| Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení | |
|
+8Sebring ivco85 Adamec21 yurik baciluss MuFFin0 mato500 golfivo 12 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sebring Pretekár
Vek : 28 Registrácia : 30.06.2008 Počet príspevkov : 443 Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI Bydlisko : miestna čast Palermo
| Predmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení 3/2/2009, 10:43 | |
| v tvojom pripade tazko povedat ked to clovek nevidi, resp. nepocuje
Naposledy upravil Sebring dňa 24/2/2009, 11:49, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
golfivo Začiatočník
Vek : 58 Registrácia : 06.04.2008 Počet príspevkov : 9 Auto : golf V 1,4 Bydlisko : Bystričany
| Predmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení 3/2/2009, 21:29 | |
| ťažko mi povedať čo to je keď sedíš v aute stiahnuté okienko a počúvaš odkiaľ to ide ale zrejme to ide od motora možno sa ten zvuk odráža od stien a dava mi to mylný dojem že je to z podvozku.Ale už to riešim cez servis a vo štvrtok som objednaní tak vám dám vedieť v čom bol problém.A inak ďakujem aj zato čo tu bolo písané | |
|
| |
golfivo Začiatočník
Vek : 58 Registrácia : 06.04.2008 Počet príspevkov : 9 Auto : golf V 1,4 Bydlisko : Bystričany
| Predmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení 6/2/2009, 16:12 | |
| no už je po oprave v servise mi povedali že som mal zapadnutý kamienok na prednej brzde a ten tam robil šarapatu ten potom vypadol a je po probléme a ja dúfam tiež | |
|
| |
Pit-Bull Pretekár
Registrácia : 25.03.2009 Počet príspevkov : 397 Auto : VW GOLF VI / Yamaha R6
| Predmet: heh 26/3/2009, 09:47 | |
| - golfivo napísal:
- Som tu neznalí a neviem ako to tu chodí zatiaľ som si čítal len príspevky a teraz potrebujem poradiť a pomôcť s poruchou na golfičku.Mam V golfik a dnes som si po prvý krát všimol že mi autíčko nejako zvláštne zašramotilo pod podvozkom alebo niekde v tých miestach neviem presne ale malo taký zvuk ako keď sa roztáča kardan alebo udiera niečo o plech robilo to pri rozjazde a následnom pribrzdení ak máte nejake skúsenosti s týmto problémom prosím poradte.Golfíka mám 2 rok a ešte je v záruke.ĎAKUJEM
stetol som sa s tymto problemom raz a podla vsetkeho to bolo ASR :-P | |
|
| |
Pit-Bull Pretekár
Registrácia : 25.03.2009 Počet príspevkov : 397 Auto : VW GOLF VI / Yamaha R6
| |
| |
matiastdi Začiatočník
Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 2 Auto : Golf IV TDI Bydlisko : Partizanske
| Predmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení 13/9/2009, 12:25 | |
| Zdravim chalani.. Aj ja mam taky menši problem z tym mojim Golfíkom.. ked idem normalne nic sa nedeje,ale akonahle vychadzam z hlavnej cesty na vedlajsiu a je tam nejaky ten vyskovy rozdiel niečo mi tam buchne.. a ticho ale to je normalne taka rana,ako keby kladivom buchces o napravnicu.. teras pozeral som aj poloosi,ze či to tie nemožu robiť,lebo vsetko statne som už vymenil nove loziska,klby,gulaky a stale to robi cim dalej tym castejsie.. nemate niekto takuto skusenosť? Dik Matias | |
|
| |
PROCHY 603 Začiatočník
Registrácia : 05.09.2009 Počet príspevkov : 40 Auto : VED 1,9 SDI Bydlisko : BLAVA NEE
| Predmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení 13/9/2009, 19:20 | |
| Vymen si gumy na stabilizacnej tyci. 2kusy. A pytas sa v zlej sekcii tu sa riesia problemy GOLF V a NIE golf IV. | |
|
| |
jack01 Začiatočník
Registrácia : 09.01.2010 Počet príspevkov : 1
| Predmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení 8/6/2010, 14:53 | |
| Tak ten buchot,alebo sramot robi aj mne a ked som to zdvihol,tak som ocistil brzdy-bol tam bordel...To bolo v zime-vtedy som mal dlhsi cas s tym pokoj,ale teraz to robi zase-tiez tam budu tie kamienky,ale nechce sa mi to zase dvihat,kedze auto je dost nizke a nezdvihnem to hocikde... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení | |
| |
|
| |
| Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení | |
|