VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem so startovanim - mam novu baterku

Goto down 
+3
golfmanik
baciluss
bart81
7 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime17/1/2008, 17:12

baciluss napísal:

Co sa tyka kvality VW je to si myslim individualne ako v kazdom aute. Ale treba povedat ze niektore zalezitosti ako zamky...atd su na VW celkom lahko opravitelne Wink

no tak ja som kupil golfa od svajciara, som druhy majitel a prave preto nechapem ze sa kazi, hoci zatial fakt len take ''malickosti''.
ale motor ide tichucko, neuveril by si ako ticho, ako novy, sprvu som mal s tym problem lebo som nevedel ci uz mam nastartovane, trosku som podusil starter.
spotreba by mohla byt mensia, urcite nie su dobre nastavene rozvody, no ale inak v pohode.cas ukaze co a jak. inak cele nemecko som presiel pri 180km/h a islo sa fajn pri spotrebe okolo 9l affraid
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime17/1/2008, 17:20

dodosvk napísal:
baciluss napísal:

Co sa tyka kvality VW je to si myslim individualne ako v kazdom aute. Ale treba povedat ze niektore zalezitosti ako zamky...atd su na VW celkom lahko opravitelne Wink

no tak ja som kupil golfa od svajciara, som druhy majitel a prave preto nechapem ze sa kazi, hoci zatial fakt len take ''malickosti''.
ale motor ide tichucko, neuveril by si ako ticho, ako novy, sprvu som mal s tym problem lebo som nevedel ci uz mam nastartovane, trosku som podusil starter.
spotreba by mohla byt mensia, urcite nie su dobre nastavene rozvody, no ale inak v pohode.cas ukaze co a jak. inak cele nemecko som presiel pri 180km/h a islo sa fajn pri spotrebe okolo 9l affraid
Tak tie rozvody nechaj co najskor napravit lebo uz sa nebudes za chvilu takto chvalit ako ticho ti to slape. No nevidim moc zmysel cestovat tak rychlo pokial nejde o zivot. Ja si skor jazdu vychutnavam ale dochodcovske tempo urcite nemam.
Návrat hore Goto down
Fifak
Začiatočník
Začiatočník
Fifak

Male
Vek : 39
Registrácia : 15.01.2008
Počet príspevkov : 19
Auto : VW Golf IV 98, 1,4 16V (55kW) AHW

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime17/1/2008, 20:47

tak tak daj si to do poriadku neni to sranda....
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime17/1/2008, 21:38

baciluss napísal:
No nevidim moc zmysel cestovat tak rychlo pokial nejde o zivot. Ja si skor jazdu vychutnavam ale dochodcovske tempo urcite nemam.

no ja som dal slovo ze z Kosic do Londyna zajdem za 1 den Smile

inak ja ani neviem kedy boli tie rozvody menene Shocked
ale tento mesiac ich dam vymenit u niekoho, akurat este neviem u koho rabbit
Návrat hore Goto down
fofko
Autoškolák
Autoškolák
fofko

Male
Vek : 46
Registrácia : 16.11.2007
Počet príspevkov : 108
Auto : G IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime17/1/2008, 22:38

Kosice-London: za 1 den a to chces ist sam? confused Bud sa nemas rad alebo ta zivot nebavi.Bez urazky ale najlepsia cesta rozbit auto aj seba.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime17/1/2008, 23:12

no bol to plan ale predlzilo sa to..
kamarat to zvladol ale ten siel na novej A6 tke a striedal sa so zenou, ja som siel 2x sam, raz s kamaratom, ale trvalo to 30 hodin, furt ma zdrzi more.
nechcem sa tu o tom rozpisovat kedze toto tu sem akosi nepatri, skor na ine forum.. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
vampir
Autoškolák
Autoškolák
vampir

Vek : 35
Registrácia : 26.11.2007
Počet príspevkov : 83
Auto : golf TDi

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime26/1/2008, 20:17

caftee jaa maam tak ties problem so startovanim pri prvom starte v zime mii strasne divne startuje vybruje to ako svina vsetkym trasie aa vydava divny zvuk hm? ale ked us bol pred tym nastartovany tak v pohode chyti ???
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime26/1/2008, 23:31

vampir napísal:
caftee jaa maam tak ties problem so startovanim pri prvom starte v zime mii strasne divne startuje vybruje to ako svina vsetkym trasie aa vydava divny zvuk hm? ale ked us bol pred tym nastartovany tak v pohode chyti ???
Skontroluj si zhavice.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime26/1/2008, 23:31

Ja s mojim vadnym startovanim asi viem co budem mat. Niekde je zrada a pada mi nafta. A nez to natlaci do trisky tak to chvilu trva. Pred tyzdnom som nasiel asi 10cm dlhu bublinu v hadicke Shocked
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime30/1/2008, 14:36

Ahojte!
Mne sa dnes stal obdobny problem. Mam 1,9TDI najslabsiu verziu. Doteraz vsetko v poho najazdenych 90 900km a zatial zadny problem, rok vyroby 99. A dnes ma trosku sklamal otocim kluc a starter ako keby tocil na prazdno a mal taky divnny zvuk niesom automechanik ale vie mi niekto poradit co to moze robit? Spravilo mi to riadny stres no po minutke uz som skusil start znovu a nskocil v poho potom sa to zopakovalo znovana dalsom parkovisku a zas naskocil. Minuly tyzden som bol na VAG a pred 90km som menil olej tak naozaj nechapem a rozvody maju najazdene 10 tis km co to moze sposobovat? Za vsetky rady dakujem
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime30/1/2008, 21:44

djpetersnv napísal:
Ahojte!
Mne sa dnes stal obdobny problem. Mam 1,9TDI najslabsiu verziu. Doteraz vsetko v poho najazdenych 90 900km a zatial zadny problem, rok vyroby 99. A dnes ma trosku sklamal otocim kluc a starter ako keby tocil na prazdno a mal taky divnny zvuk niesom automechanik ale vie mi niekto poradit co to moze robit? Spravilo mi to riadny stres no po minutke uz som skusil start znovu a nskocil v poho potom sa to zopakovalo znovana dalsom parkovisku a zas naskocil. Minuly tyzden som bol na VAG a pred 90km som menil olej tak naozaj nechapem a rozvody maju najazdene 10 tis km co to moze sposobovat? Za vsetky rady dakujem
Ked sa ti to stalo prvy krat tak sa hod do kludu..obcas sa stane nieco take Wink Ked sa to zacne opakovat tak to budeme riesit Cool ok?
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime27/3/2008, 16:35

dnes som dvihol davku paliva cez VAG a som nadseny Very Happy pridal som len o 200 ale startuje brutalne.. problem bol iba pri teplych startoch, naskocil ale az po par sekundach, co velmi nepridalo starteru, teraz je to ako za studena, rychlovka Very Happy
pridavam maly navod ako si to mozte spravit tiez sami ak mate OBD II kabel Smile

Zvysenie startovacej davky paliva pri zlom startovani

Takze spustit VAG-COM, vyber RJ, 01-Motor, LOGIN, zadat kod 12233
Kanal 05 - prisposobenie, ulozena hodnota znamena aktualnu hodnotu startovacej davky. Ukladanim vyssich hodnot sa startovacia davka zvysuje, ukladanim nizsich je proces logicky opacny.

Zakladna davka od vyroby byva nastavena na 32 768. Je doporucene start. davku zdvihat po 200 a kontrolovat startovanie za tepla - min. 80 st. Celzia.

Do pola - nova hodnota zadat hodnotu o cca 200 vyssiu nez je povodna, cize 32 968.
testovat, ulozit. Uz po zvyseni o hodnotu 200 by sa start mal rapidne zlepsit.
Startom motora za tepla sa presvedcte o dostatocnom zvyseni.

Pred zmenou start. davky si vzdy poznamenajte povodnu hodnotu!
Po nastaveni start. davky sa spustenim motora presvedcte o dostatocnom zvyseni davky.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problem so startovanim - mam novu baterku
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Problem so startovanim 1,6 AEA
» problem s klimou a startovanim
» aku baterku do golfa TDI ?
» Probllem zo startovanim 1.4 16V 55KW BCA 11/2002
» Vyberte novu SPZ pre Bratislavu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: