| dorabka elektrickych okien | |
|
+9peter236 modry golf seka4 ivco85 baciluss Runcajz mato88 djpetersnv joy_pu 13 posters |
|
Autor | Správa |
---|
joy_pu Vodič
Vek : 43 Registrácia : 07.04.2008 Počet príspevkov : 295 Auto : golf IV 1.4 16V BCA Bydlisko : Puchov
| Predmet: Re: dorabka elektrickych okien 25/10/2008, 23:40 | |
| ale tak ja zase viem ze ty si sikovny a ty by si to vedel zladit | |
|
| |
peter236 Začiatočník
Registrácia : 24.10.2008 Počet príspevkov : 19 Auto : VW IV 1,4 16V Bydlisko : Trenčín
| Predmet: Re: dorabka elektrickych okien 31/10/2008, 13:43 | |
| - Marek napísal:
- Ovládače el.okien po dodatočnej montáži sa bežne dávajú nad rádio a nemusíš mat ani el. zrkadlá.
ako bez urazky, kazdeho vec, ale naozaj sa ti to takto paci? ved original je original, ja ked som sa rozhodoval pre prerabku tak ked som videl ako to vyzera neoriginal nebolo o com radsej som si priplatil a ponervoval sa s tym ale nakoniec sa to podarilo a ten vysledok stoji zato. a za 2 elektricke ovladanie zrkadiel je tiez super /dokonca ich mam teraz este aj vyhrievane/ nakolko ten manual sa spatne nedstavuje a ja osobne som ich mal uz tak vybehane ze sa ani nedali nadstavovat no a teraz nemam uz ziadne problemy!!!! | |
|
| |
stevo Začiatočník
Registrácia : 13.01.2009 Počet príspevkov : 3 Auto : VW Polo 1,9D Bydlisko : Lehota pod Vtáčnikom
| Predmet: Re: dorabka elektrickych okien 13/1/2009, 21:35 | |
| zdravím vás, chcem sa spýtať, vrátim sa na začiatok, aký je rozdiel medzi bouhdenovým a lankovým univerzalnym ovladaním okien, čo je lepšie? | |
|
| |
peter236 Začiatočník
Registrácia : 24.10.2008 Počet príspevkov : 19 Auto : VW IV 1,4 16V Bydlisko : Trenčín
| Predmet: Re: dorabka elektrickych okien 3/2/2009, 10:15 | |
| - stevo napísal:
- zdravím vás, chcem sa spýtať, vrátim sa na začiatok, aký je rozdiel medzi bouhdenovým a lankovým univerzalnym ovladaním okien, čo je lepšie?
rozdiel je v tom ze original mas pekne vladanie na dverach v madle a ovladas vsetky okna zo svojich dveri a na kazdych dverach je ovladac ktory ovlada prislusne okno a neoriginal funguje tak ako na obrazku hore, niekde si umiestnis neoriginal sadu s ovladacmi a odtial stahujes okna | |
|
| |
Skywo Začiatočník
Vek : 42 Registrácia : 29.11.2008 Počet príspevkov : 32 Auto : Golf IV 1.9 SDI Bydlisko : Liptovský Hrádok
| Predmet: Re: dorabka elektrickych okien 10/3/2009, 18:33 | |
| No chlopy tak aj ja mam riesene ovladanie na stredovom panely a kedze chcem kupit 2 DIN radio tak to budem prehadzovat do tapacirov. Je to zlozita vec? ako sa potom riesi ovladanie spolujazdcoveho okno na jeho dverach, kedze ja budem mat obydva ovladace na svojich dverach? Mam 3 dverak. Niesom v elektrike moc doma, tak vas poprosim popis ako pre debila | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 43 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: dorabka elektrickych okien 11/3/2009, 13:36 | |
| - Skywo napísal:
- No chlopy tak aj ja mam riesene ovladanie na stredovom panely a kedze chcem kupit 2 DIN radio tak to budem prehadzovat do tapacirov. Je to zlozita vec? ako sa potom riesi ovladanie spolujazdcoveho okno na jeho dverach, kedze ja budem mat obydva ovladace na svojich dverach? Mam 3 dverak. Niesom v elektrike moc doma, tak vas poprosim popis ako pre debila
Ovladanie spolujazdcovjho okna z jeho dveri spravis tak ze len natiahnes keble z tych mist z ktorych su vlastne tahane na tvoju stranu. Cize rozmontujes spolujazdcove dvere a pripojis potrebny pocet kablov (predpokladam 2 alebo 3...podla toho ci mas origo stahovacky alebo univerzal). A pripojis to na spinac co ja na dverach a hotovo. | |
|
| |
Skywo Začiatočník
Vek : 42 Registrácia : 29.11.2008 Počet príspevkov : 32 Auto : Golf IV 1.9 SDI Bydlisko : Liptovský Hrádok
| Predmet: Re: dorabka elektrickych okien 11/3/2009, 13:41 | |
| Mam univerzal. Vdaka Baciluss, takto som to potreboval | |
|
| |
PodnikatelMartin Začiatočník
Vek : 38 Registrácia : 21.02.2012 Počet príspevkov : 6 Auto : Golf 4 1.9TDI 85KW M6 Rok 2001 Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: dorabka elektrickych okien 21/2/2012, 14:56 | |
| Mne ich zapojily dako zle bo ked som cital o nich ake maju funkcie ide z nich iba jedna odomknut a zamknut a ostatne funkcie nejdu ako napriklad dojazd okien zvuková signalizácia blikanie na najdenie vozidla na parkovisku nic co je o nich napisane ze podporuju...a reklamovat to nemozem bo ta firma uz nieje...(co to montovala) Keby sa tu najde dakto ochotny napisem typ centralu ci by nahodou nevedel kde co zle zapojili? | |
|
| |
PodnikatelMartin Začiatočník
Vek : 38 Registrácia : 21.02.2012 Počet príspevkov : 6 Auto : Golf 4 1.9TDI 85KW M6 Rok 2001 Bydlisko : Nitra
| Predmet: No ja mam namontovane tiez dodatocne presnejsie tieto RC 202 2TN http://www.em-elektromedia.sk/elek 23/2/2012, 08:05 | |
| - djpetersnv napísal:
- naozaj pracujem s tymito alarmami od firmy phobos a tiez neni problem ani s alarmami ani s oknami ani s centralmi ak to namontujes spravne nieje co riesit
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: dorabka elektrickych okien | |
| |
|
| |
| dorabka elektrickych okien | |
|