VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Celé to trasie

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male
Registrácia : 20.10.2010
Počet príspevkov : 218
Auto : VW Golf GSXR 1600

Celé to trasie Empty
OdoslaťPredmet: Celé to trasie   Celé to trasie Icon_minitime18/12/2011, 15:07

Páni mám problém z mkIII TDi... pri nižších otáčkach na hociakej rýchlosti sa celé auto trasie :/ interier..volant všetko ...silentbloky sú nové ...povedali mi že je rosypaný diferák..dal som novú prevodovku stále to isté :/ skúšal som poloosy meniť stále to isté :/ ak by ste mi vedeli poradiť budem vďačný..myslím si že tam bude niečo s palivom..buď trysky alebo čerpadlo :/ neviem...vďaka
Návrat hore Goto down
http://nemam.či
Dragon2500
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 32
Registrácia : 16.09.2010
Počet príspevkov : 21
Auto : VW Golf III Variant 1.9 TDi 66 kW 1Z

Celé to trasie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Celé to trasie   Celé to trasie Icon_minitime24/12/2011, 20:15

Diferákom by to nemalo byť. Jednoznačne to robí agregát (motor). Silentbloky sú síce nové no nemusia byť vôbec ako pôvodne že absorbujú tieto vibrácie a neprenášajú ich na celú kasňu. Tie nové silentbloky môžu byť naozaj tvrdé a všetky vibrácie od motora pri nižších otáčkach (vtedy s dieselakom veru pekne "mece") ti prenáša na kasňu. Tak skús hľadať problém tam
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male
Registrácia : 20.10.2010
Počet príspevkov : 218
Auto : VW Golf GSXR 1600

Celé to trasie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Celé to trasie   Celé to trasie Icon_minitime24/12/2011, 20:17

vymenil som už asi troje...skúšal som aj z druhého golfa kde to nerobilo...a stále to isté :/ takže to som vylúčil úplne už...
Návrat hore Goto down
http://nemam.či
Sponsored content

Celé to trasie Empty
OdoslaťPredmet: Re: Celé to trasie   Celé to trasie Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Celé to trasie
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: