VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

dorabka elektrickych okien

Goto down 
+9
peter236
modry golf
seka4
ivco85
baciluss
Runcajz
mato88
djpetersnv
joy_pu
13 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
joy_pu
Vodič
Vodič
joy_pu

Male
Vek : 43
Registrácia : 07.04.2008
Počet príspevkov : 295
Auto : golf IV 1.4 16V BCA

dorabka elektrickych okien - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: dorabka elektrickych okien   dorabka elektrickych okien - Stránka 3 Icon_minitime25/10/2008, 23:40

ale tak ja zase viem ze ty si sikovny a ty by si to vedel zladit Smile
Návrat hore Goto down
peter236
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 24.10.2008
Počet príspevkov : 19
Auto : VW IV 1,4 16V

OdoslaťPredmet: Re: dorabka elektrickych okien   dorabka elektrickych okien - Stránka 3 Icon_minitime31/10/2008, 13:43

Marek napísal:
Ovládače el.okien po dodatočnej montáži sa bežne dávajú nad rádio a nemusíš mat ani el. zrkadlá.

dorabka elektrickych okien - Stránka 3 73622510

ako bez urazky, kazdeho vec, ale naozaj sa ti to takto paci? ved original je original, ja ked som sa rozhodoval pre prerabku tak ked som videl ako to vyzera neoriginal nebolo o com radsej som si priplatil a ponervoval sa s tym ale nakoniec sa to podarilo a ten vysledok stoji zato. a za 2 elektricke ovladanie zrkadiel je tiez super /dokonca ich mam teraz este aj vyhrievane/ nakolko ten manual sa spatne nedstavuje a ja osobne som ich mal uz tak vybehane ze sa ani nedali nadstavovat no a teraz nemam uz ziadne problemy!!!!
Návrat hore Goto down
stevo
Začiatočník
Začiatočník
stevo

Male
Registrácia : 13.01.2009
Počet príspevkov : 3
Auto : VW Polo 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: dorabka elektrickych okien   dorabka elektrickych okien - Stránka 3 Icon_minitime13/1/2009, 21:35

zdravím vás, chcem sa spýtať, vrátim sa na začiatok, aký je rozdiel medzi bouhdenovým a lankovým univerzalnym ovladaním okien, čo je lepšie?
Návrat hore Goto down
peter236
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 24.10.2008
Počet príspevkov : 19
Auto : VW IV 1,4 16V

OdoslaťPredmet: Re: dorabka elektrickych okien   dorabka elektrickych okien - Stránka 3 Icon_minitime3/2/2009, 10:15

stevo napísal:
zdravím vás, chcem sa spýtať, vrátim sa na začiatok, aký je rozdiel medzi bouhdenovým a lankovým univerzalnym ovladaním okien, čo je lepšie?

rozdiel je v tom ze original mas pekne vladanie na dverach v madle a ovladas vsetky okna zo svojich dveri a na kazdych dverach je ovladac ktory ovlada prislusne okno a neoriginal funguje tak ako na obrazku hore, niekde si umiestnis neoriginal sadu s ovladacmi a odtial stahujes okna
Návrat hore Goto down
Skywo
Začiatočník
Začiatočník
Skywo

Male
Vek : 42
Registrácia : 29.11.2008
Počet príspevkov : 32
Auto : Golf IV 1.9 SDI

OdoslaťPredmet: Re: dorabka elektrickych okien   dorabka elektrickych okien - Stránka 3 Icon_minitime10/3/2009, 18:33

No chlopy tak aj ja mam riesene ovladanie na stredovom panely a kedze chcem kupit 2 DIN radio tak to budem prehadzovat do tapacirov. Je to zlozita vec? ako sa potom riesi ovladanie spolujazdcoveho okno na jeho dverach, kedze ja budem mat obydva ovladace na svojich dverach? Mam 3 dverak. Niesom v elektrike moc doma, tak vas poprosim popis ako pre debila Smile
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: dorabka elektrickych okien   dorabka elektrickych okien - Stránka 3 Icon_minitime11/3/2009, 13:36

Skywo napísal:
No chlopy tak aj ja mam riesene ovladanie na stredovom panely a kedze chcem kupit 2 DIN radio tak to budem prehadzovat do tapacirov. Je to zlozita vec? ako sa potom riesi ovladanie spolujazdcoveho okno na jeho dverach, kedze ja budem mat obydva ovladace na svojich dverach? Mam 3 dverak. Niesom v elektrike moc doma, tak vas poprosim popis ako pre debila Smile
Ovladanie spolujazdcovjho okna z jeho dveri spravis tak ze len natiahnes keble z tych mist z ktorych su vlastne tahane na tvoju stranu. Cize rozmontujes spolujazdcove dvere a pripojis potrebny pocet kablov (predpokladam 2 alebo 3...podla toho ci mas origo stahovacky alebo univerzal). A pripojis to na spinac co ja na dverach a hotovo.
Návrat hore Goto down
Skywo
Začiatočník
Začiatočník
Skywo

Male
Vek : 42
Registrácia : 29.11.2008
Počet príspevkov : 32
Auto : Golf IV 1.9 SDI

OdoslaťPredmet: Re: dorabka elektrickych okien   dorabka elektrickych okien - Stránka 3 Icon_minitime11/3/2009, 13:41

Mam univerzal. Vdaka Baciluss, takto som to potreboval
Návrat hore Goto down
PodnikatelMartin
Začiatočník
Začiatočník
PodnikatelMartin

Male
Vek : 38
Registrácia : 21.02.2012
Počet príspevkov : 6
Auto : Golf 4 1.9TDI 85KW M6 Rok 2001

OdoslaťPredmet: Re: dorabka elektrickych okien   dorabka elektrickych okien - Stránka 3 Icon_minitime21/2/2012, 14:56

Mne ich zapojily dako zle bo ked som cital o nich ake maju funkcie ide z nich iba jedna odomknut a zamknut Sad a ostatne funkcie nejdu ako napriklad dojazd okien zvuková signalizácia blikanie na najdenie vozidla na parkovisku nic co je o nich napisane ze podporuju...a reklamovat to nemozem bo ta firma uz nieje...(co to montovala)
Keby sa tu najde dakto ochotny napisem typ centralu ci by nahodou nevedel kde co zle zapojili?
Návrat hore Goto down
PodnikatelMartin
Začiatočník
Začiatočník
PodnikatelMartin

Male
Vek : 38
Registrácia : 21.02.2012
Počet príspevkov : 6
Auto : Golf 4 1.9TDI 85KW M6 Rok 2001

OdoslaťPredmet: No ja mam namontovane tiez dodatocne presnejsie tieto RC 202 2TN http://www.em-elektromedia.sk/elek   dorabka elektrickych okien - Stránka 3 Icon_minitime23/2/2012, 08:05

djpetersnv napísal:
naozaj pracujem s tymito alarmami od firmy phobos a tiez neni problem ani s alarmami ani s oknami ani s centralmi ak to namontujes spravne nieje co riesit
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: dorabka elektrickych okien   dorabka elektrickych okien - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

dorabka elektrickych okien
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» SPREJ NA KONTAKTY ALA ODVODNOVAC ELEKTRICKYCH KONTAKTOV
» dorabka klimy
» Dorabka stresneho okna
» rosenie okien
» Dorabka bixenonov do svetiel in.pro., plus dalsie upravy

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: