VW Golf IV r.v 2001
1,9_TDI 110ps
Ahojte,potreboval by som poradit...
Kupil som si cez leto Golfa, dlllllho som hladal a vyberal az som si vybral :)chcel osm take nieco najma po motorickej stranke a hlavne aby malo servisnu knizku...nakoniec mi kamarat doniesol z Talianska...Naozaj nato v akom je stave som na SR nikde nezohnal...krasne motor si klepka plynulo vsetko len prva vec co ma zaskocila bola ze NEMA PALUBNY POCITAC...comu som ozaj nechapal,preto ze je to highline...je to nejaky vyrocny model GOLF 25 YEAR.
A teraz prejdime k problemu....
Mam 2 kluce od auta,ale klasicke..nie tie vyskakovacky a zvlast ovladac na ALARM..kedze som to kupoval od 40 rocnej zeny (jej fotky som mal vsade po aute asi si ich tam zabudla,co sa priatelke tazko vysvetlovalo
) tak ona ako gelovymi nechtami odomykala to auto tak to uplne znicila...prisiel som s tym do klucovej sluzby aby mi to prekodovali do druheho ovladaca a oni ze sa to neda,pretoze to je original VW alarm ze su s tym problemy....tak som chcel aby mi tu riadiacu jednotku z ovladaca a ten klasicky kluc spojil do vyskakovacieho kluca... (ovladac od alarmu+klasicky kluc=vyskakovaci kluc
)
a povedal mi nato to iste....a v inej klucovej sluzbe povedali ze 4koveho golfa nerobia.... co mam teraz robit????? auto si zamykam klasicky alarm som si musel vypat...