VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

aku baterku do golfa TDI ?

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

aku baterku do golfa TDI ? Empty
OdoslaťPredmet: aku baterku do golfa TDI ?   aku baterku do golfa TDI ? Icon_minitime17/6/2008, 04:33

ja som jazdil na 50 Ah ale vcera mi klakla tak som kupil 72 Ah ale vosla by aj 80 ka skoda no. aku predpisuje vyrobca alebo aku mate vy ?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: aku baterku do golfa TDI ?   aku baterku do golfa TDI ? Icon_minitime17/6/2008, 05:17

DODO1 napísal:
ja som jazdil na 50 Ah ale vcera mi klakla tak som kupil 72 Ah ale vosla by aj 80 ka skoda no. aku predpisuje vyrobca alebo aku mate vy ?
72 je dostatocna a este k tomu ked je nova....neries to Wink Hlavne treba obcas(staci 1x za rok) vybrat starter a spravit na nom servis.
Návrat hore Goto down
indian
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 30.07.2008
Počet príspevkov : 22
Auto : VW Golf IV Variant 1.9TDI ALH, VW Golf IV Variant 1.9TDI AGR

OdoslaťPredmet: Re: aku baterku do golfa TDI ?   aku baterku do golfa TDI ? Icon_minitime4/8/2008, 11:10

DODO1 napísal:

Ja mam v Golfe TDI este original baterku a je to 70 Ah. Ale nezalezi len na kapacite baterie, ale aj na startovacom prude, ktory dokaze dodat. Zalezi na tom hlavne v zime. S klesajucou teplotou klesa aj prud, ktory je bateria schopna dodat. Preto kazdy lepsi vyrobca autobaterii ponuka viac typov s rovnakou kapacitou. Napr. Varta ma 3 rady: Black dynamic, Blue dynamic a Silver dynamic. Tie strieborne dodavaju najvacsi startovaci prud ale su aj najdrahsie.
Ja sa tiez na jesen chystam na vymenu baterie a rozhodujem sa medzi znackami Varta a Exide.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: aku baterku do golfa TDI ?   aku baterku do golfa TDI ? Icon_minitime10/8/2008, 06:03

ja mam vartu tusim tu blue dynamic, tie silver mi vravel predajca ze nie su dobre ...
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: aku baterku do golfa TDI ?   aku baterku do golfa TDI ? Icon_minitime14/8/2008, 22:42

max 1 a pol nasobok povodnej origo
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: aku baterku do golfa TDI ?   aku baterku do golfa TDI ? Icon_minitime14/8/2008, 22:43

DODO1 napísal:
ja mam vartu tusim tu blue dynamic, tie silver mi vravel predajca ze nie su dobre ...

tie silver patria k tym naj,tvoj predajca nevie co hovori,tiez naj je exide od extrem az po gelovu atd a bosch silver
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Vek : 42
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

OdoslaťPredmet: Re: aku baterku do golfa TDI ?   aku baterku do golfa TDI ? Icon_minitime14/8/2008, 22:45

jj stary dobry koeficient Smile ,alebo menit altik potom.
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: aku baterku do golfa TDI ?   aku baterku do golfa TDI ? Icon_minitime14/8/2008, 22:55

dramatiq napísal:
jj stary dobry koeficient Smile ,alebo menit altik potom.

jeden mam doma nepouzity 150 A keby nahodou niekto chcel,na nu das aj 230 Ah baterku :-)
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: aku baterku do golfa TDI ?   aku baterku do golfa TDI ? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

aku baterku do golfa TDI ?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Aku baterku?
» zabil som baterku?
» Problem so startovanim - mam novu baterku
» 18-ky 245/40 na golfa III ???

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: