VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Rezonancie v palubovke

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male
Vek : 35
Registrácia : 18.05.2011
Počet príspevkov : 316
Auto : VW Golf IV, 1.9TDI-PD, 74kW

Rezonancie v palubovke Empty
OdoslaťPredmet: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime22/6/2011, 23:36

Pred nedávnom mi začala rezonovať palubovka, resp. niečo v palubovke ... deje sa to pri 1700-2000ot. a už mi to pekne lezie krkom :/ Nestretli ste sa s tým niekto? Asi ma porazí ak budem musieť zhadzovať celú palubovku Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime23/6/2011, 15:26

cawko no to nezavidim . . . mne vrzgalo pod celnym oknom asi v strede palubovky tak som ju rozobral a vypadla tam jedna vedcsia zelezna spona co drzi palubovku o karoseriu su tam inak dve po stranach stredoveho otvoru na ofuk celneho okna. este som tie spony pre istotu obalil surovou gumov-taka natahovacia potom sa zcelila do kopy. a pomohlo paradne ticho je.
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime23/6/2011, 18:34

presne v tých miestach mi to rezonuje Sad ako keby rezonovala mriežka ofuku, ale je to niečo vo vnútri ... to zas bude roboty ... a deň plný prekvapení ...
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime24/6/2011, 13:44

ak chytis palubovku teda tienidlo nad budikmi a potlacis nam hore dole a bude to skripat tak je to ono to co robilo mne
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime24/6/2011, 13:45

iqlogic napísal:
presne v tých miestach mi to rezonuje Sad ako keby rezonovala mriežka ofuku, ale je to niečo vo vnútri ... to zas bude roboty ... a deň plný prekvapení ...
ak je tak . . .. najhorsie je dat dole vsetky plasty co su smerom k moham teda dole odkladacia priehradka pred spolujazdcom vsetky pred soferom aj bocne kde su poistky aj na druhej strane palubovky u spolujazdca aj za budikmi nezabudni vsade su skrutky na uvolnenie palubovkyaj radio klimu vsetko vybrat poodpajat Very Happy potesi co ? aj volant by ti bodlo dat dole(ja som nedal nemal som naacinie) ak mas airbag volantovy tak najprv odpojit baterku je potreba aby ti nebuchol pre istotu ked ho budes davat dole na celkovu demontaz volantu treba tisic hran vnutorny. ak vsetky skrutky uvolnis tahaj celu palubovku smerom k sebe a najdes aj tie podarene spony Very Happy a nezabudni ich niecim obalit hlavne dotykove plochy . . . ja som to vsetko robil minuly rok v auguste . . . a v pohode je ticho . . . skoda ze byvas daleko pomohol by som ti s tim
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime24/6/2011, 21:53

zajtra vyskúšam pohýbať ... už mi to lezie pekne na nervy What a Face ... viac menej mám všetky plasty dole lebo ťahám kabeláž (už na tretí spôsob) k audiu ... ale tú palubovku si asi nechám na krajšie počasie Very Happy ku všetkým tým skrutkám sa dá v pohode dostať? A zrejme obehám mechanikou a pozháňam potrebné náčinie nech nezostanem zaseknutý v strede roboty Razz
mno a je to kúsok štreka do RK to máš pravdu Razz
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime4/7/2011, 16:24

iqlogic napísal:
zajtra vyskúšam pohýbať ... už mi to lezie pekne na nervy What a Face ... viac menej mám všetky plasty dole lebo ťahám kabeláž (už na tretí spôsob) k audiu ... ale tú palubovku si asi nechám na krajšie počasie Very Happy ku všetkým tým skrutkám sa dá v pohode dostať? A zrejme obehám mechanikou a pozháňam potrebné náčinie nech nezostanem zaseknutý v strede roboty Razz
mno a je to kúsok štreka do RK to máš pravdu Razz
vsade sa v pohode dostanes k skrutkam niesu v tazko pristupnych miestach. . . dokopy je ich 7 mam z etky aj vytlaceny nekres ale neviem ako sem dat foto . .. ako sa dava ?
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime4/7/2011, 19:24

najskôr ho niekam uploadni a potom sem prihoď link Wink alebo mi ho môžeš poslať na mail Razz
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime5/7/2011, 15:32

tak zvladol som to Very Happy ale sorac je troska pocmarani z druhej strany . . skrutky cislo 2 su tie co potrebujes dat dole aj za budikmi je este jedna https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/69/27062011176.jpg/
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime5/7/2011, 15:38

joooj díky moc Smile tak vravíš, že keď odskrutkujem potrebné skrutky a zhodím volant, stačí ťahať? Razz
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime5/7/2011, 15:42

hej smerom k sebe tahaj popozeraj este pozorne kable na vyztrazni odpoj atd.
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime5/7/2011, 15:46

ked si dobre vsimnes tak cislo 12 na nakrese je ta slavna spona sleduj ciary kam zapada Very Happy
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime5/7/2011, 16:09

jj vidím a dám si bacha, nerád by som tam niečo odtrhol Razz ešte raz dik Wink
Návrat hore Goto down
sef
Vodič
Vodič
sef

Male
Registrácia : 29.08.2009
Počet príspevkov : 218
Auto : Golf MkIV, BCB, r.v. 2002

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime6/11/2011, 07:41

vrzganie, to je problem asi vsetkych g4, ja sa na to chystam uz dlhu dobu bude to asi na demontaz celej palubovky Very Happy takze musim pockat na leto ...
Návrat hore Goto down
iqlogic
Pretekár
Pretekár
iqlogic

Male

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime6/11/2011, 09:42

no mňa čaká demontáž celého interiéru Very Happy ide sa tlmiť Cool
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Rezonancie v palubovke   Rezonancie v palubovke Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Rezonancie v palubovke
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Krytka tlacitok na palubovke

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: