VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem so startovanim 1,6 AEA

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
tufi
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 151
Auto : VW Golf 3

Problem so startovanim 1,6 AEA Empty
OdoslaťPredmet: Problem so startovanim 1,6 AEA   Problem so startovanim 1,6 AEA Icon_minitime8/8/2011, 21:28

Zdravim,
pri startovani sa mi sporadicky objavuje taky problem, ze pri tom ako starter toci motor otackomer vyleti na max 7000 otacok a vrati sa spat na O. Motor samozrejme nenastartuje. Po niekolkych pokusoch ked otackomer neukazuje taketo cvicenie sa mi nakoniec podari nastartovat.
Stretol sa uz niekto takyto problem? Ide o motor 1,6 55kW kod motora AEA
vopred dakujem za pomoc
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male
Registrácia : 20.10.2010
Počet príspevkov : 218
Auto : VW Golf GSXR 1600

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim 1,6 AEA   Problem so startovanim 1,6 AEA Icon_minitime8/8/2011, 21:51

by som povedal že budeš mať niečo s iskrou...respektíve indučkou..keď blbne otáčkomer niekde ti to buď skratuje alebo sa nevie dohodnúť s RJ
Návrat hore Goto down
http://nemam.či
tufi
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 151
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim 1,6 AEA   Problem so startovanim 1,6 AEA Icon_minitime8/8/2011, 23:43

na VAG-u to nevypisuje ziadnu chybu okrem chyby otacok motora ktoru vypisuje vzdy ked nie je motor nastartovany. Z toho com cital na forach to vyzera bud na hallov snimac, alebo riadiacu jednotku. Len nikde som nenasiel navod ako to presne odentifikovat. Problem je aj v tom, ze sa to objavuje sporadicyk nezavisle na pocasi, teplote motora a pod.
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male
Registrácia : 20.10.2010
Počet príspevkov : 218
Auto : VW Golf GSXR 1600

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim 1,6 AEA   Problem so startovanim 1,6 AEA Icon_minitime9/8/2011, 20:49

skús zohnať RJ druhú...o ktorej vieš že je dobrá len na skus...od nejakého známeho ak to bude robiť ďalej môžeš vylúčiť RJ Very Happy
Návrat hore Goto down
http://nemam.či
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Problem so startovanim 1,6 AEA   Problem so startovanim 1,6 AEA Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problem so startovanim 1,6 AEA
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s klimou a startovanim
» Problem so startovanim - mam novu baterku
» Probllem zo startovanim 1.4 16V 55KW BCA 11/2002
» klesanie otacok
» problem s ABS

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: