VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next
AutorSpráva
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime23/6/2009, 18:19

toto su uz druhe co mam a strasne sa mi pacia.. a jednoducha uprava ako podlozky vobec predsa nieje nic zlozite. kam by som sa dostal keby som vzdy kupoval nieco nove... Smile uz su objednane takze uz len pockam Smile
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime23/6/2009, 18:36

to máš tie 15 lúčové ATSka? tie bývajú ET 25 nie ET 38.
či?
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime23/6/2009, 18:50

noo na disku nic nieje no ked som ich dal na autiak tak ako celkom dost boli vysunute ale mozno ze su len 38...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime23/6/2009, 18:55

hej hej tie 15 lucove.. zajtra ti hodim fotku. o 10.10 si mozes kuknut bude tu..
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime23/6/2009, 20:11

mato, povodne som ti chcel na to odpisat nieco uplne ine... ale vidim ze to nema vyznam... si predsa starsi a skusenejsi... cize mas aj kus pravdy.... musim sa toho v zivote este vela naucit

btw. na com sa asi vyrabaju tie "origo" podlozky???
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 08:31

ach sakra dnes riadne prsi. nemozem to vonka obut... tak som len nahodil na zadok len v garazi a urobil taku malu foto (mobilom) ale nieje na nej nic moc vidiet

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Dsc00457i
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 09:01

mne sa to celkom pozdáva
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 09:08

Sebring jasne ze origo sa vyrabaju na sustruhoch alebo sa odlievaju vopred a potom sa sustruzia ale tak ci tak sa to sustruzi a predpokladam ze sa to bude sustruzit na CNC sustruhoch  (BTW som strojar Very Happy:D:D:D)
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 09:17

alfonso no to si mozno prvy Smile...
Tak som bol dnes skontrolovat novy nater na svetlach co som striekal vcera... boli modre (od johnyho... diky johny) v najblizsich dnoch ich zalozim len musim kupit silikon aby som vytesnil potom skla.. ozaj ak sa niekomu valaju cire slka doma tak mi napiste. lebo tam musim dat drazkovane.. takto vyzeraju po nastriekani na strieborno
Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Dsc00461qww
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 09:41

skus len tak nasadiť to drážkované sklo a hod foto. POdla mna to ukaže dobre.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 09:52

no o to by mi az tak neslo skor ma stvu nasi policajti.. neviem ci aj u vas su taky nervozny zo vsetkeho co je trosk inak ako to bolo pri vyrobe... ale tak ci tak to tak nahodim.. len musim kupit ten silikon..
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 10:44

aj tu, ale tak neverím, že do toho budú rýpať tak ako do xenonov
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 10:45

mato88 napísal:
Runcajz napísal:
mato88 napísal:
podlozky maju tu vnutornu stranu zfrezovanu

len ešte malá podotázka, vieš ako vyzerá fréza a sústruh? Rolling Eyes

toto som nikdy neriesil,pre mna je to to iste,ja sa dotoho h...o rozumiem a ani ma to nejako nikdy ani zaujimat nebude

ty by si zvaral nejake vystupky na naboj?? tak sa prosim ta nezapajaj do debaty ked citas kazdy druhy riadok

No neviem kto číta každý druhý riadok, písal som v žiadnom prípade nevariť, a objednával som pár vecí od nemeckých dodávatelov a som z pár veľmi dobrí kamarát, a je to aj jak som písal, tak asi tak, MAŤKO...
A prepáč, že sa zapájam do debaty, tuším si dám nejaký čas pohov, aby som sa spamätal, akých tu máme odborníkov čo frézuju podložky na kolesá... scratch
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 10:57

ty si to furt cele nepochopil,ale nechaj tak,ked si objednavas veci,tak preco tu na jednej strane podporujes made in home,a na druhej si proti,a neviem preco tu rozoberas dokolecka frezovanie a sustruzenie,ked obidvom je nam jasne co som myslel,tiez ze ide hlavne o bezpecnost,takze koncim debatu z mojej strany,urcite nie made in home podlozky!! inak ti vyrobia podlozky ti co to doma vyrabaju ako firma co sa tym zivi a ma milion roznych kontrolorov a stale modernejsie stroje,ci sa mylim?
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 12:36

maťko, moja babka by povedala, "aj to je láska"...
Robil som pár rokov v obore a stále sa pohybujem...veď sám vieš. Pár ludí ti napísalo, že dokážu vyrobiť na dobrom strojii čokolvek a nemusí to byť špecializovaná firma. A dnes v tejto dobe ani špecializované firmy neexistujú. Máš dodávatelov ako sme sa bavili a výrobcov. Ale aj kopec tých výrobcov si 80 - 90% dávajú vyrábať iným firmičkám. A poväčšinnou sú to garážové záležitosti... Prečo to tak je rozoberať nebudem, mám obavy že aj tak to tu málo ludí chápe o čom píšem. No a prečo sa objednávajú veci ako šrobiky a nerobím si ich sám, asi je pochopitelné. Inak v starej robote som robil bežne predlžené šroby na kolesá. Ak máš na čom nevidím dôvod prečo by som mal platiť výrobcu, dovozcu, predajcu a neviem ešte kolko ludí okolo... Pochop konečne aj ty mňa a neopováž napísať, že nechápeš... Chalan proste kúpil kolieska, ktoré chce a treba poradiť ako to ide. To že je viacej cestičiek a rozhodnutie urobí on, tak treba pochopiť...
Inak kedy dojdeš na pivec? Wink
btw: inak chcel by som vidieť tých milon kontrolorov, ktorý námatkovo kontrolujú každý 50ty kus v sérii... Ale to sú asi veci, ktoré ti nič nepovedia. V strojarenstve to tak je a hlavne dnes...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 18:14

chalani tak som spet z LC.. a doniesol som si aj ten vzduchovy filter o ktorom som hovoril.. tu je foto.. samozrejme je to len nejaky noname Very Happy... ale lespie ako ta original krabica co tam mam teraz. este spravim taku prepazku pre ten filter aby sa teply vzduch nedostaval od motora k filtru a potiahnem ruru od predku auta do priestoru pre filter aby tam furt prudil studeny vzduch..

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Dsc00462sxr
Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Dsc00463y
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 18:36

...ja som tiež robil v strojárstve a dokonca súčiasty do aut (vw ,audi,volvo...)
a je pravda ,že sa detailne nekontroluje každý kus .
robia sa dôkladné tesy pri uvoľňovaní ,ale potom sa už ,len v určitom intervale čo može byť i 300 kusov robí kontrola 5-10 kusov .(sú firmy ktoré si vyžadujú každý jeden kus,no potom cena konečného produktu je 10-násobne väčšia ako priemerného )
neskôr ešte pri balení každý kus ,ale dajme tomu ,len váha ,výška a celková optická skúška.
v nemecku je ,len vedenie a majster nemec -robotník je turek,poliak.
a je úplná pravda ,že dnes sa skoro všetko robí v číne kde to kontrolujú kontrolori z tej danej firmy ktorá si zákazku zadala.
a neodbočujme od témy a nebazírujme na slovíčkach .

kolieska máš v pohode nemyslím že nejak trčia .si si mal primerať nejakým uholníkom či trčia a koľko ešte môžu ísť von (tak 10-20 mm by to podľa foto mohlo ísť von či nie?)
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 18:49

jj maximalne 20mm. to by som privital velmi Smile auto pojde este dole cele o 40mm aj vpredu aj vzadu cize az potom to pekne ukaze.cez vikend vymenim tie svetla, osadim sisku a urobim vam foto s elektronmi uz trochu zdalej...
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 20:30

pozerám tak tie tvoje disky sú to vlastne Aluline a tie sú ozaj ET 38.
takže podložka 10 mm by tam mohla ísť vpohode.
Návrat hore Goto down
Johny
Pretekár
Pretekár

Vek : 53
Registrácia : 26.03.2008
Počet príspevkov : 410
Auto : Golf III 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime24/6/2009, 21:15

pekne si sa pohral s tými svetlami , paráda Wink Wink
kludne tam daj dražkové sklá ale z dvojparabolového svetla , pekne makáš ,veľa zdaru
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 5 z 50Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: