VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Rozobratie prístrojovky G-IV

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
DodesZv
Začiatočník
Začiatočník
DodesZv

Male
Registrácia : 07.08.2011
Počet príspevkov : 9
Auto : Golf IV Variant 4 motion

Rozobratie prístrojovky G-IV  Empty
OdoslaťPredmet: Rozobratie prístrojovky G-IV    Rozobratie prístrojovky G-IV  Icon_minitime15/8/2012, 09:33

Čaute viete niekto poradiť ako rozobrať prístrojovku na G-IV 2003 ? Ďíkes
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV    Rozobratie prístrojovky G-IV  Icon_minitime15/8/2012, 22:17

treba hladat . . precitaj si to tam poriadne je tam aj link odomna na obrazok skoro celkom dole https://vwgolf-club.slovakforum.net/t8343-topic
Návrat hore Goto down
DodesZv
Začiatočník
Začiatočník
DodesZv

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV    Rozobratie prístrojovky G-IV  Icon_minitime16/8/2012, 08:40

Ďakujem hľadal som skoro všade Yotube a podobne ale nič konkrétne som nenašiel.Tvoj link mi zatial nechce načítať ale budem sa pokúšať ďalej
Díkes Smile
Návrat hore Goto down
IbansheeI
Vodič
Vodič
IbansheeI

Male
Registrácia : 18.06.2011
Počet príspevkov : 166
Auto : VW Golf IV 1.9TDI, 81kw

OdoslaťPredmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV    Rozobratie prístrojovky G-IV  Icon_minitime16/8/2012, 14:06

zacni odmontovanim kastliku drzi na 6tich torxoch a potom pokracuj druhou stranou plastami pod volantom vsade su tie iste torxy.. a pred odmontovanim stredoveho dekoru okolo radia musis dat prec stredovy panel okolo radiacej paky.. ked pojdes po sroboch tak sa nemas ako stratit bounce ale dokopy ich tam je asi 30..
Návrat hore Goto down
DodesZv
Začiatočník
Začiatočník
DodesZv

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV    Rozobratie prístrojovky G-IV  Icon_minitime17/8/2012, 08:21

IbansheeI ďakujem ti za rady toto som potreboval vedieť tento víkend sa do toho chystám pustiť chcem prestriekať všetky tmavé plasty na svetlejšie a nevedel som najsť nič na prístrojovku ešte raz Ďík . . .
Návrat hore Goto down
selc
Pretekár
Pretekár
selc

Male
Vek : 31
Registrácia : 03.02.2012
Počet príspevkov : 305
Auto : ex Golf IV 1.6SR AKL, Passat B6 1.9TDi, Clio R III 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV    Rozobratie prístrojovky G-IV  Icon_minitime15/8/2013, 10:34

Mate uz niekto skusenost s lakovanim tychto plastov (stredovy panel, fukare atd) do cierneho klavirneho laku? Ci tam na mna necihaju nejake kurvitka... ci staci zbrusit, naniest farbu, zalakovat, alebo treba aj nejaky plnic resp. podklad?
Najblizsi vikend by som sa do toho pustil, ten ,,hlinikovy,, polep mi uz lezie krkom, interier v 4ke ma byt cierny Evil or Very Mad ...
Návrat hore Goto down
http://firmicky.sk/
IbansheeI
Vodič
Vodič
IbansheeI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV    Rozobratie prístrojovky G-IV  Icon_minitime16/8/2013, 07:46

Serus ja som lakoval stredovy tunel okolo manzety ten plast ciernou matnou.. pogumovanie musi ist dole samozrejme.. ak sa ti to podari odstranit bez skrabancou plnic ti netreba.. treba to zbrusit pred striekanim neakou 600 smirglom cca a ides ale osobne by som tam lak nedaval lebo bude na tom vsetko vidno..
Návrat hore Goto down
selc
Pretekár
Pretekár
selc

Male
Vek : 31
Registrácia : 03.02.2012
Počet príspevkov : 305
Auto : ex Golf IV 1.6SR AKL, Passat B6 1.9TDi, Clio R III 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV    Rozobratie prístrojovky G-IV  Icon_minitime16/8/2013, 11:24

Vdaka, jasne pogumovanie dole uz som robil madla... viem, ze bude vidno, ale tak neosahavam palubovku a ked tak to sem tam zotriem Razz... Inak este jedna otazka, je mozne nejako vybrat stredovy panel bez demontaze palubovky? Lebo teoreticky fukare by som ani robit nemusel a moc sa mi nechce rozoberat celu palubovku a hlavne ju potom skladat Very Happy... Este mam pokusenie len vybrat radio a ovladace a skusit to spravit poskladane. Ale to je asi pakovina, lakovacka by cisto teoreticky aj sla ale neviem si predstavit to tam brusit nahodene...
Návrat hore Goto down
http://firmicky.sk/
IbansheeI
Vodič
Vodič
IbansheeI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV    Rozobratie prístrojovky G-IV  Icon_minitime16/8/2013, 12:41

stredovy tunel ide vybrat nemusis davat dolu palubku..

predna polovica: po bokoch mas dva torxy z kazdej strany jeden pri pedaloch a druhy vedla sedacky dalej musis vybrat manzetu radiacej paky ta sa vybera tahom od strany kde je rucna brzda okolo mechanizmu je taka pena tu vyber lebo ta to dost drzi.. jeden torx je vedla ISO diag. zasuvky (neviem ci aj tu netreba vylupnut).. dalej si otvoris popolnik vyberies ho tahom k sebe nahor pod nim najdes torx ten vonku a potom vyberies cely popolnik aj zo zapalovacom ten odpojis a tunel vytiahnes k sebe a do hora..

a jo na mieste by som to urcite nestriekal to bude prasarna a bude sa ti to tazko robit a hlavne brusit zaseries si pol auta
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV    Rozobratie prístrojovky G-IV  Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Rozobratie prístrojovky G-IV
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Rozobratie palubovky
» rozobratie soferovych dveri
» Rozobratie brzdoveho strmena...
» rozobratie brzdy a vymena tesneni
» popis golfa a aj rozobratie origo vw

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: