VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

motor nestartuje

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
kisso147369
Autoškolák
Autoškolák
kisso147369

Male
Vek : 35
Registrácia : 24.02.2008
Počet príspevkov : 85
Auto : vw golf 2-- 1.6 51kW

motor nestartuje Empty
OdoslaťPredmet: motor nestartuje   motor nestartuje Icon_minitime7/5/2008, 21:33

problem je taky ze raz sme sly z jedneho podniku a bol fest mraz ......sadnem stocim s klucom a ani necuklo ta sme ho routlacili a uz startoval normalne.....vcera som siel od priatelky sadnem stocim a ani necuklo nic vobec rotlacili sme ho a od v tedy startuje zase normalne......co to moze byt.....za vase rady vopred dakujem
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

motor nestartuje Empty
OdoslaťPredmet: Re: motor nestartuje   motor nestartuje Icon_minitime11/5/2008, 23:15

mam tomu rozumiet tak ze ani netocil starter?....ak nie a raz to ide a raz nie..videl by som to na uhliky v starteri...odchadzaju..hruby odhad.....
Návrat hore Goto down
kisso147369
Autoškolák
Autoškolák
kisso147369

Male

motor nestartuje Empty
OdoslaťPredmet: Re: motor nestartuje   motor nestartuje Icon_minitime16/5/2008, 00:52

no presne tak tomu chap raz ide a raz nejde.......ale aj tak dnes som mal starter vonku...mooore to nevedel nikto povedat ze to drzi aj na silenbloku = spadol mi motor ne taka sranda.......bol som so starterom u znameho a zistil len tolko ze ta cievka je spalena lebo ked pustil prud do nej tak sa vobec neroztocil a ked dal na priamo tak sa roztocil ale potom mu zacali otacky klesat takze je tam aj nieaka mechanicka chyba okrem tej cievky takze si mozem sporit na novy starter
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

motor nestartuje Empty
OdoslaťPredmet: Re: motor nestartuje   motor nestartuje Icon_minitime17/5/2008, 12:37

no moze byt ze starter dosluzil..ale nemas v okoli neaky vrakac? alebo neakeho znameho co by ti pozical..ze ci je to naozaj tym....ty a ked tak teraz rozmyslam..neviem ci kamosovi nelezi v regali doma zbytocny starter z G2..alebo to bol rozdelovač??..no neviem...mozem sa ho spytat...
Návrat hore Goto down
kisso147369
Autoškolák
Autoškolák
kisso147369

Male

motor nestartuje Empty
OdoslaťPredmet: Re: motor nestartuje   motor nestartuje Icon_minitime25/5/2008, 09:43

ta sa spytaj budem velmi rad lebo som pozeral na fungel novy a stoji okolo 3600sk
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

motor nestartuje Empty
OdoslaťPredmet: Re: motor nestartuje   motor nestartuje Icon_minitime4/6/2008, 20:57

no tak som sa ho pytal..bol to bohuzial rozdelovač..ale vraj sa este pozrie na povale...ale vraj je tam hrozny bordel..tak to chvilu potrva.. Smile
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male
Registrácia : 13.05.2008
Počet príspevkov : 773
Auto : Golf 1 1.6 D VILKO

motor nestartuje Empty
OdoslaťPredmet: Re: motor nestartuje   motor nestartuje Icon_minitime4/6/2008, 21:34

ak je dobra kotva tam stači vy menit puzdra uhliky vyčistit afrčiš dalej
Návrat hore Goto down
Kubush
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 24.09.2008
Počet príspevkov : 27
Auto : VW Golf II 1,8 GTI

motor nestartuje Empty
OdoslaťPredmet: Re: motor nestartuje   motor nestartuje Icon_minitime12/11/2008, 08:59

kisso147369 napísal:
problem je taky ze raz sme sly z jedneho podniku a bol fest mraz ......sadnem stocim s klucom a ani necuklo ta sme ho routlacili a uz startoval normalne.....vcera som siel od priatelky sadnem stocim a ani necuklo nic vobec rotlacili sme ho a od v tedy startuje zase normalne......co to moze byt.....za vase rady vopred dakujem
alebo si kup startovacie kable a ked ti nepojde naskocit najdi cloveka co ta nastartuje cez kable lebo roztlacanim si mozes akurat tak odpalit katalyzator
Návrat hore Goto down
Sponsored content

motor nestartuje Empty
OdoslaťPredmet: Re: motor nestartuje   motor nestartuje Icon_minitime

Návrat hore Goto down

motor nestartuje
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Nestartuje ked je zohriaty motor
» zdochol motor a teraz nestartuje
» nestartuje :-(
» Nestartuje!!
» Nestartuje

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: