nazdar chlapi....mam taky maly problem....neviem ci je to problem ale pokusim sa to popisat...
Ked vyberam auto z garaze a cuvam a stupim prvy krat na brzdu tak pocujem take seknutie z laveho predneho kolesa...taky sek...a ked zaradim jednotku a kusok sa pohnem...a opat zabrzdim zase taky mierny sek....ako ani nie sek fyzicky...ale taky zvuk....pozeral som vsetko zo spodu....tlmice..capy..gumy aj tyc stabilizatora a vsetko je ok.....
Preste sa to ozve len pri malej rychlosti ked zaradim spiatocku a potom jednotku a tak dookola ked stupim na brzdu.....blbo sa to popisuje..chcelo by to pocut...
Pytal som sa nato aj mechanika a vravel ze to asi bude brzdovým oblozením....ze ma kusok volu v strmeni a ako brzdim tak naraza dopredu a dozadu.....nestretli ste sa s niecim podobnym?co by to este eventuelne mohlo byt?
robi ten len pri uplne malej rychlosti...inak auto ide ako hodinky... nic netrase ..nikam netaha...
ale dost ma to sere ze to tak niekedy sekne....a este som zistil ze ked mestupim na brzdu prudko tak to neurobi.....asi to fakt bude tym oblozenim..ale radsej sa spytam..tak sem vsetky mudre hlavy..