VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení

Goto down 
+8
Sebring
ivco85
Adamec21
yurik
baciluss
MuFFin0
mato500
golfivo
12 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
golfivo
Začiatočník
Začiatočník
golfivo

Male
Vek : 58
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 9
Auto : golf V 1,4

Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Empty
OdoslaťPredmet: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 20:56

Som tu neznalí a neviem ako to tu chodí zatiaľ som si čítal len príspevky a teraz potrebujem poradiť a pomôcť s poruchou na golfičku.Mam V golfik a dnes som si po prvý krát všimol že mi autíčko nejako zvláštne zašramotilo pod podvozkom alebo niekde v tých miestach neviem presne ale malo taký zvuk ako keď sa roztáča kardan alebo udiera niečo o plech robilo to pri rozjazde a následnom pribrzdení ak máte nejake skúsenosti s týmto problémom prosím poradte.Golfíka mám 2 rok a ešte je v záruke.ĎAKUJEM Sad
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 20:59

golfivo napísal:
Som tu neznalí a neviem ako to tu chodí zatiaľ som si čítal len príspevky a teraz potrebujem poradiť a pomôcť s poruchou na golfičku.Mam V golfik a dnes som si po prvý krát všimol že mi autíčko nejako zvláštne zašramotilo pod podvozkom alebo niekde v tých miestach neviem presne ale malo taký zvuk ako keď sa roztáča kardan alebo udiera niečo o plech robilo to pri rozjazde a následnom pribrzdení ak máte nejake skúsenosti s týmto problémom prosím poradte.Golfíka mám 2 rok a ešte je v záruke.ĎAKUJEM Sad

kardan???mas zadny nahon?? Very Happy:D musis trosku presnejsie definovat co ti vadi lebo podvozok je siroke spektrum
Návrat hore Goto down
golfivo
Začiatočník
Začiatočník
golfivo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 21:02

nie len som sa snažil prirovnať ten zvuk
Návrat hore Goto down
MuFFin0
Vodič
Vodič
MuFFin0

Male
Vek : 37
Registrácia : 25.01.2009
Počet príspevkov : 234
Auto : GIV 1,9 TDI 66kW AGR

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 21:03

"pod podvozkom alebo niekde v tých miestach" Smile to ma docela dostalo...ale ne kedze ho mas v zaruke tak si myslim ze najlepsie bude ked si ho pojdes dat pozret do servisu, pretoze aj ked ti tu niekto povie nejake teorie co to moze byt tak nakoniec skoncis v tom servise...
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 21:03

golfivo napísal:
nie len som sa snažil prirovnať ten zvuk

jasne beriam to ja len aby ta nesfuuukli ze kardan...
neva..ide ti to z prednej napravy?odkial presnejsie??
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 21:04

MuFFin0 napísal:
"pod podvozkom alebo niekde v tých miestach" Smile to ma docela dostalo...ale ne kedze ho mas v zaruke tak si myslim ze najlepsie bude ked si ho pojdes dat pozret do servisu, pretoze aj ked ti tu niekto povie nejake teorie co to moze byt tak nakoniec skoncis v tom servise...

tak tak Very Happy:D
Návrat hore Goto down
golfivo
Začiatočník
Začiatočník
golfivo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 21:07

ja viem že s tým musím do servisu len ma zaujíma čo to môže byť a ten kardan sorry ale bolo to ozaj len prirovnanie
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 22:08

golfivo napísal:
TAKZE V PRVOM RADE SI SI MAL PRECITAT PRAVIDLA A NIE PRISPEVKY Idea Exclamation TO ZE SI TU NOVY TA NEOSPRAVEDLNUJE....ZASE SA VRATIM K TYM PRAVIDLAM FORA. TAKZE SI NAJDI LASKAVO CAS NA ICH PRECITANIE Exclamation TO ZE NA TVOJHO GOLFA TU JE ZVLAST SEKCIA TI RADSEJ PRIPOMENIEM LEBO SI SA TO ZREJME Z PRISPEVKOU NEDOZVEDEL. DO SEKCIE POKEC PATRIA INE VECI AKO RIESENIE PROBLEMOV. TAKZE OCAKAVAJ ZE COSKORO BUDE TATO TEMA PRESUNUTA PRISLUSNYM MODERATOROM DO SPRAVNEJ SEKCIE. NEVYSVETLUJ SI TO ZLE ALE FAKT SU TU NEJAKE PRAVIDLA A S ICH NAPISANIM SI DAL NIEKTO PRACU TAK TO RESPEKTUJ.
Návrat hore Goto down
golfivo
Začiatočník
Začiatočník
golfivo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 22:23

OK OK v pohode sa nerozčuluj
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 22:26

golfivo napísal:
OK OK v pohode sa nerozčuluj
Ja sa nerozculujem Laughing Len ked tu budes dlhsie a pride novacik a urobi to co ty tak ti to tiez udrie do oka...uvidis Wink
Návrat hore Goto down
golfivo
Začiatočník
Začiatočník
golfivo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 22:29

vieš ja potreboval poradiť hned nie až o týžden ale ok beriem na vedomie a budem sa snažiť držať pravidiel ok
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 22:34

golfivo napísal:
vieš ja potreboval poradiť hned nie až o týžden ale ok beriem na vedomie a budem sa snažiť držať pravidiel ok
Tak ta vyvediem z omylu...tym ze to das do pokecu to neurychlis...kazdy si tu hlavne pozera temu prislusnu jeho autu a skusenostiam...pokec je len bokovka. Ale urychlis to tym ze do nadpisu napises popis zavady s ktorou potrebujes pomoc a nie len ze prosis o radu... Takze teraz novu temu uz nazakladaj a cakaj kym bude presunuta...zatial tu pokracuj.
Návrat hore Goto down
golfivo
Začiatočník
Začiatočník
golfivo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 22:37

ok vdaka za vyvedenie z omylu
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 22:45

golfivo napísal:
ok vdaka za vyvedenie z omylu
Wink a inak vitaj v klube....zly zaciatok...dobry priebeh s happyend-om What a Face
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 22:47

btw baciluss, nechces si este tak dva-trikrat zvacsit obrazok v podpise? tento je podla mna prilis maly Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Adamec21
Vodič
Vodič
Adamec21

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.03.2008
Počet príspevkov : 223
Auto : VW Golf IV 1.8 GTI (UpgradE)

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 22:59

ja si myslim ze ti sramoti ABS
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 23:08

takze ...poucenie si uz dostal..nebudem to opakovat..Smile
ale k veci...urobilo to iba raz??alebo to robi odvtedy stale??suviselo to nejak s brzdenim??..alebo nezavisle od toho..bolo to na suchej vozovke alebo snehu...??mal si pocit ze to ide ok kolies alebo motora???...toto su vsetko aspekty ktore treba do detailu uviest aby sme mohli aspon z casti naznacit oco ide..lebo radit systemom hadajte naco myslim nepovedie k nijakemu realnemu posunu vpred..skus poskytnut co najviac indicii....
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 23:12

yurik napísal:
btw baciluss, nechces si este tak dva-trikrat zvacsit obrazok v podpise? tento je podla mna prilis maly Rolling Eyes
No joo...prepac... Rolling Eyes len som sa chcel pochvalit What a Face uz to aj menim...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 23:13

baciluss napísal:
yurik napísal:
No joo...prepac... Rolling Eyes len som sa chcel pochvalit What a Face uz to aj menim...
baci ale nevyhod to uplne..daj to aspon do tvojej temy..dobre sa nato kukaaa:)
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime2/2/2009, 23:20

ivco85 napísal:
baciluss napísal:
yurik napísal:
baci ale nevyhod to uplne..daj to aspon do tvojej temy..dobre sa nato kukaaa:)
Laughing ....ok...ale uz by sme tu nemali kazit podstatu tejto temy Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení   Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Buchot (šramot) z podvozku pri rozjazde a bŕzdení
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Buchot kolesa a napravy
» Riadenie bez serva - buchot
» nestabilita podvozku
» vymezdovyci pliesok mezdi prasiatkom a oblozeni buchot

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF V 2003-2009 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: