VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50  Next
AutorSpráva
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime21/6/2009, 17:30

caute chalani. tak som dnes s priatelkou doviezol nove disky aj s gumami tie cierne s limcom hore vyzsie odfotene:) vyzera to perfektne na aute len vznikol velmi vazny problem.. zadne kolesa OK.. ale predne ked nasadim tak ani nimi neotocim pretoze brzdice su uplne pritlacene na luce elektronu (brzdy su brembo chladene takze su vecsie ako originaly). mali by to vyriesit podlozky ale ja sakra ani neviem kde ich zohnat. a potrebujem len take jemne cca 1cm hrubka.. nevala sa niekomu uvas v garazi nahodou nejake 2 podlozky na 4x100?. a ked dam podlozku aj cca 1cm hrubu tak potom koleso bude drzat iba na sroboch a nie na strdovom naboji lebo ten je dost kratky alebo sa mylim?. prosim vas poradte mi urcite si niekto z vas daval na predok podlozky. jak je to vyriesene s tym nabojom? diky
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime21/6/2009, 22:16

dalsi co kupuje len tak co sa mu paci a ucel na hovno,co takto sa sem tam poradit pred kupou? kazdemu hovorim ze nestaci len mat dobru roztec,ale aj stredovu dieru a mat dobre ET.podlozky kupis v kazdom tuningovom obchode,mas 4 typy,A,B,C,D,ked das 1 cm,tak by tam na naboji este malo ostat nejaky ten mm
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime21/6/2009, 22:21

nazdar.
No nepočul som ešte o 10mm podložkách, ale s maličkými úpravami by sa to dalo určite urobiť. Lenže by si musel upravovať aj náboj. Doma mám jedny 15mm, ale tie si nechávam do rezervy. Ak by si mal material, nebol by problém niečo také vyrobiť... (minimum 15mm a aj to s odretýma ušama) Ak niekde zoženieš, tak najskôr 20mm a viac. Takže držím palce. Wink
ps: napadla ma jedna vec ešte, na žigulákoch dávali do predku na kotúče také 5mm podložky čo sa dávali čiste na ten stredový krúžok. Neviem ale či rozteč nie je náhodou 4x98. Ak by to pomohlo, stačilo by zvačšiť otvory o 2mm a možno by ti to stačilo...
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime21/6/2009, 22:24

Runcajz napísal:
nazdar.
No nepočul som ešte o 10mm podložkách, ale s maličkými úpravami by sa to dalo určite urobiť. Lenže by si musel upravovať aj náboj. Doma mám jedny 15mm, ale tie si nechávam do rezervy. Ak by si mal material, nebol by problém niečo také vyrobiť... (minimum 15mm a aj to s odretýma ušama) Ak niekde zoženieš, tak najskôr 20mm a viac. Takže držím palce. Wink
ps: napadla ma jedna vec ešte, na žigulákoch dávali do predku na kotúče také 5mm podložky čo sa dávali čiste na ten stredový krúžok. Neviem ale či rozteč nie je náhodou 4x98. Ak by to pomohlo, stačilo by zvačšiť otvory o 2mm a možno by ti to stačilo...

tak toho si este dost nepocul,su ja 5mm podlozky,aj 10mm podlozky :-)
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime21/6/2009, 23:18

diky chalani.. a s tym nabojom je to jak vyriesene? ide mi o bezpecnost pri jazde aby sa nieco nestalo...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime21/6/2009, 23:40

http://tuning.autodoplnky.cz/podlozky-pod-kola/podlozky-kol-roztec-4x100-stredovy-naboj-57-1-s250867

co poviete na tieto? vraj su z duralu. este kupit k tomu sroby a malo by to byt.. ozaj nic viac sa k tomu nekupuje ziadne ine materialy? len podlozka a dlsie sroby? ziadne upevnovacie materialy alebo nieco take? sorry za take otazky som beginer
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime21/6/2009, 23:45

mato88 tie kolesa maj ET 38, maju dieru 57,1 a su 4x100 a na golfa sedia presne tak ako maju no ja som nepocital s tym ze mi tie brzdice narobia take problemi. keby boli original brzdy tak nieje problem. ale kedze su tam tieto tak to tam nenarvem... ale mas pravdu v tom co vravis, sak nie nadarmo sa vravi 2x meraj a raz strihaj.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime21/6/2009, 23:48

http://www.tuningpo.sk/catalog/product_info.php?cPath=1887_1888&products_id=35119

alebo toto chalani to by malo stacit aj stredovy naboj by mal este trcat.. no nic zajtra rano odmeriam presne kolko treba lebo si tu pisem sam so sebou Very Happy...
PS : prosim vas este taku radu kolko mm treba aby naboj trcal? staci cca 3mm?
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime22/6/2009, 07:32

mato88 napísal:
Runcajz napísal:
nazdar.

tak toho si este dost nepocul,su ja 5mm podlozky,aj 10mm podlozky :-)

no len si to nejako moc neviem konštrukčne predstaviť tie 10mm. Osadenie na náboji má okolo 12-13mm. ak zoberieš -10mm tak ti ostane 2mm na koleso čo ostane trčať z náboja a to je k.... málo. Tak len tolko... Ale určite sú riešenia. Maťko a o 5mm som tuším písal... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime22/6/2009, 11:00

este taka kontrolna otazka... urcite ti to drzi na baranovi? nedal si nahodou moc dlhe sroby a tie sa ti zakusli tak ze neotocis kolesom?
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime22/6/2009, 11:19

urcite to drzi na brzdicoch.. musim tam dat tu poondenu podlozku alebo original brzdy.. furt musia byt nejake problemi
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime22/6/2009, 11:45

nemas spekuluvat jak ta beta s p.cu
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime22/6/2009, 13:02

Lucko kusok nechapem ale neva..
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime22/6/2009, 13:14

* ujo Lucias: to ze chce mat chalan pekne auto, nove kolesa neberem jako spekulaciu, proste ho to bavi... co tu furt do kazdeho j*bes...

* sykye: na G IV mam 10mm podlozky /home-made/ bez toho vycnelku co ma nahradzat naboj a neni s tym zadny problem... ked das dost dlhe sroby a dotiahnes ich tak jak ma byt, je to OK
dokonca ked som si objednaval na Superb podlozky z ciech, predajca mi pisal ze do sirky 10 mm je podlozka cisto len hladka, bez akehokolvek vycnelku
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime22/6/2009, 13:49

Sebring diky moc Smile presne takto to ma v klube vyzerat.. diky za radu. uz som objednal 5mm podlozky aj 8 dlhych srobov takze dufam ze to bude ok.. potom hodim foto Smile
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime22/6/2009, 18:23

prečo si chcel len také tenké ?
keby si dal hrubšie už by ti kolesá trčali moc von?
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime22/6/2009, 18:55

sabrex ja neviem jak je to mozne ale teraz uz trcia trosku von. nie velmi ale v podstate je to uz uplne na hrane..  preto som len potrebval dosiahnut len to aby sa kolieska tocili a neboli oprete o brzdice. stacilo by mi 4mm ale najtensie podlozky su 5mm tak aspon tie.. a kinetika tocenia bude aspon trosku blizsie osi otacania ako pri 1,5 alebo 2cm podlozkach
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime22/6/2009, 22:25

pri 5mm podlozkach si asi nemusel menit sroby

to sebring: made in home???? to si taky chudak ze nemas na podlozky? made in home sa davali na skodovky,105,120,130 a nie na G4 !!!! take hovadiny ako ze to je OK sem uz viac krat ani nepis,A podlozky ten vycnelok nemaju a pri 10 mm ho ani nepotrebuju,lebo ako pisal rumcajz,ostavaju este 2mm ktore bohate stacia,na to aby sa koleso na naboji nehybalo hore dole
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime22/6/2009, 22:45

chlapci trosku vas poopravim.. co sa tyka homemade tak sused ma vyrobene doma a vobec si nestazuje.. co sa tyka tych 10mm a ze 2mm budu trcat ze to staci.. no nedufal by som v to lebo ako iste viete elektrony maju take vybratie okolo stredovej dieri.. ja potrebujem aby naboj trcal presne 6mm aby sa len dotkol elektronu.. cize ked nasadim elektron len takto bez podlozky tak drzi na naboji len na 6mm (12 ma celkovo - 6mm to vybratie na elektrone = 6mm ) ak tam vlozim este 5mm podlozku elektron bude drzat na 1 milimetri.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime22/6/2009, 23:13

ak niekto povie ze made in home podlozky su ok,mal by si dat facku,kvoli takymto ludom mame stale prisnejsie a prisnejsie policajne kontroly

co sa tyka kolies,tak ja za to nemozem ze to mas z vnutra skosene,keby si to nemal ako ja,tak 2mm ti stacia
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 3 z 50Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: