VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Mikrospinac piatych dveri

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
majacik
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 02.06.2008
Počet príspevkov : 1
Auto : VW Golf IV 1.9 TDI

Mikrospinac piatych dveri Empty
OdoslaťPredmet: Mikrospinac piatych dveri   Mikrospinac piatych dveri Icon_minitime29/10/2011, 17:32

Zdravim,

chcel by som sa opytat, ci nema niekto skusenost s vymenou mikrospinaca piatych dveri. Da sa niekde zohnat druhy? Alebo nahradit niecim rozumnym? Mate niekto skusenost?
Este by ma zaujimalo, naco su tam dve spinacie pohohy. Su tam tri drazky a ked je spinac v polovici zopne prvu drazku s druhou a ked je uplne docvaknuty zamok, tak prepoji vsetky tri drazky.

Hladal som aj vo FAQ, ale nasiel som len rozobratie tohoto posuvneho miktrospinaca (http://www.vwgolf-club.net/t127-topic), alebo vymenu ineho mikrospinaca, ale taky tam nemam (http://www.vwgolf-club.net/t5038-topic) ...

Diky
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 47
Registrácia : 14.02.2011
Počet príspevkov : 98
Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac piatych dveri   Mikrospinac piatych dveri Icon_minitime1/2/2013, 11:11

ja som to mal včera rozobraté a mám tam ten istý mikrospínač...pri posunutí spínača jazýčkom do strednej polohy sa vypne svetlo v batožinovom priestore, vtedy sú dvere pootvorené, ale už zapadnuté v zámku a zatvorením dverí úplne jazýček posunie mikrospínač do zadnej polohy a vtedy vypne aj oznam na palubke, že dvere sú otvorené...keby som chcel nový mikrospínač, neviem, kde by som taký zohnal, vo VW by mi ponúkali asi celý zámok, neviem...chválabohu mne stačilo ten mikrospínač poriadne namazať dovnútra drážky olejom a pobehať s ním hore dole, lebo dobre nedosadal do prvej polohy, keď sa dvere otvoria a jazýček uvoľní mikrospínač do prvej základnej polohy, kedy sa má rozsvietiť oznam o otvorených dverách aj svetlo v batožinovom priestore...
už mi treba poriešiť len dvere od dpolujazdca, len tam bude treba asi vymeniť mikrospínač, neviem...keď otvorím dvere a šrobovákom potlačím na nich tak neprirodzene tie západky zámku dopredu, tak počujem, ako to cvakne v mikrospínači a vtedy sa všetko rozsvieti tak, ako má...nemal som to ešte rozobraté, takže neviem, ako to tam vyzerá, možno len bude treba upraviť mechaniku spínania, keď počujem, že cvakne a funguje...ale to väčšinou býva mechanika pevná na týchto autách, takže nejakú mechanickú chybu skôr vylučujem...dosť veľkou slabinou sú elektrické spínacie súčasti na VW, pretože sú jemné a citlivé a používané práve v tuhých, nie zrovna šetrných a častých pôsobeniach na nimi ovládané veci na aute...
a hľadal som tu na fóre aj tému, kde by malo byť rozobratie predných dverí aj s fotom, ale za pána to nemôžem nájsť...nevie niekto poradiť, kde by som to našiel...? vďaka..
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 47
Registrácia : 14.02.2011
Počet príspevkov : 98
Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac piatych dveri   Mikrospinac piatych dveri Icon_minitime4/2/2013, 13:37

...takže chyba bola naozaj v uchytení mikrospínača, bo tam je len tak prinitovaný a tie nity už boli vyhádzané, tak to nespínalo a uhýbalo sa to tomu jazýčku... som to vystužil a všetko je zasa ok...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Mikrospinac piatych dveri   Mikrospinac piatych dveri Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Mikrospinac piatych dveri
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Mikrospinac,oprava zamku
» Mikrospinac v 5tych dverach
» hukajuci alarm, mikrospinac, 5te dvere...
» ikona dveri

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: