VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem so startovanim - mam novu baterku

Goto down 
+3
golfmanik
baciluss
bart81
7 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
bart81
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 18.12.2007
Počet príspevkov : 3

Problem so startovanim - mam novu baterku Empty
OdoslaťPredmet: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime18/12/2007, 07:50

Ahojte, mam taky problem, v zime mi golf IV tazko startuje, vymenil som aj baterku ale dnes mi nenastartoval vobec, problem vyzera ako by bola slaba baterka, toci ho strasne pomaly, ale je nova... je to rok 2003, predchadzajuci majitel ho aj nacipoval, neviem ci to moze mat suvis, akonahle sa otepli nad nulu, tak zas chyti v pohode... neviete niekto v com by to mohlo byt?
Dakujem
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime18/12/2007, 09:34

Mohol by si napisat o aky motor ide a ake palivo tankujes.

1. skus zmerat prud ked mas vsetko vypnute.
2. skus pripojit na VAG moze byt v haji cidlo
Návrat hore Goto down
bart81
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime18/12/2007, 10:26

1.9TDi, 74kW, klasicky diesel, vacsinou na SHELL-ke.
Na VAG skusim, ale az buduci tyzden, po Vianociach...
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime18/12/2007, 10:30

Tak neviem presne ale asi by som siel po starteri. Zhodit rozobrat, vycistit, namazat.Tak isto aj vsetky kontakty ke duz to budes robit. Kazdopadne najprv sprav ako pisal Golfi... Arrow VAG ...a dopis si udaje do profilu...aj bydlisko keby si nebol daleko tak VAG mame Wink
Návrat hore Goto down
bart81
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime18/12/2007, 10:36

Dik za rady, ten VAG spravim hned ako sa bude dat, tiez ma napadol starter, cez vikend skusim... len teraz som mimo domu, divne je ze ked sa otepli nad nulu chyta v pohode a ked zacne mrznut robi mu to problemy....
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime19/12/2007, 14:07

a neostava ti aj visiet?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime19/12/2007, 15:47

Tak pochopitelne ze kazdemu obcas zavisi Laughing Laughing Laughing

No ale srandu bokom. Aj ja mam problem so startovanim. Ked je teraz nieco okolo nuly vonku a zvykne byt vlhko jak svina tak mi to nechce chytit. Naskoci asi az po viac ako 5 sec a chyta pomaly a rozbieha sa ako trktor.Uz sa mi stalo ze som startoval asi 5 krat nez sa to rozbehlo. Ked je teplejsie alebo naopak chladnejsie tak chyti na brnk. Nerozumiem tomu. VAG samozrejme nic nepise.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime19/12/2007, 17:12

ja mam benzin ale stalo sa mi ze ked som sa rozbiehal tak zaskubalo mam pocit ze je to vodou v palive
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime19/12/2007, 23:48

baciluss napísal:

No ale srandu bokom. Aj ja mam problem so startovanim. Ked je teraz nieco okolo nuly vonku a zvykne byt vlhko jak svina tak mi to nechce chytit. Naskoci asi az po viac ako 5 sec a chyta pomaly a rozbieha sa ako trktor.Uz sa mi stalo ze som startoval asi 5 krat nez sa to rozbehlo. Ked je teplejsie alebo naopak chladnejsie tak chyti na brnk. Nerozumiem tomu. VAG samozrejme nic nepise.

no mne to robi presne to iste ale ked je motor teply a vonku je okolo nuly, vtedy ho ani nestartujem uz. Cital som na jednom fore ze je to seriova chyba, nejake cidlo zle nastavene tusim. Ale studeny mi chyta perfektne.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime20/12/2007, 15:18

dodosvk napísal:
baciluss napísal:

no mne to robi presne to iste ale ked je motor teply a vonku je okolo nuly, vtedy ho ani nestartujem uz. Cital som na jednom fore ze je to seriova chyba, nejake cidlo zle nastavene tusim. Ale studeny mi chyta perfektne.

Len prave mne to robi za studena ked skoncim 12 hodinovu sichtu a idem domov. Ale ako som uz pisal robi to len ked je okolo 0*C. Ked je -5 tak je to v pohode. Predpokladam ze to suvisi s vlhkostou vzhuchu.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime20/12/2007, 18:28

chces to riesit?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime23/12/2007, 19:06

dodosvk napísal:
chces to riesit?
No rad by som ale neviem coho sa chytit. VAG nic nehovori. Ako myslim ze sa s tym da zit ale cloveka to dost vystrasi a nasere ked rano pred barakom startujes ako S 100 so syticom Mad a chyti to na 6 pokus.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime23/12/2007, 20:52

baciluss napísal:
dodosvk napísal:
chces to riesit?
No rad by som ale neviem coho sa chytit. VAG nic nehovori. Ako myslim ze sa s tym da zit ale cloveka to dost vystrasi a nasere ked rano pred barakom startujes ako S 100 so syticom Mad a chyti to na 6 pokus.

no presne, a aj starteru to velmi neprida..

ja to zatial nechavam tak, kedze zatial sa mi to stalo len 2x..
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime23/12/2007, 22:17

dodosvk napísal:
baciluss napísal:
dodosvk napísal:
chces to riesit?

no presne, a aj starteru to velmi neprida..

ja to zatial nechavam tak, kedze zatial sa mi to stalo len 2x..

A ked je vonku teplo...napr cez leto a mas zohriaty motor tak ti chyta dobre???
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime23/12/2007, 23:22

citácia :

auto mam od oktobra ale zatial bol s tym problem len ked bolo okolo nuly..

akurat ze teraz mi pipa alarm a svieti zadne svetlo v kufri lebo sa mi 'zasekol' kufor, nejde otvorit rucne len klucom, neviem ako k tomu doslo.. takze svetlo mi svieti, alarm pipa a takisto mi to hlasi na palubovke kazdych 20 sekund ze otvorene dvere, pekne na nervy to je. pale
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime24/12/2007, 11:03

moze byt v haji mikrospinac
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime24/12/2007, 13:48

dodosvk napísal:
citácia :

auto mam od oktobra ale zatial bol s tym problem len ked bolo okolo nuly..

akurat ze teraz mi pipa alarm a svieti zadne svetlo v kufri lebo sa mi 'zasekol' kufor, nejde otvorit rucne len klucom, neviem ako k tomu doslo.. takze svetlo mi svieti, alarm pipa a takisto mi to hlasi na palubovke kazdych 20 sekund ze otvorene dvere, pekne na nervy to je. pale
Vies co skus??? Ked zavres kufor a nejde ti otvorit rucne tak skus kufrove dvere dotlacit este viac a potom skus otvorit rucne. Ked ti pojdu otvorit tak skus nastavit mikrospinac ale je dost mozne ze uz nefunguje na 100% tak hu musis vymenit. Ide o to ze pokial nezhasne kontrolka otovreneho kufra tak dovtedy ti servo neotvori.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime15/1/2008, 22:43

ano baciluss, skusal som to, napadlo ma to tiez, ale neslo to..
nechapem to, ale ten zamok na kufri je carovny.. uz mi nesvieti kontrolka otvorenych dveri na palubnom a ani nesvieti svetlo v kufri, chvilu bolo vsetko ok, ale naposledy som ho otvoril a nevedel zavriet.. tak som zatvaral a zatvaral, trepal s tym kufrom az sa nakoniec zavrel, teda zamkol.. neskor som to skusil zas, trepal som s nim ale uz to neslo vobec..
tak som dal dole plast (chybali tam sruby a plast z vnutra mal polamane dva uchytky cize majitel predomnou uz s tym mal problem a rozoberal to uz) a mechanicky som tam pokyval s drotom a zamok sa zas pekne zacvakol.. neviem ci je problem v mikrospinaci ale s niecim tam problem mam..

no to mam asi preto ze som sa smial bratovi ze ma smejd oktaviu, lebo aj on mal take vselijake male poruchy. Myslel som ze vw golf taky nebude, ale vidno ze je to ta ista company. Predtym som mal zopar japonskych aut, hondy a nissan ale nikdy s nicim nebol problem a boli o par rockov starsie.
takze som nemilo prekvapeny z VW, uvidim co bude dalej, ale nie som zvyknuty sa hrabat furt v aute a nieco opravovat. auto ma byt moj sluha a nie ja jeho.. Shocked
sorry ze som odbehol od temy bounce
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime15/1/2008, 23:05

ale aby som sa vratil k teme, nasiel som diskusiu kde maniaci rozoberaju temu okolo startovania... hlavne teply start

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=1932
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime16/1/2008, 08:58

Ano s teplym startom to mam vyriesene..treba cez VAG nastavit vacsiu startovaciu davku. Uz som to robil 3 ludom a vsetci si pochvaluju. S tym nemam problem. Mam problem s tym ze niekedy rano sadnem a tocim 20 sekund a pomali sa zacne motor prebudzat k zivotu. Tak som rozmyslal ci to nie je tempomatom ale ten som vylucil po nejakej serii testov. Dalej ma napadaju zhavice. O dva dni budem mat 6 dni volno a tak pozrem zhavice aj ked tie su urcite ok. Napada ma ako keby mi padala nafta. Ze to chvilu trva nez sa dostane do trisliek a zacne potom fungovat normalne ale to mi je tiez divne lebo ako som povedal robi mi to len niekedy a len okolo 0°C.
Dalej uz ma napadaju len trisky. Tie sa ale chystam menit az na jar.
Tak neviem
Co sa tyka kvality VW je to si myslim individualne ako v kazdom aute. Ale treba povedat ze niektore zalezitosti ako zamky...atd su na VW celkom lahko opravitelne Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim - mam novu baterku   Problem so startovanim - mam novu baterku Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problem so startovanim - mam novu baterku
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Problem so startovanim 1,6 AEA
» problem s klimou a startovanim
» aku baterku do golfa TDI ?
» Vyberte novu SPZ pre Bratislavu
» Probllem zo startovanim 1.4 16V 55KW BCA 11/2002

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: