VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

po vymene vsetkeho volant aj tak trasie

Goto down 
+3
455BI
Snake24
Buchly
7 posters
AutorSpráva
Buchly
Začiatočník
Začiatočník
Buchly

Male
Vek : 38
Registrácia : 03.02.2010
Počet príspevkov : 27
Auto : VW GOLF IV,1.9 Tdi,81 kw,r.v 1998,VW GOLF VI,2.0 Tdi,103 kwHighline plus dajake packety,r.v 2010

po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Empty
OdoslaťPredmet: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime5/3/2010, 19:39

Nazdarte,mam véééla problemov s mojim golfikom,postupne sa ich snazim odstranovat,ale je to financne velmi narocnee...mam par otazok,ale som do aut uplny amater.....takze zacnem.....menil som brzdove dosticky aj kotuce(vpredu aj vzadu) nabojky,robena geometria,menene loziska a volant stale trasie,mam tam ako keby troska volu,a uz mi aj po dlhsej jazde ani nie tak pri kolesach,ani pri motorovom systeme,ale vo volante vrzga ako keby sa o seba treli dve mokre gumy.Mechanik mi hovoril ze,mi uz zostava iba kupit repasovane riadenie,a to stoji veeeela penazi.Poradte prosim....chcel by som sa aj opytat,ci by som mohol namontovat miltifunkcny volant a ci by fungoval....som tu novy,takze ked to tu pisem do nespravnej temy alebo je uz vytvorena,tak sa velmi ospravedlnuje...
Návrat hore Goto down
http://Buchli69@azet.sk
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male
Vek : 35
Registrácia : 12.03.2009
Počet príspevkov : 137
Auto : Golf IV 1.9TDi GTI 150ps ARL :)

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime5/3/2010, 20:39

cauko, a na podvozku mas vsetko OK??? myslim stabilizatory(kosti), horne ulozenie tlmica a siletbloky na ramenach?? lebo to je vacsine pripadov vybyte jak svina, a az potom by som riesil volant, skontroluj popripade kolesa ci su rovne... auto to zacalo robit pocas toho ako ho mas alebo si ho uz v takom stave kupil???
Návrat hore Goto down
Buchly
Začiatočník
Začiatočník
Buchly

Male
Auto : VW GOLF IV,1.9 Tdi,81 kw,r.v 1998,VW GOLF VI,2.0 Tdi,103 kwHighline plus dajake packety,r.v 2010

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime5/3/2010, 20:56

Vies co,asi to je vsetko vporiadku,lebo uz bolo parkrat na zdvihaku u mechanika,ale pojdem s autom este raz k nemu nech mi to vsetko skontroluje,ja som do toho uplny "debil"....Ked som ho kupil zdalo sa ze je vsetko vporiadku,ale ked som zacal jazdit dlhe trasy zacalo ukazovat svoje chyby....mam rad to auto a chcem aby bolo vsetko ako ma byt....Som z Humenneho a pracujem v Leviciach,nenasiel by sa nejaky manik z okolia tych miest co by sa mi na to vsetko pozrel....?
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime5/3/2010, 21:11

to neviem lebo som z Nitry... ale jednoznacne je to ze ked ti ho dvihnu hore tak ti to vie pozriet kazdy mechanik co neni debil, je to zalezitost par minut doslova.... dvihnut zobrat pajser podpacit rameno a hned vidis ako sa chova siletblok, potom skontrolat tie stabilizarotory rukou a je hotovo.. horne ulozenie neviem ako sa kontroluje ale to sa prejavi myslim same buchotom ked prejdes po jame... a tie kolesa by som čekol mozno si stratil olovka alebo je kryve cize vajcovite alebo osmicka, chod do pneu servisu kde maju vyvazovacku a nech ti pozru on ti hned bude vedet povedat ci neni kryve alebo tie olovka ci nebudu chybat tiez zbada... mozu to robit este aj zle pneu... na to riadenie sa zameraj ako na poslednu vec z toho dôvodu lebo vymena tych veci co som pisal hore zlepsi komfort a jazdne vlastnosti auta takze kazdopadne vymenit pokial neboli menene... ja pri kupe auta neriesim ake su, jednoducho von a nahodit nove...par siletblokov stoji okolo 12e, a stabilizatory tiez takze to treba poriesit...a ked to bude robit nadalej tak rieš v dobrom a nie drahom servise to riadenie...keby si chcel nejaky diel ze ti napr.povedia ze je KO tak mi napis pm o co sa jedna, mam vela veci z celeho auta...
Návrat hore Goto down
Buchly
Začiatočník
Začiatočník
Buchly

Male

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime5/3/2010, 21:16

dik kamo,za tie suciastky ta beriem za slovo....skor ci neskor sa ti ozvem....
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime5/3/2010, 21:20

ok, aj keby chces nove veci-nahradne diely tak sa ozvy rad pomozem...
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime6/3/2010, 23:02

Podľa mňa skús to dať pozrieť inému mechanikovi... Ja som mal podobný problém a ani v origo servisoch nevedeli prísť na to... Nakoniec mi to vyriešil jeden šikovný opravár na dedine....
Návrat hore Goto down
Buchly
Začiatočník
Začiatočník
Buchly

Male

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime7/3/2010, 11:18

Ak sa mozem opytat,ako to vyriesil ten sikovny opravar,co bolo na chybe?
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime7/3/2010, 19:45

Ja som mal na vine poloos na pravej strane - bola zohnutá. A tiež sme všetko, ale úplne všetko vymenili, samozrejme zbytočne, kým sa na to prišlo...
Návrat hore Goto down
Buchly
Začiatočník
Začiatočník
Buchly

Male

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime12/3/2010, 03:54

bolo to nakoniec riadenie....300ecok samotne riadenie,100ecok robota,20ecok geometria,capy a servo kvapalina 40ecok....celkom 460ecok,fnuk,ale konecne je to ako ma byt....
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime13/3/2010, 17:29

a co konkretne bolo zle na tom riadení??
Návrat hore Goto down
Buchly
Začiatočník
Začiatočník
Buchly

Male

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime13/3/2010, 20:00

cele riadenie bolo na p..u,uz sa rozpadavalo a tiekla z neho servo kvapalina.....
Návrat hore Goto down
Buchly
Začiatočník
Začiatočník
Buchly

Male

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime20/3/2010, 14:42

Ja uz neviem ludia....mam vsetko vymenene....bol som skusat to nove riadenie....brzdi to ako ma,ale pri vyzsich rychlostiach mi trasie volantom,ked idem rychlo po dialnici a mam nohu na plyne tak trasie,a ked dam nohu z plynu,tak to prestane triast,akoby mal nato vplyv motor....a este,ked dobrzdujem,motor uplne inak pradie ako ked stojim na mieste alebo ked som v pohybe....
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime2/10/2011, 18:14

Buchly napísal:
Ja uz neviem ludia....mam vsetko vymenene....bol som skusat to nove riadenie....brzdi to ako ma,ale pri vyzsich rychlostiach mi trasie volantom,ked idem rychlo po dialnici a mam nohu na plyne tak trasie,a ked dam nohu z plynu,tak to prestane triast,akoby mal nato vplyv motor....a este,ked dobrzdujem,motor uplne inak pradie ako ked stojim na mieste alebo ked som v pohybe....
serus.... mam podobny problem ako pan buchly nemozem prist na problem s trasenim volantu ale ostava uz iba poloosy mali ste niekto taky problem ze kvoly zlym kinetakom triasol volant? este dotaz pri brzdeni to netrasie ale prevazne pri zatazi
Návrat hore Goto down
siky4
Začiatočník
Začiatočník
siky4

Male
Registrácia : 01.10.2007
Počet príspevkov : 43
Auto : VW Golf 1,9 TDi 81 kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime9/11/2011, 22:06

caute, asi pred mesiacom som zacal mat tento isty problem, mam vymenenu prevodovku, turbo, komplet spojku, vonkajsie homokinetaky, loziska brzdy, silenbloky, a najhorsie je ze to trasenie pri zataži, sa postupne zhoršuje, je pravda ze poloosi a vnutorne klby som este nemenil a myslim si že su to poloosi, je jedno ci idem na 1, 2, 3, 4, 5,, skrátka to pri pridavani trasie, a na geometrii som bol pred 2 tyzdnami

Naposledy upravil siky4 dňa 9/11/2011, 22:15, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime9/11/2011, 22:13

siky4 napísal:
caute, asi pred mesiacom som zacal mat tento isty problem, mam vymenenu prevodovku, turbo, komplet spojku, vonkajsie homokinetaky, loziska brzdy, silenbloky, a najhorsie je ze to trasenie pri zataži, sa postupne zhoršuje, je pravda ze poloosi a vnutorne klby som este nemenil a myslim si že su to poloosi, je jedno ci idem na 1, 2, 3, 4, 5,, skrátka to pri pridavani trasie
geometria nic nehovori??? Wink
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime9/11/2011, 23:27

mozno perinky ulozenia motora pri zatazi sa trasie . . skuste pozriet . . ja som menil spodnu co je o prevodovku prichytena pri 1, 2 som citil spetny naraz od napruzenia motora a pomohlo to
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime13/11/2011, 12:47

Tyouko napísal:
Buchly napísal:
serus.... mam podobny problem ako pan buchly nemozem prist na problem s trasenim volantu ale ostava uz iba poloosy mali ste niekto taky problem ze kvoly zlym kinetakom triasol volant? este dotaz pri brzdeni to netrasie ale prevazne pri zatazi
ja to mam vyriesene mal som zle pneumatiky
vsetky 4
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: po vymene vsetkeho volant aj tak trasie   po vymene vsetkeho volant aj tak trasie Icon_minitime

Návrat hore Goto down

po vymene vsetkeho volant aj tak trasie
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» buchanie a trasie volant
» Trasie mi golfik
» Trasie volantom
» Trasie s autom

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: