VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Mikrospinac,oprava zamku

Goto down 
+8
VWPeter98
Stefan1
Lucko
Zender Triskac
wisiki
djpetersnv
baciluss
fofko
12 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorSpráva
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male
Vek : 46
Registrácia : 16.11.2007
Počet príspevkov : 108
Auto : G IV 1.4 16V

Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime17/3/2008, 08:43

wisiki napísal:
Aj ja mam takyto problém na šoférovych dverách, ale jeden den mi to fungovalo na 100 brčko, aj ked som nechal svietit svetla a otvoril som dvere tak bzucalo. Teraz mi to zas nefunguje. Vedel by mi to niekto opravit, lebo ja by som to už asi neposkladal, rozobrať by nebol problém.

Nie je to az take zlozite,ale je dobreked ti niekto asistuje.Pri rozoberani si rob fotky,ja som to nerobil co ma mrzi posluzilo by to ako navod.A ked si nie isty pri skladani tak si to mozes overit na fotkach ako to bolo povodne.Ak vies nieco rozobrat,tak to vies aj poskladat.
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime17/3/2008, 08:45

Ma niekto el. schemu na GIV ? :g4b:
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime17/3/2008, 10:03

Tak tu je fotodokumentacia rozoberania prednych dveri spolujazdca.

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1015107&uid=49760&dir=1&postid=9506793#9506793
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime17/3/2008, 12:40

fofko napísal:
Ma niekto el. schemu na GIV ? :g4b:
Mame skoro secko Cool Chces schemu toho centralu kde su zamky atd??? Daj rok vyroby.
Návrat hore Goto down
Zender Triskac
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 14.04.2008
Počet príspevkov : 29
Auto : VW Golf IV TDI 110 kW

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime22/5/2008, 00:15

Nazdarek....sorac som nekukol ci je tu uz taka tema ....mno ja mam ten problem ze iba ten kolik skoci naspat...osatne ostavaju zamknute...ale myslim ze aj svetlo sa riadne rozsvieti tak ako ma....tak neviem kde moze byt problem...ked to cvaknem pagerom...alarm cobra.....tak to normalne zamkne a pohoda...raz si pamatam co som to nejak podrzal dlhsie a zamklo a odomklo to a myslim ze od vtedy prestala blikat diodka...potom zasa zacala na chvilu ..teraz uz neblika vobec..kurna..
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime22/5/2008, 01:15

Zender Triskac napísal:
Nazdarek....sorac som nekukol ci je tu uz taka tema ....mno ja mam ten problem ze iba ten kolik skoci naspat...osatne ostavaju zamknute...ale myslim ze aj svetlo sa riadne rozsvieti tak ako ma....tak neviem kde moze byt problem...ked to cvaknem pagerom...alarm cobra.....tak to normalne zamkne a pohoda...raz si pamatam co som to nejak podrzal dlhsie a zamklo a odomklo to a myslim ze od vtedy prestala blikat diodka...potom zasa zacala na chvilu ..teraz uz neblika vobec..kurna..
Rozobrat dvere a vymontovat pacienta. Rozobrat ho a preletovat vsetky spoje ktore idu od konektora(predne dvere 6x a zadne 4x)
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime23/5/2008, 23:12

tak aj mne to robi, v kufri mi prestalo svietit svetlo uz uplne.a predne dvere mi sem tam svietia sem tam nie, ani vo dverach svetlo ani ta lampicka hore a tak isto mi blbne aj ta ledka vo dverach.raz to ide raz nie,islo mi to ale pol roka v pohode vsetko a teraz ako sa mu chce.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime23/5/2008, 23:59

Lucko napísal:
tak aj mne to robi, v kufri mi prestalo svietit svetlo uz uplne.a predne dvere mi sem tam svietia sem tam nie, ani vo dverach svetlo ani ta lampicka hore a tak isto mi blbne aj ta ledka vo dverach.raz to ide raz nie,islo mi to ale pol roka v pohode vsetko a teraz ako sa mu chce.
Myslim, ze na spinac v 5 dverach je vo FAQ navod.
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime24/5/2008, 00:20

jj je to mozne, len sa bojim ze potom to ani nezlozim ked to rozoberiem heh.tak ked ma to naserie uz uplne to dam "niekomu" opravit
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime8/2/2009, 17:44

btw az teraz to citam skory som pol rocne temy teraz citat no a svetlo sa rozsvieti pri otvoreni inych dveri nic musim to rozobrat vcera som rozoberal zadny zamok Very Happy:D:D lebo nesli zavriet zadne dvere
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
Stefan1
Začiatočník
Začiatočník
Stefan1

Male
Vek : 45
Registrácia : 03.01.2009
Počet príspevkov : 6
Auto : GolfIV 1.9TDI 66kW variant rv 2001

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime18/3/2009, 09:23

cavte, vedel by mi niekto poradit ako na zaseknute dvere na GIV
Návrat hore Goto down
Stefan1
Začiatočník
Začiatočník
Stefan1

Male
Vek : 45
Registrácia : 03.01.2009
Počet príspevkov : 6
Auto : GolfIV 1.9TDI 66kW variant rv 2001

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime18/3/2009, 20:36

Takže moj problem s dverami je už vyriešený. podarilo sa mi to nielen otvoriť, ale aj opraviť. Nevim či sa s tým niekto z vás stretol/asi nie ked sa nikto neozval/ Very Happy Very Happy , lebo zo všetkých ludi čo som obvolal iba jeden mal ten isty problem. Ozaj a Bacilus dik za radu scratch pre istotu som aj prepajkoval kontakty..
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime18/3/2009, 22:44

Stefan1 napísal:
Takže moj problem s dverami je už vyriešený. podarilo sa mi to nielen otvoriť, ale aj opraviť. Nevim či sa s tým niekto z vás stretol/asi nie ked sa nikto neozval/ Very Happy Very Happy , lebo zo všetkých ludi čo som obvolal iba jeden mal ten isty problem. Ozaj a Bacilus dik za radu scratch pre istotu som aj prepajkoval kontakty..
Rad som pomohol Wink
Návrat hore Goto down
VWPeter98
Začiatočník
Začiatočník
VWPeter98

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.02.2009
Počet príspevkov : 29
Auto : Golf IV 1.6SR , AKL

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime19/3/2009, 02:21

Zender Triskac:
No mne ta ledka tiez po niakom case prestala ist a problem bol v tom plosaciku co tu dal na obrazok bacilus ale normalne jeden kontakt som tam mal vyhoreny.
Shocked Dal som nove zamky a pohoda ak budes mat podobny problem kuknem doma a dam ti ten plosak zadara Wink
A ja mam tiez taky problemik ze sem tam mi svieti stropove svetlo sem tam nie ale so zamkami to nema nic niekde mam asi skrat svetlo niekedy ide niekedy nie.Dokonca pred startovanim svieti otocim klucom a hned zhasne a uz nezasvieti pale a zase naskoci ked trebars vypnem kluc alebo zas nastartujem a svieti ale vzdy sa to da poriesit cez poistku nastartujem nesvieti vyberiem poistku dam spat a svieti uf.
Návrat hore Goto down
najlepsiz
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 24.09.2008
Počet príspevkov : 44
Auto : VW GOLF 1.6SR 74kW

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime1/4/2009, 15:45

nema niekto niejake foto jak sa k tomu plosaku dostat zajtra to chcem rozobrat a opravit a rad by som videl dajake foto Very Happy
Návrat hore Goto down
pietro64
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 10.04.2009
Počet príspevkov : 12
Auto : mozno golf 3

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime10/4/2009, 16:46

baciluss napísal:
Mame aj schemy...ale najprv sa opytam...ktore spoje si kontroloval na tom zamku? Tych sest na plosaku pod konektorom??? Vid obr. Ak nie tak preletovat a pridat viac cinu nech to drzi. Ak su to zadne dvere tak tam budu tie spoje len 4 od konektora.

Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Dsc_1310

ludia, mozete mi pomoct? ze ako sa dostat k tomuto plosaku. viem dat dole calunenie a celu tu prvu cast z dveri (jedna sa o vodicove dvere). potom tam je ten plech a sklo. plech je na skrutkach. odsrubujem ich a co potom, ono to je nitmy o sklo nejak pripevnene alebo ja nevem no. rad by som bol keby mi tu niekto dal fotky ako dalej stym. vopred diky. (moj problem je ten ze mi nesvieti cervene svetielko na dverach ak ich otvorim, pricom ziarovka je dobra a ani mi to nepiska ked mam zapnute svetla a motor vypnuty a ani mi neukazuje na displayi ze mam dvere otvorene. auticko s otvorenimi dverami. to posledne mi ukazuje iba na kufor. na spolujazdcove dvere taktiez nefunguje. (3 dverovy golf IV))
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime12/4/2009, 12:09

pietro64 napísal:
baciluss napísal:
Mame aj schemy...ale najprv sa opytam...ktore spoje si kontroloval na tom zamku? Tych sest na plosaku pod konektorom??? Vid obr. Ak nie tak preletovat a pridat viac cinu nech to drzi. Ak su to zadne dvere tak tam budu tie spoje len 4 od konektora.

ludia, mozete mi pomoct? ze ako sa dostat k tomuto plosaku. viem dat dole calunenie a celu tu prvu cast z dveri (jedna sa o vodicove dvere). potom tam je ten plech a sklo. plech je na skrutkach. odsrubujem ich a co potom, ono to je nitmy o sklo nejak pripevnene alebo ja nevem no. rad by som bol keby mi tu niekto dal fotky ako dalej stym. vopred diky. (moj problem je ten ze mi nesvieti cervene svetielko na dverach ak ich otvorim, pricom ziarovka je dobra a ani mi to nepiska ked mam zapnute svetla a motor vypnuty a ani mi neukazuje na displayi ze mam dvere otvorene. auticko s otvorenimi dverami. to posledne mi ukazuje iba na kufor. na spolujazdcove dvere taktiez nefunguje. (3 dverovy golf IV))
viem ti to opravit keby si nebol z daleka...
Návrat hore Goto down
pietro64
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 10.04.2009
Počet príspevkov : 12
Auto : mozno golf 3

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime12/4/2009, 16:35

baciluss napísal:
pietro64 napísal:
baciluss napísal:

viem ti to opravit keby si nebol z daleka...

no praveze asi budem z daleka. jaklovce. to je dedinka 30km od kosic. cize asi tak. ak by si tu hodil tie fotky tak to by mi uplne stacilo Wink
Návrat hore Goto down
caravelle
Autoškolák
Autoškolák
caravelle

Male
Vek : 44
Registrácia : 28.05.2008
Počet príspevkov : 102
Auto : VW Golf VI Blue Graphit

OdoslaťPredmet: Trosku reklamy   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime1/5/2009, 10:06

Bol som u Bacilussa a musim ho pochvalit! Sikovny to clovek!! zamok raz dva opravil... este raz diky! Wink
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime1/5/2009, 12:00

caravelle napísal:
Bol som u Bacilussa a musim ho pochvalit! Sikovny to clovek!! zamok raz dva opravil... este raz diky! Wink
rado sa stalo...dakujem za pochvalu Embarassed Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Mikrospinac,oprava zamku
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» hukajuci alarm, mikrospinac, 5te dvere...
» mikrospinac predna kapota
» Mikrospinac piatych dveri
» Mikrospinac v 5tych dverach

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: