VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Suchanie pri toceni....

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
ferr0
Autoškolák
Autoškolák
ferr0

Male
Vek : 40
Registrácia : 12.12.2007
Počet príspevkov : 80
Auto : * JeDnOZnAcNe *

Suchanie pri toceni.... Empty
OdoslaťPredmet: Suchanie pri toceni....   Suchanie pri toceni.... Icon_minitime8/2/2009, 19:42

Nazdarek hosi ... chcel by som sa opytat co moze byt ked mi v predu nieco sucha ked tocim volant do prava ???
Ked idem rovno trosku mi aj tak nieco sucha ale ako nahle tocim volant do prava sucha viac !!!
Moze byt geometria v cudu koli nasim krasnym "malim" dierkam na cestach alebo co ine?
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Suchanie pri toceni....   Suchanie pri toceni.... Icon_minitime8/2/2009, 20:47

skor to bude ten plast co je okolo... mozno ho mas tam v predu zle uchyteny...mal som ten isty problem mne to normalne vysuchalo celi plast do ineho tvaru Smile potom ked mi menili rozvody tak dali plasty dole aby mali lepsi pristup k motoru, ale kkti ich nedali nazad tak uz mi to nerobi, ale teraz ked prejdem po vode tak mi frka voda na remen a robi to galibu...takze musim kupit nove Smile
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: Suchanie pri toceni....   Suchanie pri toceni.... Icon_minitime8/2/2009, 21:28

tento plast som myslel: kus stoji cca 500sk

Suchanie pri toceni.... Kh9523387lv5
Suchanie pri toceni.... W640
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Suchanie pri toceni....   Suchanie pri toceni.... Icon_minitime9/2/2009, 01:15

Tiez by som zacal kontrolou plastovych podbehov, ci ich nemas polamane a nejdu do kolesa
Vzdy treba zacat od tych uplne trivialnych veci badat..lebo v tych to vacsinou aj byva.Smile
takze jeden do auta..druhy pod auto do jamy a pozerat a pocuvat..odkial to ide...
co sa tyka geometrie to urcite nou nebude..Geometria je centimetrova az milimetrova zalezitost a ovplyvnuje veci ako nerovnomerne zjazdenie pneumatiky..tahanie auta do strany alebo pri brzdeni...atd....
a btw. vypln si prosim profil...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Suchanie pri toceni....   Suchanie pri toceni.... Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Suchanie pri toceni....
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» pukanie pri toceni volantu
» vrzganie pri toceni volantu na mieste
» Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie
» Pri toceni dolava mi v lavom kolese nieco rupne

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: