VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

rozobratie soferovych dveri

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
lawdo88
Začiatočník
Začiatočník
lawdo88

Male
Vek : 35
Registrácia : 28.06.2011
Počet príspevkov : 33
Auto : vw golf 1.4 16V

rozobratie soferovych dveri Empty
OdoslaťPredmet: rozobratie soferovych dveri   rozobratie soferovych dveri Icon_minitime14/8/2011, 19:09

Zdravim vas. Potreboval by som vymontovat mikrospinac na zamok na soferovej strane dveri.dam dolu tapacir a dostanem sa k plechu. odsrobujem tie sroby co su na plechu ale drzia ho este styri nity aleo co to je .ako mam vybrat ten mikrospinac? prosim potrebujem to surne
Návrat hore Goto down
krepy
Začiatočník
Začiatočník
krepy

Male
Vek : 49
Registrácia : 28.07.2009
Počet príspevkov : 34
Auto : vw golf 4 1,9 tdi ahf

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie soferovych dveri   rozobratie soferovych dveri Icon_minitime30/9/2011, 08:40

lawdo88 napísal:
Zdravim vas. Potreboval by som vymontovat mikrospinac na zamok na soferovej strane dveri.dam dolu tapacir a dostanem sa k plechu. odsrobujem tie sroby co su na plechu ale drzia ho este styri nity aleo co to je .ako mam vybrat ten mikrospinac? prosim potrebujem to surne

tie nity drzia stahovacku okien .povol si dva sroby co drzia sklo na stahovacke okno daj do vrchnej pozicie zlep ho paskou o dvere aby ti nepadlo ked vyberes stahovacku okno trocha stiahni a cely ten plech nadvihnes smerom hore vytiahnes spodok plechu von a cely ho vyberes
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie soferovych dveri   rozobratie soferovych dveri Icon_minitime1/10/2011, 07:04

ked to čo ti radi kolega urobiš aj tak zamok - mikrospinač nevybereš musiš z boku dveri vyšrobovať 2 tisic hranne šrobi tušim su to M8 a nad tymito šrobmi je čierna zatka vylupni ju vo vnutri je torks T25 ktori drži fabku tento treba povoliť pokial ide z vonkajšej strani od klučky vyber fabku potom z boku na klučke uvydiš taku zapadku tu vylupneš šrobovakom von služi na otvaraie zamu je to spojene zamok vo dverach odtial ide kratke lanko na konci je spominana zapadka ktora sa vsuva do dražky v klučke a až potom vyber komplet celi plech na ktorom je motorček - stahovanie okna. mimochodom odkial si pomohol bi som ti . :g4b:
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie soferovych dveri   rozobratie soferovych dveri Icon_minitime1/10/2011, 14:06

dusan hanuliak napísal:
ked to čo ti radi kolega urobiš aj tak zamok - mikrospinač nevybereš musiš z boku dveri vyšrobovať 2 tisic hranne šrobi tušim su to M8 a nad tymito šrobmi je čierna zatka vylupni ju vo vnutri je torks T25 ktori drži fabku tento treba povoliť pokial ide z vonkajšej strani od klučky vyber fabku potom z boku na klučke uvydiš taku zapadku tu vylupneš šrobovakom von služi na otvaraie zamu je to spojene zamok vo dverach odtial ide kratke lanko na konci je spominana zapadka ktora sa vsuva do dražky v klučke a až potom vyber komplet celi plech na ktorom je motorček - stahovanie okna. mimochodom odkial si pomohol bi som ti . :g4b:

to nie je torx ale tisichran...inac ked das hladat tak tu najdes aj navod aj foto,aj sam som prispieval niecim Wink
Návrat hore Goto down
krepy
Začiatočník
Začiatočník
krepy

Male
Vek : 49
Registrácia : 28.07.2009
Počet príspevkov : 34
Auto : vw golf 4 1,9 tdi ahf

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie soferovych dveri   rozobratie soferovych dveri Icon_minitime1/10/2011, 14:27

dusan hanuliak napísal:

podla mojho nazoru si nevedel dat rady s tym plechom jasne ze potrebuje dostat von cely zamok a rozobrat ho.
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie soferovych dveri   rozobratie soferovych dveri Icon_minitime2/10/2011, 08:01

gabesz0102 napísal:
dusan hanuliak napísal:

to nie je torx ale tisichran...inac ked das hladat tak tu najdes aj navod aj foto,aj sam som prispieval niecim Wink
dosť možne že maš tisichrani srob co drži fabku ja ho mam na torx Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: rozobratie soferovych dveri   rozobratie soferovych dveri Icon_minitime

Návrat hore Goto down

rozobratie soferovych dveri
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Rozobratie palubovky
» ikona dveri
» rozobratie brzdy a vymena tesneni
» Uprava & styling madiel dveri

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: