VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next
AutorSpráva
metatron
Autoškolák
Autoškolák
metatron

Male
Vek : 43
Registrácia : 21.04.2010
Počet príspevkov : 84
Auto : VW GOLF III 1.6 (75PS), '96

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime15/6/2010, 12:19

Jasné. Inak , len tak pre srandu, z PT ideš do LM montovať ? Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_eek
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime15/6/2010, 12:41

vysvetlim.. PT je totalna prdel sveta.. tu nemas ani meke fň nie to este niekoho kto by ti pomohol. ozaj nikto, musel by som to robit vsetko sam. je tu jeden schopny mechanik ktory je sice dobry ale chce za robotu 60 eur.. a co som ja krepy davat 60 eciek to sa radse za 25 eur odveziem do LM. takze to je dovod.. ja to nezvladnem vymenit vsetko sam kedze som lama, takze sa mi ponukli chalani z VW-clubu ze mi pomozu nech pridem zajtra do LM. tak som suhlasil Smile
PS: na druhej strane vyhoda PT je ta ze zastanes pri hocijakom strome a mozes si byt isty ze papucu od zelenych nedostanes Very Happy
Návrat hore Goto down
metatron
Autoškolák
Autoškolák
metatron

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime15/6/2010, 13:03

Jasné, úplne ti rozumiem, a ani sa nečudujem. Tiež mi podvozok nahadzovali v servise známy, žiaľ ja popri práci moc času nemám, aj keď by sa bol radšej zúčastnil Wink
Good luck
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime15/6/2010, 14:47

thx.. zajtra bude foto pripadne video
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime16/6/2010, 10:53

paráda, podvozok bude urcite veeelmi dobryyyy. Very Happy
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime18/6/2010, 00:24

no ludia som uz dva dni na novom podvozu sorry nejak som sa sem nedostal skorej Very Happy
takze postupne :

najprv sa vymenili opotrebovane veci. tie co neboli sa vymenili aj ta pre istotu.. capy znacky Delphi germany.

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Snmka72
Uploaded with ImageShack.us

potom sa nahodil stelovak s tym ze sa instaloval v najvyzsej polohe. takze po nahodeni som bol offroad no nie dlho Smile

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Snmka71

potom sa najprv predok spustil o 33 zavitov dole cize asi tak na polovicu stelovaku no nieco malo viac ako polovicku.. zadok ostal max hore

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 69973918

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Snmka73

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Snmka74

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 99589383

no potom sa zadok zosroboval o 1/2 dlzky zavitov a potom na 3/4 dlzky zavitov na zadnych stelovakoch..

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 18061299

video youtube : https://www.youtube.com/watch?v=jMpLepfy5VM&feature=player_embedded

tak som isiel domov... dnes rano som zadok spustil nadoraz dole na posledny zavit a aj tak je zadok o 2 cm vyzsie ako predok co ma irituje lebo chcem aby to bolo zarovno... na foto to neni dobre vidiet

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Fotografia0337

takze najblizsie bude nasledovat zasah do zadnych stelovakov aby to sadlo o tie 2 cm na zem. bud sa da zo stelovakov ta cierna somarina prec co je nad dorazmi co je tam koli TUV ale kto to zisti ze to tam nieje, a auto klesne o 1 - 1,5 cm co uplne vyhovuje, alebo sa odreze na zadnych blatnikoch ten kopcek kde je ulozeny tlmic a vlozi sa 2cm skruž a zvari sa to silnym zvarom dokopy takze horne ulozenie bude vyzsie o 2 cm takze auto klesne o 2 cm Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime18/6/2010, 00:46

ale kedze nechcem kazdu chvilku riesit dorazy a nechcem zasahovat do novych tlmicov na stelovaku tak asi odpalim to ulozenie na blatnikoch a dam tam tu 2cm vlozku.. dalsia vec sa budu vnutorne hrany blatinkov zaklepavat do vnutra lebo mi to reze pneu... a pre tych co chcu rypat, tak GTI podnaraznik bude najneskor v nedelu, a pre dalsich rypakov : NIE vyzsie nepojdem Smile nekupoval som stelovak nato aby som jazdil jak traktor :DDD ale kludne rypte ja to mam rad Smile

inak jazdi sa s tym nadherne Smile mato velka vdaka velka velka velkaaaaa... len ten zadok doriesit a som uplne maximalne spokojny Smile

som zvedavi co na to poviete Very Happy inak ten chalan v aute niesom ja to je miro, chalanisko co mi pomahal a vlastne urobil vsetku robotu.. super clovek
Návrat hore Goto down
metatron
Autoškolák
Autoškolák
metatron

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime18/6/2010, 08:27

Nemám slov, podľa mňa to je pecka. Fakt úplne super. Gratulujem, viem asi čo zažívaš, ja som ešte stále podobne nadšený z môjho podvozku. Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_lol
Návrat hore Goto down
golf222
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 34
Registrácia : 02.11.2009
Počet príspevkov : 72
Auto : VW GOLF 3 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime18/6/2010, 10:00

podla mna to je teraz super vyska
Návrat hore Goto down
kaybi
Vodič
Vodič
kaybi

Male
Vek : 34
Registrácia : 26.04.2010
Počet príspevkov : 245
Auto : VW GOLF IV 1.9TDI 81KW r.v.1998

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime18/6/2010, 13:21

pekne bratu
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime18/6/2010, 13:26

pekne bratu to bude az ked sa posadi aj zadok Smile teraz je to znizene asi tak cca 90/70 oproti serii a ja chcem 90/90 Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_sad
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime18/6/2010, 13:39

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 634340
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime18/6/2010, 18:42

toto je matica ktora bola na povodnom tlmici naskrutkovana zvrchu na hornom ulozeni predneho tlmica.. kedze bola tak zazrata ze nesla povolit ani roznymi chemikaliami ani otrasmi ani silou (imbusovim klucom sme aj strhli hrany na tlmici) ani teplom a rozpinavostou ani rozumom. tak nastupila hruba sila proste matica sa musela roztat aby uvolnila tlmic.. boj na 4 hodiny a na druhej strane tiez tak isto 4...

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Fotografia0333
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime19/6/2010, 12:45

virtual.. vymenene elektrony za audi fat fives. dufam ze takto to bude vyzerat aj v reali...

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Audi20fat20fives
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime19/6/2010, 14:14

sykye napísal:
toto je matica ktora bola na povodnom tlmici naskrutkovana zvrchu na hornom ulozeni predneho tlmica.. kedze bola tak zazrata ze nesla povolit ani roznymi chemikaliami ani otrasmi ani silou (imbusovim klucom sme aj strhli hrany na tlmici) ani teplom a rozpinavostou ani rozumom. tak nastupila hruba sila proste matica sa musela roztat aby uvolnila tlmic.. boj na 4 hodiny a na druhej strane tiez tak isto 4...

..to stou maticou nechapem ako ste ju nevedeli povolit???zadreta nevyzera. Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime19/6/2010, 15:06

jednoducho nesla a neviem cim tam bola prilepena.. ti vravim ze to neslo nicim dokocna sme aj strhli hrany imbusom na tlmici... ale nakoniec sa podarilo aj ked takymto nehumannym sposobom..
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime19/6/2010, 16:07

nooo tak na tej foto je riadne pekny.... neviem...ale mne nejako nerezu tie cierne elektrony.... by som ich striekol na strieborno.... ale to len moj nazor.... Wink inac je to super... 1s*... Wink
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime19/6/2010, 22:30

ten virtual je dost dobry,moze byt
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
mirec G 3
Vodič
Vodič
mirec G 3

Male
Registrácia : 04.10.2009
Počet príspevkov : 250
Auto : Golf 3 Variant 1,9 TDI 66 kW

OdoslaťPredmet: Môj Golf :: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime19/6/2010, 22:38

čeče ta výška vy zera dost dobre a aké tlmiče sy použil Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_cheers
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime20/6/2010, 00:30

sak DTS.. je to stelovak takze vsetko v kope Smile vyska ok az na ten zadok.. hm uvidim ako to bude s GTI podnaraznikom ale predpoklad je asi cca 6cm do zeme.. v predu
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 28 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 28 z 50Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: