VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast

Goto down 
+24
patres46
OverGo
tommy7373
wl4do
Lajovw+
01lukasss01
kaybi
Nardo
Draky73
Runcajz
triple
Sebring
SABREX
Tomik29
SPIKEBOY
mato88
gabesz0102
alfonso3006
Matko11
MIRECC
mirec G 3
Woody33
dr_obesenec
sykye
28 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22  Next
AutorSpráva
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime12/9/2011, 20:30

aha fu tak to som nevedel myslel som ze zinkovy staci.. no uvdi sa ako to bude hnit. alebo skusim to strhnut este raz dole teda. diky za info
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime12/9/2011, 20:32

gabesz0102 napísal:
sykye nic v zlom ale pod tym lemom samotny zinkovy sprej nestaci ,to si mal streknut a nejakou povrchovou lesklou alebo zakladnou aspon,ten samotny tmel pred koroziou neochrani,a ani zinkovy...raz som na dvojke nalepil lemy silikonom a bolo to este horsie ako pred tym,potom prisli na rad nity ktore su tam do dnes,tym,ze tam sa nedostane voda(o com pochybujem) este neznamena ,ze nebude korodovat...voda sa aj tak bude zrazat pod nou. Wink

lemy pojdu do farby tiez.. viem ze sa mi to nebude pacit ale inak sa neprinutim kupit nove narazniky a ostatne listy v ciernej
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime13/9/2011, 06:27

ja byt tebou tak pod tymi plastovimi lemami nastriekam Body-cko a potom prestreknem farbou auta je to najlepsia ochrana ja to tak mam a nieje to hrdzave bo som ich uz zopar krat daval dole ze ako to tam vypada, nejlepsie ked to prestrekenes kusok pod hranu kde konci plastovy lem cize to nieje vidno. jedina nevyhoda toho je ze ked by si sa rozhodol dal lemy do... prec tak to Body tam bude a nie je to nejako esteticke. a pories aj prahy zospodu kukam ze tam mas nejako hnedo. vseobecne je dobra auto zospodu ocistit -umyt od bordelu hrdzu obrusit a celu natriet ( samozrejem pred tym aj odhrdzovacom a aj netret nejakou farbou )asfaltom to ti jedna 6 kilova pixla bude stacit a mas po problemoch

ja ked som takto odsunul "nabytok" tak som mal jednu dierku o vekosti 1x3 cm.

a co sa tyka list daj ich do ciernej aj na dverach aj liiizo a neopovaz sa dat lemy do farby auta lebo pridem vecer a prestriekam ich do ciernej Very Happy Very Happy Cool

a inak aky slikon si pouzil na to lepenie???
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime13/9/2011, 16:26

Sykye,minule si pisal ,ze nemas dovod na predaj svojho auta...ako tak pozeram na tie diery v podlahe (a urcite su aj inde)tak uz asi mas Twisted Evil
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime13/9/2011, 19:35

vies co ani nie.. tu hrdzu spravim...
Návrat hore Goto down
Lajovw+
Agent
Agent
Lajovw+

Male
Vek : 52
Registrácia : 13.04.2011
Počet príspevkov : 1541
Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime13/9/2011, 20:13

Twisted Evil no to dúfam, že si nedáš zobrať chuť pár dierami,keď už si to začal riešiť takto od podlahy, dúfam že nám to tu všetkým ukážeš.... ber to tak že už sa to bude postupne pomaly lepšiť, ja osobne držím všetky palce čo mám Very Happy je mi dosť sympatický tvoj prístup k tomuto autu, myslím tým to celé od začiatku Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime13/9/2011, 22:24

ďakujem Smile tak absolvoval som cestu do BB.. taky zly pocit z jazdy som este hadam nemal.. cvakoce srtkoce neco suchoce a klepka vrzga a najkrajsie je ze ten vyfuk v otackach od 2200rpm do 2900 rpm a potom od 3400rpm vyssie rezonuje tak ze to citim az na hrudi. hrozny drnivy hukot. no katastrofalna cesta. ked stojim napriklad na semaforoch tak citim v kabine palivo co je uplny uzas. cele sa to nejak serie... zufalstvo, sklamanie, skebsa.

Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 20110913191921
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime13/9/2011, 23:00

[quote="sykye"]ďakujem Smile tak absolvoval som cestu do BB.. taky zly pocit z jazdy som este hadam nemal.. cvakoce srtkoce neco suchoce a klepka vrzga a najkrajsie je ze ten vyfuk v otackach od 2200rpm do 2900 rpm a potom od 3400rpm vyssie rezonuje tak ze to citim az na hrudi. hrozny drnivy hukot. no katastrofalna cesta. ked stojim napriklad na semaforoch tak citim v kabine palivo co je uplny uzas. cele sa to nejak serie... zufalstvo, sklamanie, skebsa.

no prave pre tieto veci je seria seriou,lebo nie jedno ked mas precestovat xx km v kostitrase alebo v pohodli Exclamation "od vyfuku ta boli hlava,stelovak z teba vytrasie aj h.vno takpovediac...atd"trpia capy a dalsie veci...u nas ten kto jazdil na stelovaky tak kazdy povedal,ze nikdy viac...asi uz vies preco Twisted Evil Cool
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime13/9/2011, 23:47

stelovak mi praveze nevadi vobec.. je to odost lepsie ako na serii a to myslim vazne. neviem ci si niekedy isiel na variante ale v serii to auto nedrzi stopu a je to vazne nebezpecne ist na nom 90 kmh. takto je to uplne ine to auto proste sedi drzi stopu.. konfort si myslim ze je fajn. ako je jasne ze na poplatanych cestach to drkoce ale na nomalnej ceste to pekne pruzi vlnky a nerovnosti. je to tvrde ale zase nie tak ze by to nepruzilo. ten vyfuk nema so stelovakom nic spolocne podla mna. capy trpia urcite to suhlasim aj loziska ale nieje to nejaka brutalna investicia. ja radsej budem 2x castejsie menit capy a silenty ako drzat sa zubami nechtami v 90tke na ceste Smile pre mna stelovak aj nabuduce..
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime14/9/2011, 21:41

sykye napísal:
stelovak mi praveze nevadi vobec.. je to odost lepsie ako na serii a to myslim vazne. neviem ci si niekedy isiel na variante ale v serii to auto nedrzi stopu a je to vazne nebezpecne ist na nom 90 kmh. takto je to uplne ine to auto proste sedi drzi stopu.. konfort si myslim ze je fajn. ako je jasne ze na poplatanych cestach to drkoce ale na nomalnej ceste to pekne pruzi vlnky a nerovnosti. je to tvrde ale zase nie tak ze by to nepruzilo. ten vyfuk nema so stelovakom nic spolocne podla mna. capy trpia urcite to suhlasim aj loziska ale nieje to nejaka brutalna investicia. ja radsej budem 2x castejsie menit capy a silenty ako drzat sa zubami nechtami v 90tke na ceste Smile pre mna stelovak aj nabuduce..
po case ta to prejde neboj,ked zistis,ze peniaze sa daju tlacit aj do inych veci Wink
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime15/9/2011, 00:00

takto aby som to vysvetlil. ked som kupil stelovak islo mi o to aby to bolo bruuuutaaalne tvrde aby som mohol byt maximalne low... nevadilo mi ze do garaze vojdem len suchnutim podnarazniku a do auta som nepustil viac ako 3 ludi lebo potom mi suchali vzadu gumy o blatniky. teraz to beriem tak ze autiak je na vozenie a proste aj ked bude v dobrom stave nemoze mna obmedzovat lebo sluzi on mne a nie ja jemu. preto sa upravili blatniky a je o 2 zavity vyssie. teraz nevyberam cesty, do garaze vojdem bez suchnutia a odveziem 4 ludi bezproblemov kdekolvek kedykolvek bez toho aby som musel upravovat vysku auta. auto je este realtivne nizko takze na ceste sedi, jazdim bezne okolo 90 - 100kmh a ked tomu pridam tak len obcas ked ma uz svrbi noha a uzivam si to ze auto sedi, ze nieje ako koza a ze ked treba niekoho alebo nieco odviezt tak nemam problem Smile je to prakticke a jazdne vlastnosti sli hore a tvrde je to len pri prejazde puklinami a kolajami atd.. pri kalsickom prepruzovani je to fajn.. ale som este mlady takze predpokladam ze pride na tvoje slova a budem chciet spet seriovy podvozok. zrejme koli tomu ze bol makky alebo neviem aky dovod bude Smile

Naposledy upravil sykye dňa 15/9/2011, 12:26, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime15/9/2011, 11:48

je to dost velky problem lebo vyfuk tiez nieje lacna vec... no uvidi sa.

tak diery su zaplatane vcera sme sa s tym babrali a takisto upravene aj tie rurky na zadnych tlmicoch o ktore su zaprete pruziny takze zeraz viem ist docela low s tým že tlmič nieje vykrivený a o nič sa neopiera.

dnes rano som natrel vsetky vybrusene kovove plochy zakladnou farbou (speci penetratorom ktorý vytláča na povrch vzduch a vodu). bolo krasne vidno ako to vytlaca von vzduch lebo tam kde ostali jamky po hrdzi tak po zatreti hned vystupovali bublinky na povrch. pařada. takže prva vrstva musi schnut 24 hodin. potom nanesiem druhu vrstvu, na to pojde vlaknovy tlmel HB body-fieber (na miesta kde su original diery pojde HB999 tmel) a na to vsetko este zo 2 vrstvy gumoasfaltu tiez od HB.

ked to vsetko bude hotove bude sa pokracovat vyfukiom a silentblokmi. napravnica sa da uplne jednoducho zhodit bez toho aby som musel odpajat brzdove hadicky atd takze pekne krasne napravnicu vyberiem a natlacim tam tie silenty

Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 20110914191429
Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 20110915102038
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime15/9/2011, 13:23

ja osobne by som na podlahe nic netmelil, je to zbytocne a neriskoval by som ze tmel praskne a casom odpoadne staci zakadka a asfalt
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime15/9/2011, 14:49

v niecom mas pravdu uznavam ale tmel tam urcite narypem. ak nie ten vlaknovy tak jednoznacne aspon 999-tka ktory je pruzny aj po vytvrdnuti.
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime15/9/2011, 17:24

sykye napísal:
v niecom mas pravdu uznavam ale tmel tam urcite narypem. ak nie ten vlaknovy tak jednoznacne aspon 999-tka ktory je pruzny aj po vytvrdnuti.

ok ako myslis no origo asfalt na podvozky je aj tak naj volba , treba natriet viac krat ked vytuhne tak zmensi svoj objem cize viac vrstiev a je to , tmel nieje dobre davat na povrchovu farbu bo na farbe dobre nedrzi casom odpadne.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime15/9/2011, 18:57

cize ty vravis ze diery mam vytmelit 999-tkou aby neboli medzery... na to zakladnu farbu a na to viac vrstiev gumoastaltu ano?
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime16/9/2011, 18:51

tie diery si zvaral sam?
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime16/9/2011, 20:04

nie ja som to nezvaral. sused tam tie plechy nabodoval.. uz mi cmeliak na vw-clube pisal ze je to zle zavarene
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime16/9/2011, 22:05

nehovorim ze je to zle Smile pytam sa, lebo som mal komplet technologiu zvarania na vyske.. a toto mi doslo take, jak keby to dotycny robil 1x
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime16/9/2011, 22:30

sykye napísal:
cize ty vravis ze diery mam vytmelit 999-tkou aby neboli medzery... na to zakladnu farbu a na to viac vrstiev gumoastaltu ano?

zakladka a asfalt, bo tmel moze odpadnut. ked to dobre natres tak to nemusis davat prevarat po celom , aj ked je dobre aspon zhora nech je to prevarene dookola a zospodu nezalezi ake to je , len to treba poriadne zatriet do spar. ono ide o to ako sa stym chces vyhrat mozes to vyrezat a navarat tam presny kus alebo prelozit vecsim prevarit a zospodu poriadne namazat asfaltom (aj zhora nezaskodi ) , inak ked to uz robis by som namazal cely spodok aby to bol celok , raz som takto natieral s kamosom spodk auta a potom sme to strekly do farby aj ked sa ten asfalt nema prelakovavat bolo to take divne no ked to zaschlo tak to urobilo taku skrupinu ze som nechapal, a drzi to dodnes.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 12 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast
Návrat hore 
Strana 12 z 22Choď na stránku : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
» novy clubak cast 2
» Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit?
» Zatekanie do kufru

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: