lawdo88 Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 28.06.2011 Počet príspevkov : 33 Auto : vw golf 1.4 16V Bydlisko : Kolta
| Predmet: rozobratie soferovych dveri 14/8/2011, 19:09 | |
| Zdravim vas. Potreboval by som vymontovat mikrospinac na zamok na soferovej strane dveri.dam dolu tapacir a dostanem sa k plechu. odsrobujem tie sroby co su na plechu ale drzia ho este styri nity aleo co to je .ako mam vybrat ten mikrospinac? prosim potrebujem to surne | |
|
krepy Začiatočník
Vek : 49 Registrácia : 28.07.2009 Počet príspevkov : 34 Auto : vw golf 4 1,9 tdi ahf
| Predmet: Re: rozobratie soferovych dveri 30/9/2011, 08:40 | |
| - lawdo88 napísal:
- Zdravim vas. Potreboval by som vymontovat mikrospinac na zamok na soferovej strane dveri.dam dolu tapacir a dostanem sa k plechu. odsrobujem tie sroby co su na plechu ale drzia ho este styri nity aleo co to je .ako mam vybrat ten mikrospinac? prosim potrebujem to surne
tie nity drzia stahovacku okien .povol si dva sroby co drzia sklo na stahovacke okno daj do vrchnej pozicie zlep ho paskou o dvere aby ti nepadlo ked vyberes stahovacku okno trocha stiahni a cely ten plech nadvihnes smerom hore vytiahnes spodok plechu von a cely ho vyberes | |
|
dusan hanuliak Autoškolák
Registrácia : 21.01.2011 Počet príspevkov : 128 Auto : TDI
| Predmet: Re: rozobratie soferovych dveri 1/10/2011, 07:04 | |
| ked to čo ti radi kolega urobiš aj tak zamok - mikrospinač nevybereš musiš z boku dveri vyšrobovať 2 tisic hranne šrobi tušim su to M8 a nad tymito šrobmi je čierna zatka vylupni ju vo vnutri je torks T25 ktori drži fabku tento treba povoliť pokial ide z vonkajšej strani od klučky vyber fabku potom z boku na klučke uvydiš taku zapadku tu vylupneš šrobovakom von služi na otvaraie zamu je to spojene zamok vo dverach odtial ide kratke lanko na konci je spominana zapadka ktora sa vsuva do dražky v klučke a až potom vyber komplet celi plech na ktorom je motorček - stahovanie okna. mimochodom odkial si pomohol bi som ti . | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| |
krepy Začiatočník
Vek : 49 Registrácia : 28.07.2009 Počet príspevkov : 34 Auto : vw golf 4 1,9 tdi ahf
| Predmet: Re: rozobratie soferovych dveri 1/10/2011, 14:27 | |
| - dusan hanuliak napísal:
- ked to čo ti radi kolega urobiš aj tak zamok - mikrospinač nevybereš musiš z boku dveri vyšrobovať 2 tisic hranne šrobi tušim su to M8 a nad tymito šrobmi je čierna zatka vylupni ju vo vnutri je torks T25 ktori drži fabku tento treba povoliť pokial ide z vonkajšej strani od klučky vyber fabku potom z boku na klučke uvydiš taku zapadku tu vylupneš šrobovakom von služi na otvaraie zamu je to spojene zamok vo dverach odtial ide kratke lanko na konci je spominana zapadka ktora sa vsuva do dražky v klučke a až potom vyber komplet celi plech na ktorom je motorček - stahovanie okna. mimochodom odkial si pomohol bi som ti .
podla mojho nazoru si nevedel dat rady s tym plechom jasne ze potrebuje dostat von cely zamok a rozobrat ho. | |
|
dusan hanuliak Autoškolák
Registrácia : 21.01.2011 Počet príspevkov : 128 Auto : TDI
| Predmet: Re: rozobratie soferovych dveri 2/10/2011, 08:01 | |
| | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: rozobratie soferovych dveri | |
| |
|