VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Riadenie bez serva - buchot

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
DOM16
Vodič
Vodič
DOM16

Male
Vek : 34
Registrácia : 21.07.2009
Počet príspevkov : 168
Auto : GII 1.6D r.85

Riadenie bez serva - buchot Empty
OdoslaťPredmet: Riadenie bez serva - buchot   Riadenie bez serva - buchot Icon_minitime27/3/2012, 22:51

Nazdar chalani, nedavno som zistil ze mi bucha riadenie pri rychlosti od 30 vyzsie. ked som sa na to pozeral tak som prisiel na to ze hreben riadenia ma volu ale nie do stran v smere ku kolesam(na pravu a lavu stranu) ale ako keby tam boli vybite puzdra cize sa to hybe do predu a dozadu. chcel by som vediet ci to uz niekto mal rozobrate? chystam sa to rozobrat a chcel by som vediet co mam od toho ocakavat co tam vlastne uvidim a ci sa daju zohnat niekde na to suciastky (asi tie puzdra ) a kde sa to da zohnat.

diky za kazdu radu.
Návrat hore Goto down
stevocz
Pretekár
Pretekár
stevocz

Male
Vek : 39
Registrácia : 06.07.2009
Počet príspevkov : 318
Auto : GII 1,6 TD s IC (SB)

OdoslaťPredmet: Re: Riadenie bez serva - buchot   Riadenie bez serva - buchot Icon_minitime28/3/2012, 08:23

nahradne diely na riadenie bez serva som nevidel. a ani v etke nie su. rozobrat sa to asi da ale ci na to zozenies veci to netusim. lepsie ti bude potom asi zohnat pouzivane ale dobre
Návrat hore Goto down
http://www.grafikapro.sk
DOM16
Vodič
Vodič
DOM16

Male
Vek : 34
Registrácia : 21.07.2009
Počet príspevkov : 168
Auto : GII 1.6D r.85

OdoslaťPredmet: Re: Riadenie bez serva - buchot   Riadenie bez serva - buchot Icon_minitime28/3/2012, 21:00

no dnes som rozobral cast kde sa nastavuje vôla riadenia som to nastavil aspon tak aby som vedel tocit volantom a vysledok je taky ze jeden buchot som odstranil ale ten koli ktoremu som to zacal riesit ostal. tak to skusim opisat mozno niekto bude vediet: takze je to pravidelny buchot ktory podla mna vychadza z prednej napravy prenasa sa podlahou je to citit aj na nohach.z vonku to nieje pocut. bucha to aj pri jazde smerom rovno aj do stran stale rovnako. intenzita buchania sa zvysuje priamoumerne z rychlostou. pozeral som capy riadenia capy na ramenach, homokyneticke klby a uz naozaj neviem co by to mohlo byt.kazdu radu primam .je to dost neprijemne a nerad by som sa niekde obtocil o zvodidla.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Riadenie bez serva - buchot   Riadenie bez serva - buchot Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Riadenie bez serva - buchot
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Riadenie bez serva
» Buchot kolesa a napravy
» buchot v prednej naprave..iba ked je mokro...
» vymezdovyci pliesok mezdi prasiatkom a oblozeni buchot

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: