VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Golf IV audio & tuning by Scarp

Goto down 
+48
Hugino
Jojo sdi
baciluss
Zolko
Blitzkrieg
michalyx
alfonso3006
Marshall_G_IV
Martinko
seven72
Polymorph
Sven
Kukino2611
mako
Champion
RangeR
lubo87
Matko11
zuzko
Rusnack
jimmy
kruhovy_objazd
GOLF4TDI
Tyouko
tono55
pepo444
Sharkygolf
element666
synak
MuFFin0
Lucko
mik
kudlo
boraTDI
nikibad
Kuric
joy_pu
mato88
remco
stanly52
lupo
SPIKEBOY
tdk
nemko1
apophis
ivco85
dramatiq
Scarp
52 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next
AutorSpráva
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime9/11/2009, 15:28

sedacky mozu byt dobre,..ale tie pasi,...no otras. A ti co sedia za tebou ti tie pasi drzia? Smile hh... podla mna to je uz prehnane, si tam pozapinany ako keby si chodil stale 260km v hodine Very Happy
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male
Registrácia : 29.12.2008
Počet príspevkov : 243
Auto : VW golf IV

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime9/11/2009, 18:50

vec nazoru Wink k hentakej sedacke ked si priputany origo pasom to je este len otras hento je pekne a hlavne bezpecne nemusim chodit ani 200 ale raz mi to mozno zachrani zivot Wink 
Návrat hore Goto down
http://www.scarp.tym.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime9/11/2009, 22:31

Marshall_G_IV napísal:
sedacky mozu byt dobre,..ale tie pasi,...no otras. A ti co sedia za tebou ti tie pasi drzia? Smile hh... podla mna to je uz prehnane, si tam pozapinany ako keby si chodil stale 260km v hodine Very Happy

to je zavist :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Kuric
Pretekár
Pretekár
Kuric

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.11.2008
Počet príspevkov : 582
Auto : VW Golf IV 1,8 20v Benzin 4Motion

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime10/11/2009, 01:01

To neni zavist ale realita Smile A to ze ci ti to zachrani zivot je otazne ... Ja by som riesil skorej r32 interier Smile
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime10/11/2009, 08:13

co mate vsetci stim R32 kukal osm ho na nete ad1 je uplne otrasny mozno dizajn ujde ale farby su otrasne a ad2 je to otrepane keby kazdy robil vsetko R32 tak po slevonensku behaju vsetko len origo Rkove narazniky sedacky a to sa mne absolutne nepaci to ze sa par ludom nepacia pasy to mi je uplne ukradnute lebo 99 % ludi co ich videlo a skusilo ich hodnoti len pozitivne a to ci mi to zachrani zivot otom nepochybujem jeden znamy to mal v aute bol na nejakich amaterskich pretekoch ci take nieco neboli o moc drahsie od mojich a v aute mal bezpecnostnu klietku v 150km rychlosti dostal smyk a doslova kosil stromy autos s klietkou skoncilo na 2 casti a napravu nasli 80 metrov od auta z auta vrak a on vysiel s par skrabancami lebo ho to udrzalo pevne v sedacke hned pri druhom aute prva vec co kupil ak upil tie co maju aj boky 15cm vysoke a raz tak drahe pasy takze nech mi hovori kto chce co chce sport sedacky a viacbodove pasy su nikolkokrat bezpecnejsie ako origo sedacka a pas z navijakom
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime10/11/2009, 08:14

mato88 napísal:
Marshall_G_IV napísal:
sedacky mozu byt dobre,..ale tie pasi,...no otras. A ti co sedia za tebou ti tie pasi drzia? Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_smile hh... podla mna to je uz prehnane, si tam pozapinany ako keby si chodil stale 260km v hodine Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_biggrin

ani nie Mato,...netreba si mylit obycajne auto so zavodnym...to si uz rovno moze vsetko s auta vyhadzat nechat tam iba predne sedacky a pozvarat dnu kovovu konctrukciu, a pred kazdou jazdou sa opasat ako pri zoskoku s lietadla Very Happy ked vymena sedaciek tak vsetky rovnake a ako pisal "kuric" bud s R32 alebo aj polosporty nie su spatne Wink
Ale je to kazdopadne vec nazoru ako bolo uz povedane Wink
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime10/11/2009, 11:42

Este si vtom nesedel a uz pises Very Happy  toto niesu zavodne sedacky ale nedaju sa takisto porovnat z origo polosportom s golfa. Mne sa v tichto novich sedi ovela lepsie ako v origo sedackach a o pohodlnosti za jazdy ani nehovorim ziadne vynasanie pri prudsom prejazde zakrutou a podobne co sa taka pasov maju homologizaciu na beznu premavku a to iste co zo sedackami nemam 8 bodove pretekarske ale klasicky 3 bod ktory sa zapina na pase origo pas z navijakom sa zasekne len pr prudkom brzdeni toto ta dzi pevne v sedacke cize ak potrebujes prudsie brdzit a pobobne citim sa vtom ovela lepsie a pohodlnejsie ako s origo pasmi nehovoriac otom ze ak sa aj stane nehoda pri origo pasoch mas velku sancu ze sa ti zlame klucna kost a co som videl zabery automaticky sa telo pohybuje podla narazu aj hlava coz pri tomto sa telo drzi pevne o sedacku. Nemam rad ked niekto vyprava o niecom ocom nema ani sajn ked si dotoho sadnes pripadne vnich spravis par km potom mozes vypravat ako je to zavodne ako sa dotoho pol hodinu davas a podobne veci ale ja som unich zatial nenasiel jedinu negativnu vec okrem toho ze ti zapiannie pasov trva mozno o 5 sekund viac maximalne Wink ale vsetko je vzdy vec nazoru  btw. robim vnich 1000 km tyzdenne 
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime10/11/2009, 11:50

s tými pásmi dávam súhlas, že to je prehnané, načo sú ti tie pásy keď to niekde riadne nabereš alebo sa prevratiš, ked tam nemáš klietku. Podľa mňa tie pásy vyzerajú detinsky, sorry ale to je môj názor. Ak sa tebe páčia tak ich maj, ale svoj názor môžem kludne napísať.
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 236
Auto : Golf IV, 1.9TDI (66kw) chip na (115hp), r.v. 98, 3dv.

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime10/11/2009, 19:23

No ja sa pridavam k tomu negativnemu nazoru !! Je to otras ...
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime10/11/2009, 19:24

sedacky super to je ok ale fakt tie pasy ani to tam nepasuje-..
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime10/11/2009, 19:41

Marshall_G_IV napísal:
mato88 napísal:
Marshall_G_IV napísal:
sedacky mozu byt dobre,..ale tie pasi,...no otras. A ti co sedia za tebou ti tie pasi drzia? Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_smile hh... podla mna to je uz prehnane, si tam pozapinany ako keby si chodil stale 260km v hodine Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_biggrin

ani nie Mato,...netreba si mylit obycajne auto so zavodnym...to si uz rovno moze vsetko s auta vyhadzat nechat tam iba predne sedacky a pozvarat dnu kovovu konctrukciu, a pred kazdou jazdou sa opasat ako pri zoskoku s lietadla Very Happy ked vymena sedaciek tak vsetky rovnake a ako pisal "kuric" bud s R32 alebo aj polosporty nie su spatne Wink
Ale je to kazdopadne vec nazoru ako bolo uz povedane Wink

toto nie je o zavodeni ale o vkuse,a o bezpecnosti,urcite maju lepsie vlastnosti ako seriove,a do zavodnych maju este daleko,tak sem nepiste zase bludy,a nehovoriac o tom,ze v tych sportovych zase vyzeraju tie origo pasy dost nechutne,kazde taketo sedadlo by malo mat aspon takyto zaklad ked uz
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime10/11/2009, 19:44

aspon jedna inteligentna odpoved presne ako mato88 hovori sport sedacky a origo pas to je cisty grc ale kazdy ma svoj nazor ja ho nikomu neberem a je mi uplne ukradnute co si kazdy otom mysli Smile 
Návrat hore Goto down
michalyx
Autoškolák
Autoškolák
michalyx

Male
Registrácia : 10.12.2008
Počet príspevkov : 117
Auto : IV 1,6 AZD

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime10/11/2009, 20:29

no neviem ako su na tom kvalitou tie sedacky co tam mas ale myslim ze origo alebo recara alebo konigy to pri buracke znesu omnoho lepsie..toto myslim ze je zamerane len na vzhlad nie na bezpecnost..ale mozno sa mylim..a este maly edit: pochybujem ze tieto maju airbagy co im asi tiez neprida na bezpecnosti..a k tym potahom konig sedaciek..je z coho vyberat cierna/seda koza alebo cierna/seda polokoza+latka a tiez kvalita dts koze (mozno kozenky neviem) a kvalita koze origo vw ..
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime11/11/2009, 00:41

michalyx napísal:
no neviem ako su na tom kvalitou tie sedacky co tam mas ale myslim ze origo alebo recara alebo konigy to pri buracke znesu omnoho lepsie..toto myslim ze je zamerane len na vzhlad nie na bezpecnost..ale mozno sa mylim..a este maly edit: pochybujem ze tieto maju airbagy co im asi tiez neprida na bezpecnosti..a k tym potahom konig sedaciek..je z coho vyberat cierna/seda koza alebo cierna/seda polokoza+latka a tiez kvalita dts koze (mozno kozenky neviem) a kvalita koze origo vw ..

ty tu porovnavas porsche s trabantom,dts sedacky su lowend,cisto na imidz a konig a recaro je uplne na inej strane,sa tu uz konecne niektori uvedomte ze sa proste nedaju porovnavat 300 eurove sedacky s 1000 eurovymi,
Návrat hore Goto down
michalyx
Autoškolák
Autoškolák
michalyx

Male
Registrácia : 10.12.2008
Počet príspevkov : 117
Auto : IV 1,6 AZD

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime11/11/2009, 17:35

mato88 napísal:
michalyx napísal:

ty tu porovnavas porsche s trabantom,dts sedacky su lowend,cisto na imidz a konig a recaro je uplne na inej strane,sa tu uz konecne niektori uvedomte ze sa proste nedaju porovnavat 300 eurove sedacky s 1000 eurovymi,
ja tu len chcem povedat to ze majitel tu vychvaluje ze ake by boli bezpecne pri buracke..ja som len napisal ze origo sedacka to zvladne urcite lespie ..a to k tej kvalite som spomenul len preto bo zevraj maju origo konigy zle potahy..to si nemyslim
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime11/11/2009, 20:13

Ja sa nechvalim nicim ja len konstatujem co je pravda uz len fakt ze pouzijes viacbodove pasy ti prda na bezpecnosti tak porozmyslaj kim nieco napises. Priklad pozri si testovanie seriovich aut v niektorich casakoch v usa na okruhu kazde jedno na origo sedacku najskor vybavia viacbodovimi pasmi a az potom ho pustia na trat tak nemyslis ze nieco natom bude.  A bavil som sa otom z mechanikmi v servisoch aj v audine kukali to a povedali ze je to urcite bezpecnejsie ako origo sedacky a origo pasy Wink jasne ze to nieje tak bezpecne ako pretekarske sparca za 5000 eur ale to je ako mato88 povedal miesanie hrusiek z jablkami 
Návrat hore Goto down
element666
Pretekár
Pretekár
element666

Male
Registrácia : 15.09.2008
Počet príspevkov : 452
Auto : VW Golf V 1,9 TDI PD 77 kW

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime11/11/2009, 20:58

vyzeraju dobre. ale vzadu by som nechcel sediet tie pasy su ukotvene zaujimavo nedalo sa to dat inam . je to dost neprakticke ty pretekar Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_pale
Návrat hore Goto down
Scarp
Vodič
Vodič
Scarp

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime11/11/2009, 21:04

Vzadu berem ludi 2 krat za rok cize absolutne neriesim navela tam obsedia Very Happy 
Návrat hore Goto down
Polymorph
Vodič
Vodič
Polymorph

Male

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime11/11/2009, 22:30

no ved on je pretekar nevidiiiiss... Pas cez auto , brzdice cervene ako brembo Smile, sedacky su tam a tie pasy to uz musi byt !! Este treba klietku a je to Wink
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime12/11/2009, 06:20

ja ked vidim na cestach v dedine pri 50km/h niekoho kto je priputany viacbodovymi pasmi tak sa len usmejem...ale OK
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Golf IV audio & tuning by Scarp   Golf IV audio & tuning by Scarp - Stránka 10 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Golf IV audio & tuning by Scarp
Návrat hore 
Strana 10 z 12Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» AUDIO
» Problem s AUDIO
» audio spekulacia
» moj maly tuning
» BIG BIG tuning

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Môj Golf-
Prejdi na: