| Rozobratie prístrojovky G-IV | |
|
|
Autor | Správa |
---|
DodesZv Začiatočník
Registrácia : 07.08.2011 Počet príspevkov : 9 Auto : Golf IV Variant 4 motion
| Predmet: Rozobratie prístrojovky G-IV 15/8/2012, 09:33 | |
| Čaute viete niekto poradiť ako rozobrať prístrojovku na G-IV 2003 ? Ďíkes | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
Registrácia : 16.03.2009 Počet príspevkov : 222 Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip Bydlisko : Kosice - Okolie
| Predmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV 15/8/2012, 22:17 | |
| | |
|
| |
DodesZv Začiatočník
| Predmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV 16/8/2012, 08:40 | |
| Ďakujem hľadal som skoro všade Yotube a podobne ale nič konkrétne som nenašiel.Tvoj link mi zatial nechce načítať ale budem sa pokúšať ďalej Díkes | |
|
| |
IbansheeI Vodič
Registrácia : 18.06.2011 Počet príspevkov : 166 Auto : VW Golf IV 1.9TDI, 81kw
| Predmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV 16/8/2012, 14:06 | |
| zacni odmontovanim kastliku drzi na 6tich torxoch a potom pokracuj druhou stranou plastami pod volantom vsade su tie iste torxy.. a pred odmontovanim stredoveho dekoru okolo radia musis dat prec stredovy panel okolo radiacej paky.. ked pojdes po sroboch tak sa nemas ako stratit ale dokopy ich tam je asi 30.. | |
|
| |
DodesZv Začiatočník
| Predmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV 17/8/2012, 08:21 | |
| IbansheeI ďakujem ti za rady toto som potreboval vedieť tento víkend sa do toho chystám pustiť chcem prestriekať všetky tmavé plasty na svetlejšie a nevedel som najsť nič na prístrojovku ešte raz Ďík . . . | |
|
| |
selc Pretekár
Vek : 31 Registrácia : 03.02.2012 Počet príspevkov : 305 Auto : ex Golf IV 1.6SR AKL, Passat B6 1.9TDi, Clio R III 1.4 16V Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV 15/8/2013, 10:34 | |
| Mate uz niekto skusenost s lakovanim tychto plastov (stredovy panel, fukare atd) do cierneho klavirneho laku? Ci tam na mna necihaju nejake kurvitka... ci staci zbrusit, naniest farbu, zalakovat, alebo treba aj nejaky plnic resp. podklad? Najblizsi vikend by som sa do toho pustil, ten ,,hlinikovy,, polep mi uz lezie krkom, interier v 4ke ma byt cierny ... | |
|
| |
IbansheeI Vodič
| Predmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV 16/8/2013, 07:46 | |
| Serus ja som lakoval stredovy tunel okolo manzety ten plast ciernou matnou.. pogumovanie musi ist dole samozrejme.. ak sa ti to podari odstranit bez skrabancou plnic ti netreba.. treba to zbrusit pred striekanim neakou 600 smirglom cca a ides ale osobne by som tam lak nedaval lebo bude na tom vsetko vidno.. | |
|
| |
selc Pretekár
Vek : 31 Registrácia : 03.02.2012 Počet príspevkov : 305 Auto : ex Golf IV 1.6SR AKL, Passat B6 1.9TDi, Clio R III 1.4 16V Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV 16/8/2013, 11:24 | |
| Vdaka, jasne pogumovanie dole uz som robil madla... viem, ze bude vidno, ale tak neosahavam palubovku a ked tak to sem tam zotriem ... Inak este jedna otazka, je mozne nejako vybrat stredovy panel bez demontaze palubovky? Lebo teoreticky fukare by som ani robit nemusel a moc sa mi nechce rozoberat celu palubovku a hlavne ju potom skladat ... Este mam pokusenie len vybrat radio a ovladace a skusit to spravit poskladane. Ale to je asi pakovina, lakovacka by cisto teoreticky aj sla ale neviem si predstavit to tam brusit nahodene... | |
|
| |
IbansheeI Vodič
| Predmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV 16/8/2013, 12:41 | |
| stredovy tunel ide vybrat nemusis davat dolu palubku..
predna polovica: po bokoch mas dva torxy z kazdej strany jeden pri pedaloch a druhy vedla sedacky dalej musis vybrat manzetu radiacej paky ta sa vybera tahom od strany kde je rucna brzda okolo mechanizmu je taka pena tu vyber lebo ta to dost drzi.. jeden torx je vedla ISO diag. zasuvky (neviem ci aj tu netreba vylupnut).. dalej si otvoris popolnik vyberies ho tahom k sebe nahor pod nim najdes torx ten vonku a potom vyberies cely popolnik aj zo zapalovacom ten odpojis a tunel vytiahnes k sebe a do hora..
a jo na mieste by som to urcite nestriekal to bude prasarna a bude sa ti to tazko robit a hlavne brusit zaseries si pol auta | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Rozobratie prístrojovky G-IV | |
| |
|
| |
| Rozobratie prístrojovky G-IV | |
|