| Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Auro Autoškolák
Registrácia : 02.10.2008 Počet príspevkov : 82
| Predmet: Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit? 28/10/2008, 13:14 | |
| Zdravim neviem ci to patry do tejto rubriky ak nie tak sa ospravedlnujem ale uz som zistil kde mi tecie benzin z auta, je to v zadu pod sedackami tam je taky kryt a pod nim je taky valec s cerpadlom a plavakom, ku ktoremu vedu 2 hadicky modra a cierna, plus konektor. Tam je pes zakopany pretoze ta umela stojka ci ako to nazvat je pri spiatocke ked sa benzin vracia do nadrze ulomena takze mi secko tecie okolo a steka po nadrzi dole. Neviete mi poradit kde by som to kupil ci to musim cely ten kuzel aj s cerpadlom menit alebo staci tu vrchnu cast,dikes pani za odpovedeee | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit? 28/10/2008, 13:43 | |
| samozrejme kupit sa da vo VW vsetko.. len neviem co presne konkretne myslis..pretoze si to osobne neviem velmi predstavit... skus oznacit kde to presne je...a potom ti pohladam co a s cim treba kupit... | |
|
| |
Auro Autoškolák
| Predmet: Re: Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit? 28/10/2008, 13:49 | |
| https://i.servimg.com/u/f79/13/19/79/84/plavak10.jpg tam som ti naznacil tamto je ulomene tesne | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit? 28/10/2008, 13:55 | |
| hmm no podla Etky sa to da kupit podla vseho iba ako cela cerpacia jednotka ( clen 1 na obazku)... takze by som sa asi vybral cestou ze to bud neako zalepit alebo zohnat ine....pocitam ze to bude podobne u vsetkych VWGroup..teda urcite octavia ..atd.. | |
|
| |
Auro Autoškolák
| Predmet: Re: Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit? 28/10/2008, 14:06 | |
| ty to nemas alebo nahodou asi nevies kto to ma co? ale aj tak dik skusim teraz zajst do VW a spytat sa kolko by to stalo asi ale bude to pecka si myslim...nahodou ICQ nemas??? | |
|
| |
ivco85 VW Junior
| Predmet: Re: Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit? 28/10/2008, 14:12 | |
| fuuu... nic take nedrzim:) no podla Etky 200 Eur..skusil by som prehrabat inzeraty kde rozpredavaju golfy alebo bory....to bude myslim vsade rovnake aj fabia ..octavia atd...mozem to este preverit..to bude myslim najlepsia cesta.... | |
|
| |
Auro Autoškolák
| Predmet: Re: Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit? 28/10/2008, 14:16 | |
| A este nieco, ak to zozeniem je to jedno z akej kubatury????asi len z benzinu predpokladam bude pasovat to cerpadlo lebo neviem ci sa ten vrh da odobrat potom by trebalo cely ten valec vymenit.... | |
|
| |
ivco85 VW Junior
| Predmet: Re: Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit? 28/10/2008, 14:23 | |
| no Etka to rozlisuje len podla motora..teda benzin diesel...konkretne podla kubatury by to malo byt jedno( trosicku rozdiel je iba pri 4 motion..resp .ani nie rozdiel len je tam nieco navyse) no podla mna by stacilo iba ten vrhny diel bez cerpadla..len z toho obrazka nie je vidno ako to je spojene...a ja som to popravde nikdy rozobrate este nevidel.... mozno zareaguje niekto kto to uz videl life vonku a budeme mudrejsi... pocitam ze baciluss to uz vylepsoval. ... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit? | |
| |
|
| |
| Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit? | |
|