| Problem so startovanim - mam novu baterku | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku 17/1/2008, 17:12 | |
| - baciluss napísal:
Co sa tyka kvality VW je to si myslim individualne ako v kazdom aute. Ale treba povedat ze niektore zalezitosti ako zamky...atd su na VW celkom lahko opravitelne no tak ja som kupil golfa od svajciara, som druhy majitel a prave preto nechapem ze sa kazi, hoci zatial fakt len take ''malickosti''. ale motor ide tichucko, neuveril by si ako ticho, ako novy, sprvu som mal s tym problem lebo som nevedel ci uz mam nastartovane, trosku som podusil starter. spotreba by mohla byt mensia, urcite nie su dobre nastavene rozvody, no ale inak v pohode.cas ukaze co a jak. inak cele nemecko som presiel pri 180km/h a islo sa fajn pri spotrebe okolo 9l | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| |
| |
Fifak Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 15.01.2008 Počet príspevkov : 19 Auto : VW Golf IV 98, 1,4 16V (55kW) AHW Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku 17/1/2008, 20:47 | |
| tak tak daj si to do poriadku neni to sranda.... | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku 17/1/2008, 21:38 | |
| - baciluss napísal:
- No nevidim moc zmysel cestovat tak rychlo pokial nejde o zivot. Ja si skor jazdu vychutnavam ale dochodcovske tempo urcite nemam.
no ja som dal slovo ze z Kosic do Londyna zajdem za 1 den inak ja ani neviem kedy boli tie rozvody menene ale tento mesiac ich dam vymenit u niekoho, akurat este neviem u koho | |
|
| |
fofko Autoškolák
Vek : 46 Registrácia : 16.11.2007 Počet príspevkov : 108 Auto : G IV 1.4 16V Bydlisko : PD
| Predmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku 17/1/2008, 22:38 | |
| Kosice-London: za 1 den a to chces ist sam? Bud sa nemas rad alebo ta zivot nebavi.Bez urazky ale najlepsia cesta rozbit auto aj seba. | |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku 17/1/2008, 23:12 | |
| no bol to plan ale predlzilo sa to.. kamarat to zvladol ale ten siel na novej A6 tke a striedal sa so zenou, ja som siel 2x sam, raz s kamaratom, ale trvalo to 30 hodin, furt ma zdrzi more. nechcem sa tu o tom rozpisovat kedze toto tu sem akosi nepatri, skor na ine forum.. | |
|
| |
vampir Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 26.11.2007 Počet príspevkov : 83 Auto : golf TDi Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku 26/1/2008, 20:17 | |
| caftee jaa maam tak ties problem so startovanim pri prvom starte v zime mii strasne divne startuje vybruje to ako svina vsetkym trasie aa vydava divny zvuk hm? ale ked us bol pred tym nastartovany tak v pohode chyti ??? | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku 26/1/2008, 23:31 | |
| - vampir napísal:
- caftee jaa maam tak ties problem so startovanim pri prvom starte v zime mii strasne divne startuje vybruje to ako svina vsetkym trasie aa vydava divny zvuk hm? ale ked us bol pred tym nastartovany tak v pohode chyti ???
Skontroluj si zhavice. | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku 26/1/2008, 23:31 | |
| Ja s mojim vadnym startovanim asi viem co budem mat. Niekde je zrada a pada mi nafta. A nez to natlaci do trisky tak to chvilu trva. Pred tyzdnom som nasiel asi 10cm dlhu bublinu v hadicke | |
|
| |
djpetersnv Pilot
Vek : 35 Registrácia : 11.12.2007 Počet príspevkov : 806 Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T Bydlisko : Spišská Nová Ves
| Predmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku 30/1/2008, 14:36 | |
| Ahojte! Mne sa dnes stal obdobny problem. Mam 1,9TDI najslabsiu verziu. Doteraz vsetko v poho najazdenych 90 900km a zatial zadny problem, rok vyroby 99. A dnes ma trosku sklamal otocim kluc a starter ako keby tocil na prazdno a mal taky divnny zvuk niesom automechanik ale vie mi niekto poradit co to moze robit? Spravilo mi to riadny stres no po minutke uz som skusil start znovu a nskocil v poho potom sa to zopakovalo znovana dalsom parkovisku a zas naskocil. Minuly tyzden som bol na VAG a pred 90km som menil olej tak naozaj nechapem a rozvody maju najazdene 10 tis km co to moze sposobovat? Za vsetky rady dakujem | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku 30/1/2008, 21:44 | |
| - djpetersnv napísal:
- Ahojte!
Mne sa dnes stal obdobny problem. Mam 1,9TDI najslabsiu verziu. Doteraz vsetko v poho najazdenych 90 900km a zatial zadny problem, rok vyroby 99. A dnes ma trosku sklamal otocim kluc a starter ako keby tocil na prazdno a mal taky divnny zvuk niesom automechanik ale vie mi niekto poradit co to moze robit? Spravilo mi to riadny stres no po minutke uz som skusil start znovu a nskocil v poho potom sa to zopakovalo znovana dalsom parkovisku a zas naskocil. Minuly tyzden som bol na VAG a pred 90km som menil olej tak naozaj nechapem a rozvody maju najazdene 10 tis km co to moze sposobovat? Za vsetky rady dakujem Ked sa ti to stalo prvy krat tak sa hod do kludu..obcas sa stane nieco take Ked sa to zacne opakovat tak to budeme riesit ok? | |
|
| |
golfmanik Profík
| Predmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku 27/3/2008, 16:35 | |
| dnes som dvihol davku paliva cez VAG a som nadseny pridal som len o 200 ale startuje brutalne.. problem bol iba pri teplych startoch, naskocil ale az po par sekundach, co velmi nepridalo starteru, teraz je to ako za studena, rychlovka pridavam maly navod ako si to mozte spravit tiez sami ak mate OBD II kabel Zvysenie startovacej davky paliva pri zlom startovani Takze spustit VAG-COM, vyber RJ, 01-Motor, LOGIN, zadat kod 12233 Kanal 05 - prisposobenie, ulozena hodnota znamena aktualnu hodnotu startovacej davky. Ukladanim vyssich hodnot sa startovacia davka zvysuje, ukladanim nizsich je proces logicky opacny. Zakladna davka od vyroby byva nastavena na 32 768. Je doporucene start. davku zdvihat po 200 a kontrolovat startovanie za tepla - min. 80 st. Celzia. Do pola - nova hodnota zadat hodnotu o cca 200 vyssiu nez je povodna, cize 32 968. testovat, ulozit. Uz po zvyseni o hodnotu 200 by sa start mal rapidne zlepsit. Startom motora za tepla sa presvedcte o dostatocnom zvyseni. Pred zmenou start. davky si vzdy poznamenajte povodnu hodnotu! Po nastaveni start. davky sa spustenim motora presvedcte o dostatocnom zvyseni davky. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku | |
| |
|
| |
| Problem so startovanim - mam novu baterku | |
|