VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next
AutorSpráva
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime24/6/2009, 22:54

sykye napísal:
no o to by mi az tak neslo skor ma stvu nasi policajti.. neviem ci aj u vas su taky nervozny zo vsetkeho co je trosk inak ako to bolo pri vyrobe... ale tak ci tak to tak nahodim.. len musim kupit ten silikon..

Chlape, tu by som nešiel do silikonu ale do tmelu. Treba radšej to, lebo silikon ak raz nalepíš, je moooc veľký problém dať dolu, kdež to tmel len nahreješ a odlepíš to jak žuvinu... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime24/6/2009, 23:01

tento filter mal znamy vo forde,sa mu odlepila zadna stena,skus to poriadne kuknut,aby ti netahal falosny vzduch

rumcajz: kedy pojdeme na to pivo? uz si to slubujeme dobre dlho a stale nic Embarassed
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime25/6/2009, 01:55

no skla mam len original tie co su teraz na aute.. vlastne cela vymena prebehne len tak ze tieto original svetla otvorim a len tu vlozku tie paraboly vyberiem a vlozim tieto co som nastriekal a zlepim dokopy... v sobotu to spravim tak hned hodim foto Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime26/6/2009, 18:49

Runci diky za radu:) kupim teda tmel... mato okamzite to idem skontrolovat diky za upozornenie
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime28/6/2009, 14:24

OK siska je dnu. bal som sa ci to pojde kedze moj motor ma vahu vzduchu a jedno cidlo (ani len tusenie nemam naco je) bolo priamo v airboxe tak teraz som ho len prilepil na sucho lepiacou paskou o spodnu cast airboxu NA FOTO V ZELENOM KRUZKU (na fotke vidno za filtrom prilepene hnedou izolackou a priesvitkou) - este nieje napevno to cidlo lebo cakam ze par dobrych ludi mi povie naco to je a kam to vlastne mam umiestnit Smile motor nastartoval bez problemov otacky normalne drzi, samozrejme zvuk motora je razantnejsi ked pridam plyn tak dufam ze to bude OK.. Vsetky spoje som este prelepil izolackou aby nikde netahal falosny vzduch. tak ak mozte poradte mi co je to jedno cidlo (pri seriovom airboxe vstupovalo zboku v hornej casti)

Takto som musel upravit povodny dekel od airboxu aby som mohol uchitit novy filter:
Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Dsc00464s

Takto vyzera po uchyteni.. ten vrch este asi zrezem uplne dole aby to tam tak zle nevyzeralo:
Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Dsc00465h

No a takto to vyzera kusok z dialky:
Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Dsc00467m

Toto je to cidlo ci co to je co som len prilepil o spodnu cast airboxu.. je v zelenom kruzku
Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Dsc00466f

... V utorok su na rade svetla dufam ze pridu aj podlozky aby som mohol nahodit nove kolesa.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime28/7/2009, 20:39

Ok tak podlozky su uz hotove.. ale len na predne kolesa na zadok cakam na runcajza Smile ked prisli podlozky vznikol problem lebo mi nepasovali na doraz ale runcajz mi poradil, to co mi povedal som pretlmocil sustruznikovy a momentale su podlozky bezchybne a sedia ako maju. zajtra nahodim kolesa Smile tesim sa... a ten problem s podlozkami bol taky ze koli zaobleniu pri koreni toho vycnelku na vystredenie kolesa mi podlozka nedosadla uplne ale zasekla sa pred koncom takze odstavala asi 2mm a nebola uplne pritapnuta.. tak som dal zosustruzit hranu na podlozke aby to dosadlo uplne a sedi to ako uliate. takto vyzera ta zosustruzena hrana (vnutorna)..Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Fotografia0027

Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime29/7/2009, 17:51

tak chalani kolesa su na aute. uz len zadne pojdu kazde o 2cm von..Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Fotografia0033

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Fotografia0031

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Fotografia0028
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime29/7/2009, 18:04

celkom dobre to vyzera :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime29/7/2009, 20:22

kolieska sú super, ešte to trochu dať dolu, ten zadok von ( Embarassed ) a je to niečom inom. Tieto kolieská som mal možnosť kúpiť, ale nemal som dosť financii... Sú naozaj skvelé!
Návrat hore Goto down
Johny
Pretekár
Pretekár

Vek : 53
Registrácia : 26.03.2008
Počet príspevkov : 410
Auto : Golf III 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime29/7/2009, 21:48

zachvilu to bude ako Speedy1 farba,podobne kolá . . ., ja som dal zadok von o 2cm na každu stranu a šuchalo mi to do lemov , tak som to musel dať na 1,5cm a sem tam mi to šuchne ak som brutal naložený v neakom hupaku , tebe to problem robiť nemusí lebo aj speedy1 má zadok o 4cm širší a v pohode
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime30/7/2009, 00:36

jj autiak pojde este o 4cm cely dole a zadok o 2cm na kazdu stranu sirsie. vymenim tie svetla v predu, pride maska bez znaku, dorobim sanie vzduchu, pridu folie na zadok zadne svetla neviem ale asi skusim ten trik s tymi nastrihanymi pasikmi a potom detaily s ktorymi sa treba pohrat a potom nastupi motor Smile je toho dost ale bavi ma to a tesim sa na to:) a dakujem za pochvaly Wink
Návrat hore Goto down
a3anko
Začiatočník
Začiatočník
a3anko

Male
Vek : 38
Registrácia : 03.06.2009
Počet príspevkov : 43
Auto : VW Golf 3 TDI GTI, AFN

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime30/7/2009, 01:12

nuz hadam si len v prvom rade daj spravne tie predne kolesa ak sa na nich nechces niekde zabit... len prehod prave s lavym Smile nevadi stava sa Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime30/7/2009, 09:18

su spravne... teda podla sipky otacania na pneumatikach... ci ni?
Návrat hore Goto down
vwzefo
Vodič
Vodič
vwzefo

Male
Registrácia : 01.09.2008
Počet príspevkov : 273
Auto : GIII Variant, 1,9TDi GT Special

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime30/7/2009, 09:42

zadne su ok ... na predne nedovidim ...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime30/7/2009, 10:02

do prdeleeeee. pravdu mate su opacne... fuuj hamba to co som uz za Lamu Sad nic no prehodim to... dik za upozornenie
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime30/7/2009, 10:47

to je v pohode, ja mám zase zlozvyk, že zabudam dotiahnut koleso...už 3x sa mi to stalo Very Happy
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime30/7/2009, 18:17

OK uz su prehodene. na mieste tak ako maju byt Smile
Návrat hore Goto down
a3anko
Začiatočník
Začiatočník
a3anko

Male
Vek : 38
Registrácia : 03.06.2009
Počet príspevkov : 43
Auto : VW Golf 3 TDI GTI, AFN

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime31/7/2009, 08:51

noooo vidis a hned mas bezpecnejsiu jazdu.. Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime31/7/2009, 14:47

No tak som dojazdil. bol som dnes s maminou a priatelkou v RS najazdil som sotva 60km a na zadnej lavej gume asi prasklo pletivo tak riadne na boku vydulo... tak sme dosli na dojazdaku Sad teraz musim zhanat novu Gumu Sad chcem kupit taku istu ale ked uz tak rovno asi dve obe do zadnu necham vymenit nech niejsu 3 z nich jazdene rok a jedna cisto nova... alebo staci kupit jednu?
Návrat hore Goto down
seven72
Pilot
Pilot
seven72

Male
Vek : 41
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 793
Auto : VW G 3 1,8 (ABS)

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime31/7/2009, 16:12

hmm, ta siska je trosku odflaknuta , je to taka ciganska robota,,
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 6 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 6 z 50Choď na stránku : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: