| Mikrospinac,oprava zamku | |
|
+8VWPeter98 Stefan1 Lucko Zender Triskac wisiki djpetersnv baciluss fofko 12 posters |
|
Autor | Správa |
---|
fofko Autoškolák
Vek : 46 Registrácia : 16.11.2007 Počet príspevkov : 108 Auto : G IV 1.4 16V Bydlisko : PD
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 17/3/2008, 08:43 | |
| - wisiki napísal:
- Aj ja mam takyto problém na šoférovych dverách, ale jeden den mi to fungovalo na 100 brčko, aj ked som nechal svietit svetla a otvoril som dvere tak bzucalo. Teraz mi to zas nefunguje. Vedel by mi to niekto opravit, lebo ja by som to už asi neposkladal, rozobrať by nebol problém.
Nie je to az take zlozite,ale je dobreked ti niekto asistuje.Pri rozoberani si rob fotky,ja som to nerobil co ma mrzi posluzilo by to ako navod.A ked si nie isty pri skladani tak si to mozes overit na fotkach ako to bolo povodne.Ak vies nieco rozobrat,tak to vies aj poskladat. | |
|
| |
fofko Autoškolák
Vek : 46 Registrácia : 16.11.2007 Počet príspevkov : 108 Auto : G IV 1.4 16V Bydlisko : PD
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 17/3/2008, 08:45 | |
| Ma niekto el. schemu na GIV ? | |
|
| |
fofko Autoškolák
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 17/3/2008, 10:03 | |
| Tak tu je fotodokumentacia rozoberania prednych dveri spolujazdca.
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1015107&uid=49760&dir=1&postid=9506793#9506793 | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 43 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 17/3/2008, 12:40 | |
| - fofko napísal:
- Ma niekto el. schemu na GIV ?
Mame skoro secko Chces schemu toho centralu kde su zamky atd??? Daj rok vyroby. | |
|
| |
Zender Triskac Začiatočník
Registrácia : 14.04.2008 Počet príspevkov : 29 Auto : VW Golf IV TDI 110 kW
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 22/5/2008, 00:15 | |
| Nazdarek....sorac som nekukol ci je tu uz taka tema ....mno ja mam ten problem ze iba ten kolik skoci naspat...osatne ostavaju zamknute...ale myslim ze aj svetlo sa riadne rozsvieti tak ako ma....tak neviem kde moze byt problem...ked to cvaknem pagerom...alarm cobra.....tak to normalne zamkne a pohoda...raz si pamatam co som to nejak podrzal dlhsie a zamklo a odomklo to a myslim ze od vtedy prestala blikat diodka...potom zasa zacala na chvilu ..teraz uz neblika vobec..kurna.. | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 43 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 22/5/2008, 01:15 | |
| - Zender Triskac napísal:
- Nazdarek....sorac som nekukol ci je tu uz taka tema ....mno ja mam ten problem ze iba ten kolik skoci naspat...osatne ostavaju zamknute...ale myslim ze aj svetlo sa riadne rozsvieti tak ako ma....tak neviem kde moze byt problem...ked to cvaknem pagerom...alarm cobra.....tak to normalne zamkne a pohoda...raz si pamatam co som to nejak podrzal dlhsie a zamklo a odomklo to a myslim ze od vtedy prestala blikat diodka...potom zasa zacala na chvilu ..teraz uz neblika vobec..kurna..
Rozobrat dvere a vymontovat pacienta. Rozobrat ho a preletovat vsetky spoje ktore idu od konektora(predne dvere 6x a zadne 4x) | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 23/5/2008, 23:12 | |
| tak aj mne to robi, v kufri mi prestalo svietit svetlo uz uplne.a predne dvere mi sem tam svietia sem tam nie, ani vo dverach svetlo ani ta lampicka hore a tak isto mi blbne aj ta ledka vo dverach.raz to ide raz nie,islo mi to ale pol roka v pohode vsetko a teraz ako sa mu chce. | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 23/5/2008, 23:59 | |
| - Lucko napísal:
- tak aj mne to robi, v kufri mi prestalo svietit svetlo uz uplne.a predne dvere mi sem tam svietia sem tam nie, ani vo dverach svetlo ani ta lampicka hore a tak isto mi blbne aj ta ledka vo dverach.raz to ide raz nie,islo mi to ale pol roka v pohode vsetko a teraz ako sa mu chce.
Myslim, ze na spinac v 5 dverach je vo FAQ navod. | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 24/5/2008, 00:20 | |
| jj je to mozne, len sa bojim ze potom to ani nezlozim ked to rozoberiem heh.tak ked ma to naserie uz uplne to dam "niekomu" opravit | |
|
| |
djpetersnv Pilot
Vek : 35 Registrácia : 11.12.2007 Počet príspevkov : 806 Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T Bydlisko : Spišská Nová Ves
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 8/2/2009, 17:44 | |
| btw az teraz to citam skory som pol rocne temy teraz citat no a svetlo sa rozsvieti pri otvoreni inych dveri nic musim to rozobrat vcera som rozoberal zadny zamok :D:D lebo nesli zavriet zadne dvere | |
|
| |
Stefan1 Začiatočník
Vek : 45 Registrácia : 03.01.2009 Počet príspevkov : 6 Auto : GolfIV 1.9TDI 66kW variant rv 2001 Bydlisko : CA
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 18/3/2009, 09:23 | |
| cavte, vedel by mi niekto poradit ako na zaseknute dvere na GIV | |
|
| |
Stefan1 Začiatočník
Vek : 45 Registrácia : 03.01.2009 Počet príspevkov : 6 Auto : GolfIV 1.9TDI 66kW variant rv 2001 Bydlisko : CA
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 18/3/2009, 20:36 | |
| Takže moj problem s dverami je už vyriešený. podarilo sa mi to nielen otvoriť, ale aj opraviť. Nevim či sa s tým niekto z vás stretol/asi nie ked sa nikto neozval/ , lebo zo všetkých ludi čo som obvolal iba jeden mal ten isty problem. Ozaj a Bacilus dik za radu pre istotu som aj prepajkoval kontakty.. | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 18/3/2009, 22:44 | |
| | |
|
| |
VWPeter98 Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 02.02.2009 Počet príspevkov : 29 Auto : Golf IV 1.6SR , AKL Bydlisko : Zilina
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 19/3/2009, 02:21 | |
| Zender Triskac: No mne ta ledka tiez po niakom case prestala ist a problem bol v tom plosaciku co tu dal na obrazok bacilus ale normalne jeden kontakt som tam mal vyhoreny. Dal som nove zamky a pohoda ak budes mat podobny problem kuknem doma a dam ti ten plosak zadara A ja mam tiez taky problemik ze sem tam mi svieti stropove svetlo sem tam nie ale so zamkami to nema nic niekde mam asi skrat svetlo niekedy ide niekedy nie.Dokonca pred startovanim svieti otocim klucom a hned zhasne a uz nezasvieti a zase naskoci ked trebars vypnem kluc alebo zas nastartujem a svieti ale vzdy sa to da poriesit cez poistku nastartujem nesvieti vyberiem poistku dam spat a svieti uf. | |
|
| |
najlepsiz Začiatočník
Registrácia : 24.09.2008 Počet príspevkov : 44 Auto : VW GOLF 1.6SR 74kW
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 1/4/2009, 15:45 | |
| nema niekto niejake foto jak sa k tomu plosaku dostat zajtra to chcem rozobrat a opravit a rad by som videl dajake foto | |
|
| |
pietro64 Začiatočník
Registrácia : 10.04.2009 Počet príspevkov : 12 Auto : mozno golf 3
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 10/4/2009, 16:46 | |
| - baciluss napísal:
- Mame aj schemy...ale najprv sa opytam...ktore spoje si kontroloval na tom zamku? Tych sest na plosaku pod konektorom??? Vid obr. Ak nie tak preletovat a pridat viac cinu nech to drzi. Ak su to zadne dvere tak tam budu tie spoje len 4 od konektora.
ludia, mozete mi pomoct? ze ako sa dostat k tomuto plosaku. viem dat dole calunenie a celu tu prvu cast z dveri (jedna sa o vodicove dvere). potom tam je ten plech a sklo. plech je na skrutkach. odsrubujem ich a co potom, ono to je nitmy o sklo nejak pripevnene alebo ja nevem no. rad by som bol keby mi tu niekto dal fotky ako dalej stym. vopred diky. (moj problem je ten ze mi nesvieti cervene svetielko na dverach ak ich otvorim, pricom ziarovka je dobra a ani mi to nepiska ked mam zapnute svetla a motor vypnuty a ani mi neukazuje na displayi ze mam dvere otvorene. auticko s otvorenimi dverami. to posledne mi ukazuje iba na kufor. na spolujazdcove dvere taktiez nefunguje. (3 dverovy golf IV)) | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 12/4/2009, 12:09 | |
| - pietro64 napísal:
- baciluss napísal:
- Mame aj schemy...ale najprv sa opytam...ktore spoje si kontroloval na tom zamku? Tych sest na plosaku pod konektorom??? Vid obr. Ak nie tak preletovat a pridat viac cinu nech to drzi. Ak su to zadne dvere tak tam budu tie spoje len 4 od konektora.
ludia, mozete mi pomoct? ze ako sa dostat k tomuto plosaku. viem dat dole calunenie a celu tu prvu cast z dveri (jedna sa o vodicove dvere). potom tam je ten plech a sklo. plech je na skrutkach. odsrubujem ich a co potom, ono to je nitmy o sklo nejak pripevnene alebo ja nevem no. rad by som bol keby mi tu niekto dal fotky ako dalej stym. vopred diky. (moj problem je ten ze mi nesvieti cervene svetielko na dverach ak ich otvorim, pricom ziarovka je dobra a ani mi to nepiska ked mam zapnute svetla a motor vypnuty a ani mi neukazuje na displayi ze mam dvere otvorene. auticko s otvorenimi dverami. to posledne mi ukazuje iba na kufor. na spolujazdcove dvere taktiez nefunguje. (3 dverovy golf IV)) viem ti to opravit keby si nebol z daleka... | |
|
| |
pietro64 Začiatočník
Registrácia : 10.04.2009 Počet príspevkov : 12 Auto : mozno golf 3
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 12/4/2009, 16:35 | |
| - baciluss napísal:
- pietro64 napísal:
- baciluss napísal:
ludia, mozete mi pomoct? ze ako sa dostat k tomuto plosaku. viem dat dole calunenie a celu tu prvu cast z dveri (jedna sa o vodicove dvere). potom tam je ten plech a sklo. plech je na skrutkach. odsrubujem ich a co potom, ono to je nitmy o sklo nejak pripevnene alebo ja nevem no. rad by som bol keby mi tu niekto dal fotky ako dalej stym. vopred diky. (moj problem je ten ze mi nesvieti cervene svetielko na dverach ak ich otvorim, pricom ziarovka je dobra a ani mi to nepiska ked mam zapnute svetla a motor vypnuty a ani mi neukazuje na displayi ze mam dvere otvorene. auticko s otvorenimi dverami. to posledne mi ukazuje iba na kufor. na spolujazdcove dvere taktiez nefunguje. (3 dverovy golf IV)) viem ti to opravit keby si nebol z daleka... no praveze asi budem z daleka. jaklovce. to je dedinka 30km od kosic. cize asi tak. ak by si tu hodil tie fotky tak to by mi uplne stacilo | |
|
| |
caravelle Autoškolák
Vek : 44 Registrácia : 28.05.2008 Počet príspevkov : 102 Auto : VW Golf VI Blue Graphit Bydlisko : BA
| Predmet: Trosku reklamy 1/5/2009, 10:06 | |
| Bol som u Bacilussa a musim ho pochvalit! Sikovny to clovek!! zamok raz dva opravil... este raz diky! | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku 1/5/2009, 12:00 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku | |
| |
|
| |
| Mikrospinac,oprava zamku | |
|