VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Alarm SENTINEL alebo MAGICAR

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

Alarm SENTINEL alebo MAGICAR Empty
OdoslaťPredmet: Alarm SENTINEL alebo MAGICAR   Alarm SENTINEL alebo MAGICAR Icon_minitime24/11/2008, 22:46

Pls. kto ma alarm od tohto vyrobcu a ma skusenosti s dotahovanim el. okien...?
Uz som asi 100x prestavim zamykaci a odomykaci impulz na najkratsi co je tusim 0,5s a aj tak mi stale tie sproste okna zidu ked otvorim centralom auto...uz ma to je*e Embarassed
Ale tak teraz cez zimu to vazne nieje moc komfortna funkcia santa ...alebo ako sa to da odpojit inou cestou ako na alarme...ked vytiahnem daku poistku alebo co..?
Dik.
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Alarm SENTINEL alebo MAGICAR   Alarm SENTINEL alebo MAGICAR Icon_minitime25/11/2008, 00:02

fiha vsak skoc za niekym kto montuje alarmy, do nejakej firmy, podla mna ti to na pockanie spravia... Teraz by som fakt nechcel mat na aute taku specl funkciu ked je taka kemra vonku:)
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Alarm SENTINEL alebo MAGICAR   Alarm SENTINEL alebo MAGICAR Icon_minitime25/11/2008, 10:14

odpoj alarm od centralu a mas pokoj..Smile
a ked odomykas tak to drzis alebo len stlacis??
to je zaujimave ..oni by mali ist dole iba ked to drzis..teda ked je ten impulz..a nie tak ze odomknes a zidu uplne dole....
inak ta funkcia sa da myslim aj vypnut....
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Alarm SENTINEL alebo MAGICAR   Alarm SENTINEL alebo MAGICAR Icon_minitime26/11/2008, 20:35

ono je to tam taka original v Magicare a Sentinele ktora sa vaola predlzeny odomykaci\zamykaci impulz...ono sa to da dako nastavit a prestavit, aj som to skusal podla navodu len ma to dako neposlucha Smile a nedrzim tlacidlo,...ono ked sa ta funkcia nastavi napr.: na 15s. Tak staci ked ty zatlacis iba tlaciko a ono to drzi impulz tych 15s
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Alarm SENTINEL alebo MAGICAR   Alarm SENTINEL alebo MAGICAR Icon_minitime26/11/2008, 23:14

Ja na alarme nastavujem len zamykaci impulz...odomykaci sa ani neda u mna nastavit. A mam no pre istotu nastanevy na max aby mi pre pripad dotiahlo okna Smile
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Alarm SENTINEL alebo MAGICAR   Alarm SENTINEL alebo MAGICAR Icon_minitime13/12/2008, 16:21

a zacalo mi to robit po vymene autoradia. Pred tym so mal to co aj ty Baciluss, ten Clarion.
Ked som mal to autradio tak mi prestalo fungovat dotahovanie\stahovanie okien klucom a prestala blikat aj diodka v soferovych dverach.
Ale po vymene radia na Sencor mi zacala blikat diodka vo dverach a zacali aj okna chodit na rezim dotahovania. Medzi radiami je rozdiel zapajania v dvoch tenkych kablou co idu do konektora ktory sa zapaja do radia. Jeden kabel je na ovladanie radia podla osvetlenia a druhy neviem. Tieto kable teraz pri Sencore nemaju vyuzitie. Moze to byt stym daco spolocne..? Shocked
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Alarm SENTINEL alebo MAGICAR   Alarm SENTINEL alebo MAGICAR Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Alarm SENTINEL alebo MAGICAR
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» ktory alarm do auta magicar alebo sentinel
» Ma niekto skusenosti s alarmom Sentinel 2200M..?
» alarm
» alarm
» Alarm + central, ako na to????

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: