VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
dodo1
Začiatočník
Začiatočník
dodo1

Male
Registrácia : 03.06.2011
Počet príspevkov : 16
Auto : VW Golf4 1.9TDi 66kw AGR

klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h Empty
OdoslaťPredmet: klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h   klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h Icon_minitime3/6/2011, 23:22

Zdravim.Potrebujem poradit.ked sa rozbehnem z autom na cca 30 az 60km/h nieco mi klopka,bucha v pravom prednom kolese(podla zvuku a mojho sluchu) a pride mi ako keby NIE kov na kov ale daco vybite,uvolnene bolo.nad 60km/h uz to tak nepocut.robi to stale,pri rozbehu(a udrzovani tej rychlosti),pri brzdeni takisto. avsak iba ked auto ide rovno a do prava.naopak ked idem do lava,sucha tam nieco,buchanie nepocut.mam pocit ze pri prudsej akceleracii to tiez nepocut .jazdne vlastnosti inak normalne.dik za pomoc vsetkym.som tu novy,zaciatocnik,nevyznam sa v tom.auto G4 1.9tdi klasika,ziadne upravy.este raz dik.
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h   klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h Icon_minitime4/6/2011, 14:38

skus pokyvat kolesom ak ma volu tak lozisko ak nie tak homokineticky klb bude zly
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h   klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h Icon_minitime4/6/2011, 20:09

dodo1 napísal:
Zdravim.Potrebujem poradit.ked sa rozbehnem z autom na cca 30 az 60km/h nieco mi klopka,bucha v pravom prednom kolese(podla zvuku a mojho sluchu) a pride mi ako keby NIE kov na kov ale daco vybite,uvolnene bolo.nad 60km/h uz to tak nepocut.robi to stale,pri rozbehu(a udrzovani tej rychlosti),pri brzdeni takisto. avsak iba ked auto ide rovno a do prava.naopak ked idem do lava,sucha tam nieco,buchanie nepocut.mam pocit ze pri prudsej akceleracii to tiez nepocut .jazdne vlastnosti inak normalne.dik za pomoc vsetkym.som tu novy,zaciatocnik,nevyznam sa v tom.auto G4 1.9tdi klasika,ziadne upravy.este raz dik.
ja by som tipoval na zadny silemblok ramena,lahni pod auto pri vytocenom volante,pozri ci nie je ztrhnute gumene ulozenie Wink
Návrat hore Goto down
dodo1
Začiatočník
Začiatočník
dodo1

Male

OdoslaťPredmet: Re: klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h   klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h Icon_minitime11/6/2011, 19:55

no vymenili sme lozisko,bolo vybite,homokinetak sme pozerali,v pohode,manzeta cela,robi to stale to klopkanie.silentbloky na ramenach su uz v prdeli tak moze to byt tym? ked bolo auto hore,tlmic dost beha,cca 1cm.tak skusime vrchne ulozenie vymenit.ma to s tym nieco spolocne? znamy tipoval nieco ako pukel na gume alebo krivy disk,boli vyvazene vsetky kolesa,a boli ok.(malinko boli rozvazene).
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h   klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h Icon_minitime11/6/2011, 22:39

dodo1 napísal:
no vymenili sme lozisko,bolo vybite,homokinetak sme pozerali,v pohode,manzeta cela,robi to stale to klopkanie.silentbloky na ramenach su uz v prdeli tak moze to byt tym? ked bolo auto hore,tlmic dost beha,cca 1cm.tak skusime vrchne ulozenie vymenit.ma to s tym nieco spolocne? znamy tipoval nieco ako pukel na gume alebo krivy disk,boli vyvazene vsetky kolesa,a boli ok.(malinko boli rozvazene).
tvoj znamy ma pukel v hlave Laughing ..dufam,ze to nemyslel vazne...pozri horne ulozenia a silembloky ramien..ked treba tak vymen ich Wink
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h   klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h Icon_minitime12/6/2011, 11:52

kamienok v dezene kolesa Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
dodo1
Začiatočník
Začiatočník
dodo1

Male

OdoslaťPredmet: Re: klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h   klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h Icon_minitime13/6/2011, 23:08

gabesz0102 napísal:
dodo1 napísal:
tvoj znamy ma pukel v hlave Laughing ..dufam,ze to nemyslel vazne...pozri horne ulozenia a silembloky ramien..ked treba tak vymen ich Wink
dik za rady,pozriem,,dam vediet..a ten znamy Rolling Eyes vies jak to... ja moc skusenosti nemam a ani eurka nesu vela nazvys momentalne,tak som bral kazdu radu,tip.. esteze je taky supa web ako tento.este raz dik zatim
Návrat hore Goto down
dodo1
Začiatočník
Začiatočník
dodo1

Male

OdoslaťPredmet: Re: klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h   klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h Icon_minitime15/7/2011, 10:41

zdravim vas tu.tak boli to tie vrchne ulozenia nakoniec.a uz ticho,pokoj.(od novych boli na vysku mensie,vymackane cca 7-8mm,coz je asi dost,uff)dik
Návrat hore Goto down
Milan002500
Autoškolák
Autoškolák
Milan002500

Male
Registrácia : 01.03.2009
Počet príspevkov : 51
Auto : W-GOLF IV 1,9 TDI 2002 74kw čipnutý

OdoslaťPredmet: Re: klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h   klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h Icon_minitime8/10/2011, 21:01

...mal som podobny problem.Začalo to pukaním pri rozbehu, boli v prdeli uloženia tlmičou hore,ale po čase sa my zase ozivalo pukanie pri nizkej rychlosti a pri väčšej sa to stratilo:vnutorne homokinetaky v prdeli tak som sa nasrau kupil aj vonkajšie a mam pokoj
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h   klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h Icon_minitime

Návrat hore Goto down

klopkanie v kolese pri cca 30-60km/h
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» klepanie v lavom kolese
» Seknutie v lavom prednom kolese..
» Pri toceni dolava mi v lavom kolese nieco rupne

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: