VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

pukanie pri toceni volantu

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
patqo_he
Autoškolák
Autoškolák
patqo_he

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.03.2009
Počet príspevkov : 51
Auto : VW Golf II 1.6

pukanie pri toceni volantu  Empty
OdoslaťPredmet: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime9/7/2011, 22:52

zdravim chalani .. chcel by som sa opytat postrehol som ze ked vytocim volant do strany ( to je jedno do ktorej) tak mi nieco puka okolo tlmicov .. skusal som pozerat co to je a ked sa vytaca volant do strany tak ta pruzina sa otaca a puka trhavo sa to otaca .. podla mna by to malo pekne pomaly otacat .. a nie takto trhavo preto to asi puka ... ale ja neviem co to moze byt Sad .. nejake lozisko na doraze tlmica alebo co? prosim o radu .. ďakujem
Návrat hore Goto down
Nardo
Začiatočník
Začiatočník
Nardo

Male
Registrácia : 25.07.2009
Počet príspevkov : 39
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime10/7/2011, 09:33

ano lozisko tlmica
Návrat hore Goto down
patqo_he
Autoškolák
Autoškolák
patqo_he

Male

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime10/7/2011, 11:08

ďakujem myslel som si to .. na kolko by ma asi vysla vymena toho loziska? kolko asi stoji to lozisko? da sa to kupit samostatne?
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime10/7/2011, 11:37

patqo_he napísal:
ďakujem myslel som si to .. na kolko by ma asi vysla vymena toho loziska? kolko asi stoji to lozisko? da sa to kupit samostatne?

horne ulozenie jeden kus 10 ecok??? plus minus
Návrat hore Goto down
patqo_he
Autoškolák
Autoškolák
patqo_he

Male

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime10/7/2011, 11:41

ďakujem... je aj spodne? .. da sa to bez problemov vymenit?
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime10/7/2011, 12:00

patqo_he napísal:
ďakujem... je aj spodne? .. da sa to bez problemov vymenit?

ak mas naradie take hej ,nie dolne nieje.

http://obchod.autokelly.sk/#PATH=3345620;173377;207992;462237;3623322;3623345;3623352;3623353|CT=5|PCT=4|CUR=2|PGS=20|PT=0|PDID=1045360|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0|
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 111
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime10/7/2011, 12:18

môže to byť i zlomená pružina.
výmena uloženia-musíš dať dolu tlmič a potom je dobré ísť na geometriu.
popozeraj tlmiče i pružiny či ich nie je treba meniť, keď to budeš rozoberať aby si všetko pomenil naraz.
Návrat hore Goto down
patqo_he
Autoškolák
Autoškolák
patqo_he

Male

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime10/7/2011, 12:34

no dufam ze to nebudu pruziny .. asi pred mesiacom bolo menene vsetko tlmice pruziny dorazy a pod.. len bola mesnia nehode.. tam zacalo nieco pukat .. to normalne vidno ako sa zadrhava ta pruzina pri toceni s volantom neotaca sa pomaly normalne ale trhavo .. ono to robi aj na jedej aj na druhej strane
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime10/7/2011, 20:21

patqo_he napísal:
no dufam ze to nebudu pruziny .. asi pred mesiacom bolo menene vsetko tlmice pruziny dorazy a pod.. len bola mesnia nehode.. tam zacalo nieco pukat .. to normalne vidno ako sa zadrhava ta pruzina pri toceni s volantom neotaca sa pomaly normalne ale trhavo .. ono to robi aj na jedej aj na druhej strane

pokial si dobre pametam tak pruzina sa toci z hornym deklom (plechova myska) ci nie???
Návrat hore Goto down
patqo_he
Autoškolák
Autoškolák
patqo_he

Male

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime10/7/2011, 22:09

no tak to ja neviem do toho sa az tak nevyznam .. tak potom preco sa mi ta pruzina otaca tak sekavo akoby sa jej nechcelo? medzi tou plechovou myskou a pruzinou je asi to lozisko vsak?
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime10/7/2011, 22:12

patqo_he napísal:
no tak to ja neviem do toho sa az tak nevyznam .. tak potom preco sa mi ta pruzina otaca tak sekavo akoby sa jej nechcelo? medzi tou plechovou myskou a pruzinou je asi to lozisko vsak?
nie horne ulozenie -cize aj lozisko, potom myska a potom pruzina
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime10/7/2011, 22:27

[img]pukanie pri toceni volantu  99430788 [/img]

cervena= horne ulozenie a v nom je lozisko (je to v kope ako jeden diel)
zlta = miska
Návrat hore Goto down
patqo_he
Autoškolák
Autoškolák
patqo_he

Male

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime10/7/2011, 23:58

miska sa ma tocit so pruzinou? .. neviem no do toho sa velmi nerozumiem .. tak co by mohlo byt navine tomu ze sa mi tak sekavo toci ta pruzina a vydava tie pukave zvuky?
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime11/7/2011, 07:57

patqo_he napísal:
miska sa ma tocit so pruzinou? .. neviem no do toho sa velmi nerozumiem .. tak co by mohlo byt navine tomu ze sa mi tak sekavo toci ta pruzina a vydava tie pukave zvuky?

ANO, dam ti radu zadarmo zozen si jedneho cloveka a jamu ty vlez do jamy a ten druhy nech toci volantom a kukaj co sa deje. je mozne ze ja pruzina zlomena , ze miska je zlomena-prasknuta (to som este nevidel) alebo horne ulozenie zle.
Návrat hore Goto down
stevocz
Pretekár
Pretekár
stevocz

Male
Registrácia : 06.07.2009
Počet príspevkov : 318
Auto : GII 1,6 TD s IC (SB)

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime11/7/2011, 09:22

miska ta ma tocit s pruzinou. ona je tak prehnuta ze sa prave dotyka toho loziska a ked lozisko sa velmi netoci tak sa uz len nasilu miska pretoci. pozri sa ci je pruzina dobre ulozena (nevyskocina z misiek), ci je nezlomena a tak podobne.ak je vsetko vpohode tak horne ulozenenie vymenit.
Návrat hore Goto down
http://www.grafikapro.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: pukanie pri toceni volantu    pukanie pri toceni volantu  Icon_minitime

Návrat hore Goto down

pukanie pri toceni volantu
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» vrzganie pri toceni volantu na mieste
» Pukanie z prednej napravy
» Suchanie pri toceni....
» Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie
» Pri toceni dolava mi v lavom kolese nieco rupne

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: