VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Trasie mi golfik

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
KIRO
Začiatočník
Začiatočník
KIRO

Male
Registrácia : 22.02.2009
Počet príspevkov : 31
Auto : Golf IV 1.8T 20V GTi (AGU)

Trasie mi golfik Empty
OdoslaťPredmet: Trasie mi golfik   Trasie mi golfik Icon_minitime1/4/2009, 19:21

Caute. mam problem s trasenim pri volnobehu. ked nemam zapnutu klimu a stojim citim vybracie. nieco ako vrrrrrr-vrum-vrrrr-vrum. inak motor bezni normalne len pri asi 1800 atackach pri rozbiehani trochu trhna. asi pred 3000km boli menene rozvody. netusim co to robi. vraj to moze bit silent blok
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

Trasie mi golfik Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trasie mi golfik   Trasie mi golfik Icon_minitime1/4/2009, 21:09

sviecocky,si kedy menil a vzduchovy filter??
Návrat hore Goto down
KIRO
Začiatočník
Začiatočník
KIRO

Male

Trasie mi golfik Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trasie mi golfik   Trasie mi golfik Icon_minitime1/4/2009, 21:23

to sa mi nezda. sviecky? otacky mi nijako nekolisu. ale ked tak hovoris, pri kvalitnejsom benzine mi to tak netriaslo. lepsie spalovalo zrejme. lebo ten kentus co predava slovnaft spolu s OMV mi robi z auta traktor. ked som dal shel tak priadlo, ale aj vtedy sa tie otrasy dali citit.
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

Trasie mi golfik Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trasie mi golfik   Trasie mi golfik Icon_minitime1/4/2009, 21:40

tankujes shell Vpower racing?Jeden znami to tankoval do feldy kedysi davno ale mal na to aj troska riadiacu jednotku prisposobenu(koli tym oktanom v benzine).Ale je to pecka tiez som to natankoval a auticko malo hned lepsi tah.Ja tankujem na slovnafte ten EVO,zatial pohoda no.
Je mozne ze mas aj vymlatene silenbloky na motore a prenasaju sa otrasy scratch
Návrat hore Goto down
KIRO
Začiatočník
Začiatočník
KIRO

Male

Trasie mi golfik Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trasie mi golfik   Trasie mi golfik Icon_minitime2/4/2009, 21:48

tankujem klasicku 95ku. oni davaju aditiva do kazdeho benzinu a je to citit. len u nas je bohuzial len OMV a slovnaft. a do blavy sa mi neche ist vzdy tankovat. ten evo na slovnafte som neskusal ale skusim. ved musim ulahodit masinke. ani ja nepijem splasky predsa.

no nic, zrejme mi nikto uz neporadi ale aj tak dakujem. zrejme budem musiet do toho nasho autorizovaneho servisu teda
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

Trasie mi golfik Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trasie mi golfik   Trasie mi golfik Icon_minitime3/4/2009, 01:54

Ja byt tebou vymenim sviecky ak si ich teda nemenil a ak ti nieje luto dat ja neviem 500kil za palivovy filter tak by som ho vymenil.. A pri najlepsom by som skocil na VAG ze co povie ujo mozok riad.jednotka na to....
Návrat hore Goto down
xxxGolf
Vodič
Vodič
xxxGolf

Male
Vek : 38
Registrácia : 25.06.2008
Počet príspevkov : 169
Auto : Dodge Caliber sxt Dual VVT 2.0 16V

Trasie mi golfik Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trasie mi golfik   Trasie mi golfik Icon_minitime20/4/2009, 19:57

caute ja mam tiez skoro taky problem len mne akurat trasesa volant,trase sa prevodovka nechce to moc ani tahat,troska taha na jednu stranu.menil som vonkajsi homokineticky klb to pomohlo trocha,idem teraz kupit nove pneu a elektroni tak uvidim ci nie to bolo zle.ked ne tak dam do opravi do profitu nech ho spravja.alebo mi prosim poradteuz neviem co mam robyt
Návrat hore Goto down
xxxGolf
Vodič
Vodič
xxxGolf

Male
Vek : 38
Registrácia : 25.06.2008
Počet príspevkov : 169
Auto : Dodge Caliber sxt Dual VVT 2.0 16V

Trasie mi golfik Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trasie mi golfik   Trasie mi golfik Icon_minitime22/4/2009, 16:15

uz som spravil vsetko mam ok
ja vam radim
pozrite si ...............PNEUMATIKI:::::::KUPILSOM NOVE ELEKTRONY A
NOVE PNEU A VSETKO JE OK NIC SA MY NETRASE ANI TROSKU NIC JAK KEBY SOM
CHODIL PO MASLEE

ALE DIKI
Návrat hore Goto down
junimond
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 39
Registrácia : 03.03.2009
Počet príspevkov : 5
Auto : VW Golf IV, 1.4 16 V

Trasie mi golfik Empty
OdoslaťPredmet: trasie trasie   Trasie mi golfik Icon_minitime10/5/2009, 12:33

Zdravim, ja mam tiez problem s trasenim. Na zakladne otacky, ked je studeny motor hlavne - tak po par hodinovej pauze. Nastartujem, chvilku ide pokojne a potom sa roztrasie. Obcas citim, ze vynechava pri akceleracii. Nedavno som nastartoval, presiel 100 metrov a na krizovatke som sa nevedel pohnut. Na zakladne otacky to slo, ale plyn skoro vobec nereagoval.

Okrem toho stale na zakladne otacky dost vibruje, neviem, ci je to normalne na tie 1.4 16V, ale nepaci sa mi to velmi. Sad

Vymenil som sviecky, svieckove kably, palivovy filter. Vzduchovy filter na motore som este nevymenil, ale coskoro aj to bude (nevyzera byt extremne spinavy). VAG nic nepovedal.
No a asi to bude mat suvis, ze trosku zle startuje.

Nejake napady?
Dik
Návrat hore Goto down
http://www.junimond.info
Sponsored content

Trasie mi golfik Empty
OdoslaťPredmet: Re: Trasie mi golfik   Trasie mi golfik Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Trasie mi golfik
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Trasie volantom
» Trasie s autom
» buchanie a trasie volant
» po vymene vsetkeho volant aj tak trasie

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: