VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next
AutorSpráva
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime22/6/2009, 23:28

no co viem tak velka vecsina elektronov to tak ma.. ale ak to ty tak nemas a este niektory z klubu tak mas len a len vyhodu Smile len potom trosku nechapem ako ti dolahne ked ho nasadis alebo aj ten vycnelok na ktory sa nasadi disk je predsalen zaobleny pri koreni. cize musim mat nejake vybratie aspon tie 3mm.. sak pozri foto vsimni si ten zaciatok toho vycnelku. ak by si nemal to vybratie na elektrone tak by ti to nepreslo tym zaoblenim a nedolahol by ti uplne... ale kludne ma oprav.. a hlavne s kludom

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Dsc00458z
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime22/6/2009, 23:35

podlozky maju tu vnutornu stranu zfrezovanu
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime22/6/2009, 23:36

jj presne ako elektrony.. a sme doma..
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime22/6/2009, 23:37

ale ja nemam skosene elektrony,teda su,ale s 5mm podlozkou este na strede drzia,a na to stacia 2mm bohate
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime22/6/2009, 23:38

a mozes si kupit podlozky s tym vycnelkom,len su potom drahsie,ale ked chces 10mm,asi by som to inak ani neriesil kvoli bezpecnosti
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime22/6/2009, 23:41

je to presnejsie typ B Wink
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 00:21

no ja som to meral a zistil som ze ked kupim tu 5mm tak potom mi elektron bude na stredovom vycnelku sediet asi na 1,3mm.. cize som to riskol a objednal som ak nie tak si kupim uz normalne 15mm aj s tym vysunutym stredom. este som rozmyslal ze zvnutra navarim nejaku centimetrovu obruc vpodstate predlzim ten vycnelok co je tam teraz ale isto by s tym boli nejake problemi lebo to zatial nikto nespravil Very Happy
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 08:10

neviem ci sa da na zliatinu nieco navarit,lenze taketo domace dorabky na napravach su nebezpecne,tebe sa moze zdat,ze vsetko je ok,ale ked nahodou zvolis nejaky zly material,a v nejakej zakrute ti to nevydrzi,treba pocitat tiez s tym,ze ked si to robis doma,tak ta podlozka nie je rovnomerne tazka,co ma vplyv na loziska a celkovo na horsie jazdne vlastnosti a rozne ine vedlajsie ucinky na naprave
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 09:02

v tom s tebou plne suhlasim... len som chcel povedat ze home-made je sice horsia ako original presne ako vravis ze nieje vyvazena atd ale nieje nepouzitelna Smile nic no ked mi pridu tieto 5mm podlozky tak mi koleso bude sediet priblizne na 1,3mm na to stredovom vycnelku.. poriadne dotiahnem sroby a dufam ze to bude stacit Smile
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 09:06

vidím, že to tu píše samý vyučený strojár... Sa niekto spamätaj lebo ti uletí koliesko... alebo už uletelo?
Asi moc netreba vysvetlovať, že keď niečo robím pre seba, a mám na to všetky dostupné veci, tak to urobím kvalitne a rozhodne aj lepšie ako origo... Väčšinou origo vecí sa dnes vyrábajú v číne, triedia na sk a predávajú pod nemeckou značkou ako napr..... wurth... Chlapci chlapci...
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 09:25

mato88 napísal:
neviem ci sa da na zliatinu nieco navarit,lenze taketo domace dorabky na napravach su nebezpecne,tebe sa moze zdat,ze vsetko je ok,ale ked nahodou zvolis nejaky zly material,a v nejakej zakrute ti to nevydrzi,treba pocitat tiez s tym,ze ked si to robis doma,tak ta podlozka nie je rovnomerne tazka,co ma vplyv na loziska a celkovo na horsie jazdne vlastnosti a rozne ine vedlajsie ucinky na naprave

maťko, kde si prišiel na to, že náboj je zliatina, a že ten stredový krúžok neplní inú úlohu ako vystredenie kolesa. Koleso predsa držia šrobové kolesa a nie ten krúžok. Jasné že naváranie neprichádza do úvahy, ale si zober, že rozširujúce podložky robia z hliníkových zliatin, (20,25mm) s výstupkami a no problém... táto primitívna debata nemá význam... Laughing lol!
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 09:28

mato88 napísal:

len ešte malá podotázka, vieš ako vyzerá fréza a sústruh? Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 10:05

:DDDDDD runci si nas dal dole :DDDD.. teraz mi este povedz ze 5mm podlozka mi je malo a som v r....
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 10:12

mato88: vis o mne velke hovno tak si laskavo notieraj hubu s takymi recami ze som chudak... ok? take veci si nechaj na zajtra
myslim ze spravit podla originalu na CNC sustruhu podlozky v dnesnej dobe neni az take umenie...
vis neni som z tych chlapcov co si kazdu vec na auto kupuju
a tym koncim tuto debatu
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 10:18

Sebring : Ja som nezarabajuci student ktoremu ostalo auto po otcovi... tiez hladam najlacnejsie riesenia.. ale to co pisal mato sa mi zdalo celkom logicke... ale runcajz mi to logicky vyvratil. takze vsetci mate podiel pravdy na tom.. TAK SA UZ DO RITI NEHADAJTE SAK SME KLUB KDE SI MAME POMAHAT A ROZNE NAVRHY V KLUDE PRDISKUTOVAT NIE?... ci teraz sa radsej budeme vsetci zhadzovat aky sme lemravy.. sak z toho sme uz vyrastli tak klidek..
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 10:24

ked je dobry sustruh, da sa vsetko pekne urobit. Ja som tiež taký typ, že najprv si vsetko skusim spravit sam s minimalnymi investiciami a ked to nejde tak az potom kupujem.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 16:25

Runcajz napísal:
vidím, že to tu píše samý vyučený strojár... Sa niekto spamätaj lebo ti uletí koliesko... alebo už uletelo?
Asi moc netreba vysvetlovať, že keď niečo robím pre seba, a mám na to všetky dostupné veci, tak to urobím kvalitne a rozhodne aj lepšie ako origo... Väčšinou origo vecí sa dnes vyrábajú v číne, triedia na sk a predávajú pod nemeckou značkou ako napr..... wurth... Chlapci chlapci...

urcite sa v cine nevyrabaju,na to dam krk,treba si trosku zistovat veci kde sa ktore vyrabaju!!
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 16:27

Runcajz napísal:
mato88 napísal:

len ešte malá podotázka, vieš ako vyzerá fréza a sústruh? Rolling Eyes

toto som nikdy neriesil,pre mna je to to iste,ja sa dotoho h...o rozumiem a ani ma to nejako nikdy ani zaujimat nebude

ty by si zvaral nejake vystupky na naboj?? tak sa prosim ta nezapajaj do debaty ked citas kazdy druhy riadok
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 16:29

Sebring napísal:
mato88: vis o mne velke hovno tak si laskavo notieraj hubu s takymi recami ze som chudak... ok? take veci si nechaj na zajtra
myslim ze spravit podla originalu na CNC sustruhu podlozky v dnesnej dobe neni az take umenie...
vis neni som z tych chlapcov co si kazdu vec na auto kupuju
a tym koncim tuto debatu

nemyslel som to v zlom,myslel som to ci nemas na to aby si si kupil podlozku,ako dal vyrobit,ked ta vyrobena ta stoji o mozno 10 euro menej,a je zaujimave ze mas na kapote kozu a podlozky vyrabane,akoze mysli si co chces,ale je to trosku na hlavu postavene,preco si si to nedal usit niekomu??
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime23/6/2009, 17:14

kúp si iné kolesá a pokoj.
a hľavne nič neprispôsobuj ,ak nemáš skúsenosti!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 4 z 50Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: