mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Resetovanie radia po vytiahnuti kluca - VYRIESENE 17/2/2009, 22:39 | |
| tak alpine nie je zla znacka,ale ani kenwood a pioneer a pod nie je na zahodenie,kazde radio vyssej triedy ma vypynatelny koncovy zosilovac a napajat autoradiom vyskace je asi pekna kravina | |
|
Scarp Vodič
Registrácia : 29.12.2008 Počet príspevkov : 243 Auto : VW golf IV Bydlisko : Žarnovica , prechodne BA
| Predmet: Re: Resetovanie radia po vytiahnuti kluca - VYRIESENE 18/2/2009, 08:54 | |
| - mato88 napísal:
- tak alpine nie je zla znacka,ale ani kenwood a pioneer a pod nie je na zahodenie,kazde radio vyssej triedy ma vypynatelny koncovy zosilovac a napajat autoradiom vyskace je asi pekna kravina
A preco je to kravina napajat vyskace radiom mi povedz ? neni to bohvie aky vykon donich to je pravda ale pri mojej zostave co mam 2 zosilovace mi pride uplne zbytoc nekupovat 4 vyhybky coz nieje lacna zalezitost ked chces kvalitu a radio ajtak dava nejakich 4X20 RMS coz je na vysky uplne v pohode | |
|