VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Clona na prednom skle - je povolená?

Goto down 
+21
libra
MINO
gabesz0102
tono55
cabrioSK
jimmy
tombo37
spd001
dodis6
Sharkygolf
baciluss
trek1555
seven72
marceloo
zuzko
Jecad
richie-one
misobelko
mato88
Lechy
Baty
25 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorSpráva
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Vek : 39
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

Clona na prednom skle - je povolená? Empty
OdoslaťPredmet: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime6/9/2007, 10:28

ako je to ? môže či nemôže byť??
Návrat hore Goto down
Lechy
Administrátor
Lechy

Male
Vek : 38
Registrácia : 26.06.2007
Počet príspevkov : 399
Auto : VW Golf II 1,6 GTD (JR)

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime6/9/2007, 11:44

Môže, ale nemala by presahovať tie sklápacie protislnečné clony, čo už v aute máš.
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime6/9/2007, 12:08

najdem to aj niekde v zákone??, si to cem vytlačit, kolegu pokutovali. dik
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime6/9/2007, 14:00

a nemala by tusim byt nepriehladne
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime6/9/2007, 14:11

je priehladna ale kde najdem o tom niečo, že to može byt?? dikkk
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime6/9/2007, 14:24

fuha to neviem,asi v technickej sposobilosti auta,ked je priehladna a vo vyske clony,tak kamarat je mekky sa hadat s policajtami :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime6/9/2007, 17:55

Tak, podla mna moze byt iba original co je na skle - nie ziadna lepena. Potom uz zálezí len na policajtovi co ti povie na tu nalepenu. Ked ju mas do pol skla, tak ti zoberie papiere alebo na mieste odstranis zavadu - cize si ju odlepis...

Totižto firmy lepiace autifólie možu davat na zadné dvere a na zadné sklo folie v odtieni čiernej, resp priesvitné, určené na automobily do bežnej prevádzky. Na čelné sklo a predné dvere sa lepiť NIČ NEMOŽE!!!
Návrat hore Goto down
richie-one
Začiatočník
Začiatočník
richie-one

Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 24
Auto : VW Golf II 1.8 Gti 130PS

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime7/9/2007, 10:35

Caute ja mam na svojom Golfe cervene folie (priehladne) a mam aj cerveny pas na celnom skle vo vyske clony. Montovala ich jedna firma a dali mi ktomu certifikat. Takze neviem co je na tym pravdy. Ale podla mna ked mate nato certifikat tak vas s pokutovat nemôzu, ze to tam mate.
Návrat hore Goto down
Jecad
Vodič
Vodič
Jecad

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.09.2007
Počet príspevkov : 165
Auto : VW Golf II 1,8/66kW/----VW Golf II 1,6 TD

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime12/9/2007, 13:26

sewas...moze byt folia na celnom skle ale taka aby nemenila pozeranim cez nu farby svetelnych znameni...aspon tak som pocul
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime4/2/2008, 19:24

moze ale nesmie byt siroka ja som si dal nalepit foliu z vnutra a je to parada nic ma to nestalo a je to krajsie ako zhovadovat sklo z vonka a este nevadi to vobec steracom ja ked mozem poradit nalep foliu z vnutra pekne to vyzera

81shark napísal:
ako je to ? môže či nemôže byť??
Návrat hore Goto down
marceloo
Pretekár
Pretekár
marceloo

Male
Registrácia : 21.08.2007
Auto : VW Golf II 1,6TD s ic , Honda Civic 1,8VTi

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime4/2/2008, 19:54

ja mam zasa info, ze moze byt, ale nesmie presahovat 30% plochy skla Smile ja mam bielu nepriehladnu foliu, ale idem davat nove celne sklo , takze potom uz asi len klasickuciernu ako mam vzadu
Návrat hore Goto down
http://www.soundcar.sk
seven72
Pilot
Pilot
seven72

Male
Vek : 41
Počet príspevkov : 793
Auto : VW G 3 1,8 (ABS)

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime4/2/2008, 21:14

do 15cmm
Návrat hore Goto down
seven72
Pilot
Pilot
seven72

Male
Počet príspevkov : 793
Auto : VW G 3 1,8 (ABS)

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime4/2/2008, 21:20

richie-one napísal:
Caute ja mam na svojom Golfe cervene folie (priehladne) a mam aj cerveny pas na celnom skle vo vyske clony. Montovala ich jedna firma a dali mi ktomu certifikat. Takze neviem co je na tym pravdy. Ale podla mna ked mate nato certifikat tak vas s pokutovat nemôzu, ze to tam mate.

no to si myslim ze je hlupost .lebo i ked my niekto da kprednym sklam certifikat tak to neznamena ze ich moze mat
Návrat hore Goto down
trek1555
Autoškolák
Autoškolák
trek1555

Registrácia : 26.06.2007
Počet príspevkov : 138
Auto : golf2 1.3benzin

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime5/2/2008, 09:25

ja mam ciernu neprehladnu asi tak 13cm
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime5/2/2008, 14:57

Ja idem davat ciernu nepriehladnu max do 15cm. Foliu som vcera kupil. Pripadne necham na nu vyrezat napis BORA Cool
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime5/2/2008, 18:41

chlape maximum je 12cm hmmmm

baciluss napísal:
Ja idem davat ciernu nepriehladnu max do 15cm. Foliu som vcera kupil. Pripadne necham na nu vyrezat napis BORA Cool
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime5/2/2008, 23:05

mame paky Wink nieco si uz vymyslim Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
marceloo
Pretekár
Pretekár
marceloo

Male
Registrácia : 21.08.2007
Auto : VW Golf II 1,6TD s ic , Honda Civic 1,8VTi

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime11/2/2008, 21:10

takzeeee nalepka na celnom skle nieje povolena Sad
dnes som na to prisiel velmi z blizka, vdaka nej mi zobrali technicak a nakoniec aj vodicak Sad
Biely pas ich zaujal a popri nim si vsimli prasklinu na celnom skle, ku ktoreho vymyne som sa est enedostal aa nepozdaval sa im ani moj jemne osuchany (polorozpadnuty) vodicak a tak zobrali aj ten, aby som mal vacsiu radost:(
Návrat hore Goto down
http://www.soundcar.sk
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime20/2/2008, 12:14

ked sa dari tak sa dari,tiež mam v predu bielu foliu nepriehladnu a mam min.20 centi presahuje aj clonu,ale ide to dole,lebo nestoji mi to zato,vyriešim tam iba nejaku priehladnu
Návrat hore Goto down
dodis6
Autoškolák
Autoškolák
dodis6

Male
Registrácia : 30.01.2008
Počet príspevkov : 61
Auto : WV Golf V tdi 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime20/2/2008, 18:16

STE TU VSETCI NA VELKOM OMYLE! NA CELNOM A BOCNYCH PREDNYCH SKLACH NESMIE BYT ZIADNA NALEPKA, ALEBO FOLIA LEBO VAM MOZU ZOBRAT TECHNICAK!!! VIEM O COM HOVORIM A JE TO BOHUZIAL TAK.CIZE VAZNE V PREDU MAT NIC NEMOZES!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Clona na prednom skle - je povolená?   Clona na prednom skle - je povolená? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Clona na prednom skle - je povolená?
Návrat hore 
Strana 1 z 3Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» kryt/clona na chladic - v zime
» vajce na skle POZOR
» Mriezka v prednom narazniku pre hmlovku.
» Seknutie v lavom prednom kolese..

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: