ando Autoškolák
Vek : 43 Registrácia : 07.01.2011 Počet príspevkov : 70 Auto : VW GOLF 1.9 TDi 66kW r.99 Bydlisko : RUZOMBEROK
| Predmet: hukajuci alarm, mikrospinac, 5te dvere... 19/1/2011, 19:05 | |
| Chalani problem. zamknem auto a za cca. 5 minut sa pusti alarm z nicoho nic. Pravdepodobne mam mikrospinac vo vodicovych dverach vadny kedze mi nesvieti ani dverove svetlo ani stropove vodicove, po zamknuti z vnutra sa mi otvoria oboje lavych dvier. tak isto nesvieti svetlo v kufry a strajkuje zamok v 5tych dverach, sem tam nejde zavriet a dnes ani dokonca sa zablokoval a nesiel otovorit, dokonca sa mi dnes stalo ze sa mi nedalo otocit ani klucikom v startovani ale "nastatie" som bol v MT a musel som sa nejako dostat do RK tak som stym hegal a nadaval az to povolilo... Pridem dom a zase pocujem znamy zvuk alarmu , tak som zbehol dole a maturoval co stym, otvaral, zatvaral, prepinal svetlo (zase sa nedolo otocim klucom v startovani) a vypol aj zvetla nad zadnymi dverami a cuduj sa svete vtedy to povolilo. dalo sa nastartovat aj aj bloknute 5te dvere idu otovorit.
Takze je to mikrospinac? kto mi to vie v okoli MT, RK spravit za rozumnu cenu (predpokladam ze treba len prepajkovat studene spoje? kde sa odpaja truba nech to aspon nevrieska lebo ma susedia uz asi zakrtia? kontakt na bacilussa nemate niekto??? diky za rady Wink | |
|
Milan002500 Autoškolák
Vek : 42 Registrácia : 01.03.2009 Počet príspevkov : 51 Auto : W-GOLF IV 1,9 TDI 2002 74kw čipnutý Bydlisko : PRIEVIDZA
| Predmet: Re: hukajuci alarm, mikrospinac, 5te dvere... 24/2/2011, 10:46 | |
| ja som mal podobny problem a vždy my to hukalo raz za rok a to presne na vianoce A to myslím smrtelne vážne Vždy noc pred vianocamy my huka auto ::DD Ja newiem či už je to zvyk ale proste sa my zasere zadny zamok na kufry a to posrane čidlo zkoroduje a je to....,tento rok som mal 24.12 zas pekny budíček tak som vzal auto a šiel k brachovy do garaže kde som to musel zase rozobrat nastriekat WD40 zložit a zase je dobre | |
|