Pit-Bull Pretekár
Registrácia : 25.03.2009 Počet príspevkov : 397 Auto : VW GOLF VI / Yamaha R6
| Predmet: Funkcie kluca 13/2/2010, 17:12 | |
| chcel by som sa opytat, da sa nejako nastavit na kluci, ze pri otvoreni auta sa mi zapne automaticky zapne denne alebo aspon parkovacie svietenie? Alebo pri zatvoreni aby este 10sekund svietili napr. parkovacky ci stretavacky? a este vseliake srandicky? eventualne co by to stalo a co k tomu treba? | |
|
Dimitrij Začiatočník
Vek : 41 Registrácia : 19.11.2009 Počet príspevkov : 5 Auto : VW Golf V 1,6 Bydlisko : Považská Bystrica
| Predmet: Re: Funkcie kluca 14/2/2010, 17:17 | |
| ja to mám tak nastavené, že keď odomknem auto diaľkovým tak svietia svetlá asi 10s potom zhasnú | |
|
element666 Pretekár
Vek : 36 Registrácia : 15.09.2008 Počet príspevkov : 452 Auto : VW Golf V 1,9 TDI PD 77 kW Bydlisko : KA
| Predmet: Re: Funkcie kluca 14/2/2010, 19:21 | |
| v letnych mesiacoch je dobra funkcia aj otvaranie vsetkych okien klucom. ked dlho drzis odomikanie tak sa otvaraju okna a naopak , zatvaraju pri drzaní zamikania:) len ak o tom niekto nevedel , mne svieti interier kym nezamknem a celkom to pomoze, mylsim ze je to ten coming home , leaving home.. | |
|
Pit-Bull Pretekár
Registrácia : 25.03.2009 Počet príspevkov : 397 Auto : VW GOLF VI / Yamaha R6
| Predmet: Re: Funkcie kluca 14/2/2010, 21:18 | |
| tak momentalne mam nastavene, ze ked podrzim odtvaranie ci zatvaranie taksa mi vytiahnut alebo zavru a potom kufor ten interier aj mne tak svieti, len chcel by som chcel aby mi svietili tie stretavacky pri otvoreni a aj pri zatvoreni.. | |
|
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Funkcie kluca 21/2/2010, 22:39 | |
| - Pit-Bull napísal:
- tak momentalne mam nastavene, ze ked podrzim odtvaranie ci zatvaranie taksa mi vytiahnut alebo zavru a potom kufor ten interier aj mne tak svieti, len chcel by som chcel aby mi svietili tie stretavacky pri otvoreni a aj pri zatvoreni..
to co pises je o nakodovani komfortnej jednotky,resp. od verzie ktoru v aute mas.... ak mas taku ktora to podporuje,treba to len aktivovat...ak nie, tak treba novu... | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Funkcie kluca | |
| |
|