VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Mikrospinac,oprava zamku

Goto down 
+8
VWPeter98
Stefan1
Lucko
Zender Triskac
wisiki
djpetersnv
baciluss
fofko
12 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorSpráva
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male
Vek : 46
Registrácia : 16.11.2007
Počet príspevkov : 108
Auto : G IV 1.4 16V

Mikrospinac,oprava zamku Empty
OdoslaťPredmet: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime15/3/2008, 23:17

Myslim ze tato tema je rozoberana na kazdom fore,tak preco nie aj tu.
Pravdepodobna zavada-vadny mikrak v spolujazcovych dverach.Prisiel som na to tak,ze mi nesvieti crvene svetlo vo dverach a pri otvoreni dvier sa nerozsvieti stropne svetlo.
Dnes bol pekny den tak som sa rozhodol,ze sa na to pozriem.Vyzeralo to jednoducho:rozobrat dvere,vybrat zamok,preletovat kontakty a zlozit. Smile
Lenze na mikraku som nenasiel chybu,premeral som ich a vyzeraju vsetky v poriadku.Kedze byvam v panelaku,dvere som musel poskladat a nemam chut ich rozoberat kazdy den.Takze,ma nejaka dobra dusa elektricke schemy ?
Alebo su nejake napady,kde by mohla byt chyba? Laughing
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 00:07

Mame aj schemy...ale najprv sa opytam...ktore spoje si kontroloval na tom zamku? Tych sest na plosaku pod konektorom??? Vid obr. Ak nie tak preletovat a pridat viac cinu nech to drzi. Ak su to zadne dvere tak tam budu tie spoje len 4 od konektora.

Mikrospinac,oprava zamku Dsc_1310
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male
Vek : 46
Registrácia : 16.11.2007
Počet príspevkov : 108
Auto : G IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 09:40

Su to predne dvere,u spolujazdca.Kontroloval som vsetky spoje,visualne vyzerali o.k. a prepipaval som funkcnost mikrakov skusackou.Ja to mam cele zaliate,takou hnedou pic...nou.Chcel som to premerat cele od konektorov,ale nepoznam zapojenie.A nie len preto by som potreboval el. schemu,celeho auta ak niekto ma.
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:03

mam obdobny problem ale na soferovych dverach ked otvorim dvere svetlo vo vnutry nesvieti ale ked necham zapalene svetla bzuciak pipa tak nechapem
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
wisiki
Začiatočník
Začiatočník
wisiki

Male
Vek : 41
Registrácia : 11.02.2008
Počet príspevkov : 28
Auto : Golf IV 1,4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:22

Aj ja mam takyto problém na šoférovych dverách, ale jeden den mi to fungovalo na 100 brčko, aj ked som nechal svietit svetla a otvoril som dvere tak bzucalo. Teraz mi to zas nefunguje. Vedel by mi to niekto opravit, lebo ja by som to už asi neposkladal, rozobrať by nebol problém.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:24

wisiki napísal:
Aj ja mam takyto problém na šoférovych dverách, ale jeden den mi to fungovalo na 100 brčko, aj ked som nechal svietit svetla a otvoril som dvere tak bzucalo. Teraz mi to zas nefunguje. Vedel by mi to niekto opravit, lebo ja by som to už asi neposkladal, rozobrať by nebol problém.
Pridi do MA Very Happy
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:26

djpetersnv napísal:
mam obdobny problem ale na soferovych dverach ked otvorim dvere svetlo vo vnutry nesvieti ale ked necham zapalene svetla bzuciak pipa tak nechapem
A ked nastartujes a otvoris dvere tak sa svetlo rozsvieti???
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:27

jas i to viem rozobrat aj opravit len mi poradte kde hladat chybu lebo spinac musi fungovat ked bzuci ale preco svetlo vo vnutry nerozsvieti
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:28

a nerozsvieti sa ani po starte
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:30

fofko napísal:
Su to predne dvere,u spolujazdca.Kontroloval som vsetky spoje,visualne vyzerali o.k. a prepipaval som funkcnost mikrakov skusackou.Ja to mam cele zaliate,takou hnedou pic...nou.Chcel som to premerat cele od konektorov,ale nepoznam zapojenie.A nie len preto by som potreboval el. schemu,celeho auta ak niekto ma.
A tu si spravil chybu...ked uz to mas raz vonku a spoj sa ti zda vizualne v poriadku aj tak ho zvyknem preletovat a pridat cin. Nic tym nepokazis a mozno odstranis chybu ktoru si okom nevidel Idea
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:33

djpetersnv napísal:
a nerozsvieti sa ani po starte
Tak si ho zapni Razz Laughing Prepinac posun do polohy aby bolo vidno ikonu auticka s otvorenymi dverami Wink
Návrat hore Goto down
wisiki
Začiatočník
Začiatočník
wisiki

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:35

baciluss napísal:
wisiki napísal:
Pridi do MA Very Happy

Určite sa dohodneme a dofrčím :race: ale až tak začiatkom leta. A bude to za nejaku TESCO cenu?
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:39

svetlo zapnut viem taky mudry som aj ja
dakujem naozaj ale ma to serie preco to nejde
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:41

djpetersnv napísal:
svetlo zapnut viem taky mudry som aj ja
dakujem naozaj ale ma to serie preco to nejde
Ako nechcel som ta urazit ale skontroluj si to....fak uz som mal jedneho typka a predtym nez sme sli rozoberat tak som sa mu na spinac pozrel a vida. Nie sme dokonaly a aj mne trvalo chvilu nez som pochopil princip toho spinaca.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:43

wisiki napísal:
baciluss napísal:
wisiki napísal:
Pridi do MA Very Happy

Určite sa dohodneme a dofrčím :race: ale až tak začiatkom leta. A bude to za nejaku TESCO cenu?
Jasne neboj...nie som drahy a pre clenov klubu uz vobec nie...dohodneme sa na mieste. V cene bude aj diagnostika Wink
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:46

ale keby si byval blizsie tak dojdem aj ja za tebou
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:49

To reklamuj u mojho fotra....mohli sme byvat v Trnave ale som rad ze som v tejto rezervacii zvanej Zahorie dance
Návrat hore Goto down
wisiki
Začiatočník
Začiatočník
wisiki

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 21:57

Sice ani ja to nemam blízko, ale musim dofrčať lebo mi to ide na nerv. To bude za haluz ked sa u teba v MA stretneme viacerý. Taký mini zraz ala Mikrospinać bounce bounce bounce
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 23:03

wisiki napísal:
Sice ani ja to nemam blízko, ale musim dofrčať lebo mi to ide na nerv. To bude za haluz ked sa u teba v MA stretneme viacerý. Taký mini zraz ala Mikrospinać bounce bounce bounce
To by bola dobra akcia u mna pred garazou Laughing ale so SNV je to fakt daleko.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime16/3/2008, 23:06

djpetersnv napísal:
ale keby si byval blizsie tak dojdem aj ja za tebou
Tak pokracujeme s diagnostikou...sice uz ma tu moja zenie do postele Mad ... ale nieco ma napadlo. Rozsvieti sa ti stropne svetlo pri otvoreni inych deri???
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac,oprava zamku   Mikrospinac,oprava zamku Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Mikrospinac,oprava zamku
Návrat hore 
Strana 1 z 3Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» hukajuci alarm, mikrospinac, 5te dvere...
» mikrospinac predna kapota
» Mikrospinac piatych dveri
» Mikrospinac v 5tych dverach

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: