VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Clona na prednom skle - je povolená?

Goto down 
+21
libra
MINO
gabesz0102
tono55
cabrioSK
jimmy
tombo37
spd001
dodis6
Sharkygolf
baciluss
trek1555
seven72
marceloo
zuzko
Jecad
richie-one
misobelko
mato88
Lechy
Baty
25 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
jimmy
Vodič
Vodič
jimmy

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.12.2008
Počet príspevkov : 175
Auto : golf IV 1,4 16 V 55kw, golf IV 1.8 20V 92kw

Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_minitime7/12/2008, 23:25

dodis6 napísal:
STE TU VSETCI NA VELKOM OMYLE! NA CELNOM A BOCNYCH PREDNYCH SKLACH NESMIE BYT ZIADNA NALEPKA, ALEBO FOLIA LEBO VAM MOZU ZOBRAT TECHNICAK!!! VIEM O COM HOVORIM A JE TO BOHUZIAL TAK.CIZE VAZNE V PREDU MAT NIC NEMOZES!

no dobre a mas to poriadne zistene??? a odkial. zo skusenosti s policajtmi alebo z nejakej vyhlasky.??
Návrat hore Goto down
cabrioSK
Pretekár
Pretekár
cabrioSK

Male
Vek : 35
Registrácia : 10.11.2007
Počet príspevkov : 352
Auto : nemám

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_minitime24/12/2008, 10:36

ja som mal folie vsade......a zobrali mi aj tabule....takze je to proste zakazane....aj ten pas uz by ste nemali mat....ak je to zo seria tak pohoda...
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_minitime24/12/2008, 11:59

nikdy som nerozumel naco su komu tie foliove clony ked ma kazde auto v serii take pekne a prakticke vyklopne clonitka

??? Surprised
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_minitime10/1/2009, 16:58

dodis ma pravdu,ani na bocnych ani na celnom skle nesmie byt ziadna folia,nalepky,nadpisy a nic co by ta omedzovalo vo vyhlade,je to tak,mne na stk-cku xeli strhnut,strhol som si sam,pokutuju to okolo 2000sk,no podla toho akeho zeleneho natrafite...neviem ci to stoji za to...
Návrat hore Goto down
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_minitime2/2/2009, 14:01

ja ked som daval folie...tak som povedal chalanovi ze chcem aj na predne ..ten pas...
pytal som sa ze aky siroky mi moze dat...a on nato ze vraj moze max po tu znacku na prednom skle
aTs1

Naposledy upravil MINO dňa 3/2/2009, 22:29, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
libra
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 21.11.2008
Počet príspevkov : 34

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_minitime3/2/2009, 09:08

no ale je to dost kktina pokutovat,lebo ked vykloppis clonitka a nepresahuje ti to tak potom by ti to ani nemalo zavadzat,a niekedy medzi clonitkami ti j.be do oka slnko,vtedy ti pomoze a je to aj vec imidzu,ze tak....
Návrat hore Goto down
http://www.vwaction.com/gtispring/img/GTI_SPRING_LOGO.jpg
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_minitime3/2/2009, 12:13

noooo to neznasam ked mi bije oskar clonitka....lebo aj teraz ked mam foliu a je silne slnko..aj tak to bije do oci...

nooo a inak chlapci...dnes som sa bavil s vysokopostavenym zelenym s bielou koselou.....a ziadna folia (ani nalepky) nieje povolena....
povoleny je iba tonovany pas...ktory je zaliaty v skle....
inak podla zakona su vraj zakazane aj kazde ine predmety v zornom poli vodica.....t.j. - aj vonave stromceky - a ine privesky vysiace na vasom vnutornom zrkadle......na otazku ci nemozem mat pripevnene ani GPS......odpovedal....vsetko je diskutabilne - a je to na zvazeni policajta... confused
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
kisso147369
Autoškolák
Autoškolák
kisso147369

Male
Registrácia : 24.02.2008
Počet príspevkov : 85
Auto : vw golf 2-- 1.6 51kW

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_minitime11/2/2009, 22:45

po mna dneska prisliel kamart do krcmi ze ma volaju policajtu cos pred krcmou stalo samozrejme iba moje auto a zdrbali ma za priehladnu a clonky nepresahujucu foliu kolko mam cm to uz neviem ale chceli mi zobrat vodicky technicky a aj ŠPZ nakoniec mi povedal ze to mam na mieste odlepit .........otocka na mieste a zavrel som za sebou dvere ....... ale dam to dole lebo sa mi nechce s nimi natahovat ako zastavili ma uz mnoho krat a nic mi na to nepovedali ale do dediny nam tu dali prisam bohu ze hoveda a jeden si na mna zasadol ...uz ma raz totizto zastavil
Návrat hore Goto down
Adamec21
Vodič
Vodič
Adamec21

Male
Registrácia : 22.03.2008
Počet príspevkov : 223
Auto : VW Golf IV 1.8 GTI (UpgradE)

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_minitime11/2/2009, 23:04

neviem ci to uz niekto napisal a nece sa mi to cele čitat tak iba strucne... na prednom skle je vyznaceny doraz kde konci seriove tmave tonovanie skla a po ten doraz sa tmava folia dat moze...
je tam bud čierna šípka alebo pismena s čiarkou...
toť vše....
Návrat hore Goto down
od1n
Začiatočník
Začiatočník
od1n

Male
Vek : 36
Registrácia : 30.04.2009
Počet príspevkov : 13
Auto : vw golf II 1.6 TD

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_minitime16/6/2010, 02:56

Ja som mal foliu na prednom a ked ma stopli fizel prestudoval cele auto Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_biggrin a pytal sa na folie som mu ukazal certifikat siel po meter a my zmeral sirku povedal ze je to ok ze mozem ist.... neviem presne aky siroky lebo mam uz nove sklo zabudol som zmerat na starom ale takych 13 cm isto bolo Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_cool
Návrat hore Goto down
kepro
Autoškolák
Autoškolák

Male
Registrácia : 06.06.2010
Počet príspevkov : 74
Auto : VW GOLF III. 1.9TDI GT 81kW/110 AFN

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_minitime16/6/2010, 08:22

zalezi od hluposti policajta lebo niektory k0k0t o zakonoch vedia...
Návrat hore Goto down
http://txx.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Clona na prednom skle - je povolená?
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» kryt/clona na chladic - v zime
» vajce na skle POZOR
» Mriezka v prednom narazniku pre hmlovku.
» Seknutie v lavom prednom kolese..

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: