| Trasie mi golfik | |
|
|
Autor | Správa |
---|
KIRO Začiatočník
Registrácia : 22.02.2009 Počet príspevkov : 31 Auto : Golf IV 1.8T 20V GTi (AGU) Bydlisko : Neverland pri Bratislave
| Predmet: Trasie mi golfik 1/4/2009, 19:21 | |
| Caute. mam problem s trasenim pri volnobehu. ked nemam zapnutu klimu a stojim citim vybracie. nieco ako vrrrrrr-vrum-vrrrr-vrum. inak motor bezni normalne len pri asi 1800 atackach pri rozbiehani trochu trhna. asi pred 3000km boli menene rozvody. netusim co to robi. vraj to moze bit silent blok | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Trasie mi golfik 1/4/2009, 21:09 | |
| sviecocky,si kedy menil a vzduchovy filter?? | |
|
| |
KIRO Začiatočník
Registrácia : 22.02.2009 Počet príspevkov : 31 Auto : Golf IV 1.8T 20V GTi (AGU) Bydlisko : Neverland pri Bratislave
| Predmet: Re: Trasie mi golfik 1/4/2009, 21:23 | |
| to sa mi nezda. sviecky? otacky mi nijako nekolisu. ale ked tak hovoris, pri kvalitnejsom benzine mi to tak netriaslo. lepsie spalovalo zrejme. lebo ten kentus co predava slovnaft spolu s OMV mi robi z auta traktor. ked som dal shel tak priadlo, ale aj vtedy sa tie otrasy dali citit. | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Trasie mi golfik 1/4/2009, 21:40 | |
| tankujes shell Vpower racing?Jeden znami to tankoval do feldy kedysi davno ale mal na to aj troska riadiacu jednotku prisposobenu(koli tym oktanom v benzine).Ale je to pecka tiez som to natankoval a auticko malo hned lepsi tah.Ja tankujem na slovnafte ten EVO,zatial pohoda no. Je mozne ze mas aj vymlatene silenbloky na motore a prenasaju sa otrasy | |
|
| |
KIRO Začiatočník
| Predmet: Re: Trasie mi golfik 2/4/2009, 21:48 | |
| tankujem klasicku 95ku. oni davaju aditiva do kazdeho benzinu a je to citit. len u nas je bohuzial len OMV a slovnaft. a do blavy sa mi neche ist vzdy tankovat. ten evo na slovnafte som neskusal ale skusim. ved musim ulahodit masinke. ani ja nepijem splasky predsa.
no nic, zrejme mi nikto uz neporadi ale aj tak dakujem. zrejme budem musiet do toho nasho autorizovaneho servisu teda | |
|
| |
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: Trasie mi golfik 3/4/2009, 01:54 | |
| Ja byt tebou vymenim sviecky ak si ich teda nemenil a ak ti nieje luto dat ja neviem 500kil za palivovy filter tak by som ho vymenil.. A pri najlepsom by som skocil na VAG ze co povie ujo mozok riad.jednotka na to.... | |
|
| |
xxxGolf Vodič
Vek : 38 Registrácia : 25.06.2008 Počet príspevkov : 169 Auto : Dodge Caliber sxt Dual VVT 2.0 16V Bydlisko : Velka Maca
| Predmet: Re: Trasie mi golfik 20/4/2009, 19:57 | |
| caute ja mam tiez skoro taky problem len mne akurat trasesa volant,trase sa prevodovka nechce to moc ani tahat,troska taha na jednu stranu.menil som vonkajsi homokineticky klb to pomohlo trocha,idem teraz kupit nove pneu a elektroni tak uvidim ci nie to bolo zle.ked ne tak dam do opravi do profitu nech ho spravja.alebo mi prosim poradteuz neviem co mam robyt | |
|
| |
xxxGolf Vodič
Vek : 38 Registrácia : 25.06.2008 Počet príspevkov : 169 Auto : Dodge Caliber sxt Dual VVT 2.0 16V Bydlisko : Velka Maca
| Predmet: Re: Trasie mi golfik 22/4/2009, 16:15 | |
| uz som spravil vsetko mam ok ja vam radim pozrite si ...............PNEUMATIKI:::::::KUPILSOM NOVE ELEKTRONY A NOVE PNEU A VSETKO JE OK NIC SA MY NETRASE ANI TROSKU NIC JAK KEBY SOM CHODIL PO MASLEE
ALE DIKI | |
|
| |
junimond Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 03.03.2009 Počet príspevkov : 5 Auto : VW Golf IV, 1.4 16 V
| Predmet: trasie trasie 10/5/2009, 12:33 | |
| Zdravim, ja mam tiez problem s trasenim. Na zakladne otacky, ked je studeny motor hlavne - tak po par hodinovej pauze. Nastartujem, chvilku ide pokojne a potom sa roztrasie. Obcas citim, ze vynechava pri akceleracii. Nedavno som nastartoval, presiel 100 metrov a na krizovatke som sa nevedel pohnut. Na zakladne otacky to slo, ale plyn skoro vobec nereagoval. Okrem toho stale na zakladne otacky dost vibruje, neviem, ci je to normalne na tie 1.4 16V, ale nepaci sa mi to velmi. Vymenil som sviecky, svieckove kably, palivovy filter. Vzduchovy filter na motore som este nevymenil, ale coskoro aj to bude (nevyzera byt extremne spinavy). VAG nic nepovedal. No a asi to bude mat suvis, ze trosku zle startuje. Nejake napady? Dik | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Trasie mi golfik | |
| |
|
| |
| Trasie mi golfik | |
|