VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
kaper
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 34
Registrácia : 14.10.2010
Počet príspevkov : 2
Auto : VW Bora 1.4 16V 75koní

Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie Empty
OdoslaťPredmet: Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie   Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie Icon_minitime14/10/2010, 10:53

Zdravim,

mam taky problem uz sa mi to stalo 2x za den, ako som vosiel do kruhaci isiel preradit z 3jky do 2ojky tam mi uz 2x zdochol motor. den pred tymto mi auto pri plynulej rychlosti a plynulom pomalom zrychlovani cukat a trhat.Ked som znovu nastartoval a pockal kym zhasne cela palubovka tak to bolo ok.
Dalsi den som s tym bol v servise kde mi to pichol na VAG spravil zakl nastavenia ze to mam este sledovat ale uz mi to nezdochlo, teda zatial, ale robi to taku vec ked napr parkujem alebo idem zatocit, vysliapnem spojku, idem zatocit tak servo ide dost poznatelne tazsie ako ked tocim zakrutu na nejakej rychlosti a este k tomu padaju otacky trosku pod 900 a auto strpa pri vysliapnuti spojky a zatoceni. A este jeden poznatok najnovsi ktory sa mi neskor vobec nestaval resp ano ale urcite menej - ked idem napr 50 na 3jke a pomalicky dam nohu z plynu auto dobre pocukne ... :/ a robi to na kazdej rychlosti,dufam ze som toho popisal co najviac aby sa moj problem dal identifikovat.
Vobec neviem cim to moze byt cital som ze treba mozno dosponovat lanko, vycistit skrtiacu klapku lenze rad by som si vypocul rady odbornikov kedze sa v tom nejak neorientujem.

Dakujem velmie pekne za odpovede a rady skusenych !

Auto : VW Bora 1.4 16V r.v.2000
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie   Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie Icon_minitime14/10/2010, 21:07

no musisi tu skrtiacu klapku vycistit a sparvit zakladne nastavenie.potom kuknut vahu vzduchu. ak ti tak podtrhava moze byt uz aj spojka načata. no najprav klapku,vahu vzduchu,cidlo teploty pre rj(na vag skontorlovat)

no a otacky padaju pod 900???? no ja mam bezne nejakych 600-700 ot.ked je motor uz zahraty. a ked zatacas na mieste tak padnu lebo zatazis servo ale motor by si mal sam pridat
Návrat hore Goto down
kaper
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 34
Registrácia : 14.10.2010
Počet príspevkov : 2
Auto : VW Bora 1.4 16V 75koní

OdoslaťPredmet: Re: Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie   Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie Icon_minitime14/10/2010, 21:14

No skusim spravit to co si napisal, dakujem velmi pekne, no na volnobehu mam normalne otacky 900 a ked tocim servom padaju pod 900 ale nerobilo mi to ... Preto to sem pisem a upozornujem nato, a citelne tazsie ide servo pri vysliapnutej spojke ako predtym, toto mi este vrta hlavou, no skusim auto este odsledovat a spravim nasledovne kroky ...
Návrat hore Goto down
tre-SKA
Autoškolák
Autoškolák
tre-SKA

Male
Vek : 36
Registrácia : 13.07.2009
Počet príspevkov : 133
Auto : VW GOLF IV 1.6 SR (AKL) (r.v. 1999)

OdoslaťPredmet: Re: Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie   Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie Icon_minitime12/12/2010, 22:53

tiez mi auto poskubava pri zoslapnuti a pusteni plynoveho pedala, klapku mam vycistenu a nastavenu.... cize to moze byt spojka ? zabera mi uz uplne navrchu
Návrat hore Goto down
http://www.treska.eu
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie   Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Padanie otacok,pri toceni volantom-servo ide tazsie
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» servo ide sem tam na mieste tazsie golf 1,9tdi
» Suchanie pri toceni....
» pukanie pri toceni volantu
» vrzganie pri toceni volantu na mieste

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: