparca za 5000 eur ale to je ako mato88 povedal miesanie hrusiek z jablkami | |
|
| |
element666 Pretekár
Vek : 36 Registrácia : 15.09.2008 Počet príspevkov : 452 Auto : VW Golf V 1,9 TDI PD 77 kW Bydlisko : KA
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 11/11/2009, 20:58 | |
| vyzeraju dobre. ale vzadu by som nechcel sediet tie pasy su ukotvene zaujimavo nedalo sa to dat inam . je to dost neprakticke ty pretekar | |
|
| |
Scarp Vodič
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 11/11/2009, 21:04 | |
| Vzadu berem ludi 2 krat za rok cize absolutne neriesim navela tam obsedia | |
|
| |
Polymorph Vodič
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 11/11/2009, 22:30 | |
| no ved on je pretekar nevidiiiiss... Pas cez auto , brzdice cervene ako brembo , sedacky su tam a tie pasy to uz musi byt !! Este treba klietku a je to | |
|
| |
alfonso3006 Pretekár
Registrácia : 16.06.2009 Počet príspevkov : 690 Auto : Golf 3 TDI GTI Bydlisko : Lučenec
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp 12/11/2009, 06:20 | |
| ja ked vidim na cestach v dedine pri 50km/h niekoho kto je priputany viacbodovymi pasmi tak sa len usmejem...ale OK | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp | |
| |
|
| |
| Golf IV audio & tuning by Scarp | |
|