VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

rozobratie brzdy a vymena tesneni

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
golfista26
Vodič
Vodič
golfista26

Male
Vek : 41
Registrácia : 18.06.2008
Počet príspevkov : 151
Auto : volkswagen golf IV 1.4 16V

rozobratie brzdy a vymena tesneni Empty
OdoslaťPredmet: rozobratie brzdy a vymena tesneni   rozobratie brzdy a vymena tesneni Icon_minitime24/12/2009, 20:36

caute .Nemate nahodou niekto podrobny nakres alebo navod ci co ako rozobrat brzdovy strmen koly vymene tesneni?Dakujem
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie brzdy a vymena tesneni   rozobratie brzdy a vymena tesneni Icon_minitime24/12/2009, 21:42

rozobratie brzdy a vymena tesneni Strmen
Návrat hore Goto down
golfista26
Vodič
Vodič
golfista26

Male
Registrácia : 18.06.2008
Počet príspevkov : 151
Auto : volkswagen golf IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie brzdy a vymena tesneni   rozobratie brzdy a vymena tesneni Icon_minitime25/12/2009, 12:28

dakujem
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie brzdy a vymena tesneni   rozobratie brzdy a vymena tesneni Icon_minitime9/2/2010, 22:17

potreboval by som vymenit gumicky c.17...daju sa kupit v pohode???? lebo ta vnutorno co je vo vnutry, tak ju mam strasne tvrdu a tazko ide valcek aj von aj dnu.... alebo to moze byt aj niecim inym????
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie brzdy a vymena tesneni   rozobratie brzdy a vymena tesneni Icon_minitime12/2/2010, 13:46

no a ak ti to brzdi dobre tak to netreba meni? Ostavaju ti vysiet brzdy alebo sa ti prehrievaju ? A da sa to kupit podla etky cca24€
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie brzdy a vymena tesneni   rozobratie brzdy a vymena tesneni Icon_minitime13/2/2010, 02:19

nooo ostala mi vysiet jedna strana.... a uz boli platnicky slabe, tak ich zodralo uplne, az do zeleza a to mi trochu dorypalo kotuc... ale uz su gumicky kupene, stali 8e.... taktiez nove platnicky, volil som origo vw.... kotuc je uz stoceny na sustruhu do rovna.... takze rano sa ide montovat... 
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie brzdy a vymena tesneni   rozobratie brzdy a vymena tesneni Icon_minitime14/2/2010, 00:39

...nooo takze montaz hotova.... gumicky vymenene, valceky rozhybane, nove platnicky zalozene...  akurat to ma jeden hacik... neviem ci som dobre ovzdusnil brzdy... lebo pred opravou brzda zaberala hned na vrchu... teraz asi niekde pod polovicou... alebo ked supim pustim a potom stupim tak uz brzdi hned hore... moze to byt ze som to zle odvzdusnil??? robil som to klasicky, nie cez vag... a ma sa to robit pri nastartovanom aute alebo nemusi byt nastartovane?????
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie brzdy a vymena tesneni   rozobratie brzdy a vymena tesneni Icon_minitime14/2/2010, 11:20

no tak mas to este zavzdusnene ked ti pedal stvrdne na druhy krat.Este ti treba odvzdusnit abs.abs ti funguje?niekde tu je postup oko odvzdusnit abs,alebo na vw-clube,skus pohladat rozobratie brzdy a vymena tesneni Icon_smile
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie brzdy a vymena tesneni   rozobratie brzdy a vymena tesneni Icon_minitime14/2/2010, 22:48

hej abs-ko funguje v pohode.... ale dnes trosku pojazdil.. nejakych 50 km som urobil a sa mi zda ze sa to kusok upravilo... ze uz je tvrdy hned navrchu a na prvykrat... a to abs sa da ovzdusnit aj doma??? ci iba cez pc???
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie brzdy a vymena tesneni   rozobratie brzdy a vymena tesneni Icon_minitime

Návrat hore Goto down

rozobratie brzdy a vymena tesneni
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» diery v tesneni
» Rozobratie palubovky
» Rozobratie brzdoveho strmena...
» rozobratie soferovych dveri

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: