VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zdochol motor a teraz nestartuje

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
ws88
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 14.07.2012
Počet príspevkov : 8
Auto : Golf 4 1.6 74kw rv. 1998

zdochol motor a teraz nestartuje Empty
OdoslaťPredmet: zdochol motor a teraz nestartuje   zdochol motor a teraz nestartuje Icon_minitime14/7/2012, 18:47

Zdravím vás, dnes som cuval na parkovisku ked za mno vycuval sused. Samozrejme má nevidel ja som zosliapol rychlo brzdu ppri čom mi na spiatocke zdochol motor. Vyradil som chcel naštartovať ale nič, ani len starter sa neroztoci, pri prvých dvoch pokusoch o štart cvaklo v starteri no ďalej už len počuť ako privadz benzín. Skúšal som preklepat cievku štartéra a starter ale nič. Ďalej pri startovani svieti kontrolná baterky. Ďakujem za každú rozumnú radu.
Ospravedlňujem sa za chyby píšem z mobilu.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: zdochol motor a teraz nestartuje   zdochol motor a teraz nestartuje Icon_minitime14/7/2012, 21:21

ws88 napísal:
Zdravím vás, dnes som cuval na parkovisku ked za mno vycuval sused. Samozrejme má nevidel ja som zosliapol rychlo brzdu ppri čom mi na spiatocke zdochol motor. Vyradil som chcel naštartovať ale nič, ani len starter sa neroztoci, pri prvých dvoch pokusoch o štart cvaklo v starteri no ďalej už len počuť ako privadz benzín. Skúšal som preklepat cievku štartéra a starter ale nič. Ďalej pri startovani svieti kontrolná baterky. Ďakujem za každú rozumnú radu.
Ospravedlňujem sa za chyby píšem z mobilu.
a čo tak sa pozrieť pod kapotu???
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: zdochol motor a teraz nestartuje   zdochol motor a teraz nestartuje Icon_minitime14/7/2012, 21:22

skus či sa dá pretočit motor ručne.Myslím že nepojde ked ho nepotočí 3 KV štarter
Návrat hore Goto down
ws88
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: zdochol motor a teraz nestartuje   zdochol motor a teraz nestartuje Icon_minitime14/7/2012, 21:38

MIRECC napísal:
skus či sa dá pretočit motor ručne.Myslím že nepojde ked ho nepotočí 3 KV štarter

Myslýš roztiahnutím/potlačením so zaradenou rýchlosťou ? A ak pretočím znamená to že by to mohol byt štartér, pripadne vybitá baterka ? alebo ešte ma napadla spínačka, ale to by asi nepúšťalo čerpadlo, či ?A ak nepretočím, tak kde by ešte mohol byť problém ? Zajtra hádam nájdem niekoho čo mi to pomerá či ide prúd kde má.
Ďakujem za odpoveď.

gabesz0102: samozrejme že som sa pozeral pod kapotu Wink z prsta som si to čo som napísal v prvom príspevku nevycucal Smile No offense Wink
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: zdochol motor a teraz nestartuje   zdochol motor a teraz nestartuje Icon_minitime15/7/2012, 15:18

NIE TAHAT.Zober klúč 19 klakneš na koleno velká gola v pravej ruke a potoč remenicou na kluke
Návrat hore Goto down
ws88
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: zdochol motor a teraz nestartuje   zdochol motor a teraz nestartuje Icon_minitime15/7/2012, 16:21

Ráno mi už došlo že to je blbosť ťahať, takže pretočiť to ide akurát nemám čím pomerať napätie. Zajtra to idem dať do servisu dúfam na niečo prídu.
Návrat hore Goto down
ws88
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: zdochol motor a teraz nestartuje   zdochol motor a teraz nestartuje Icon_minitime17/7/2012, 17:00

Taže bol to štartér dáko prehnil od spodu.
Teraz mám však problém s rádiom ale to sem nepatrí tak to idem dať do správnej sekcie.
ďakujem za pomoc
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: zdochol motor a teraz nestartuje   zdochol motor a teraz nestartuje Icon_minitime18/7/2012, 10:42

Zamykame, mazeme.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zdochol motor a teraz nestartuje   zdochol motor a teraz nestartuje Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zdochol motor a teraz nestartuje
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Zdochol mi motor
» motor nestartuje
» Nestartuje ked je zohriaty motor

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: