VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Dorabka stresneho okna

Goto down 
+3
VILKO G1
mato88
sasanka
7 posters
AutorSpráva
sasanka
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 20.11.2010
Počet príspevkov : 3

Dorabka stresneho okna Empty
OdoslaťPredmet: Dorabka stresneho okna   Dorabka stresneho okna Icon_minitime20/11/2010, 20:37

Zdravim,

zaujimalo by ma, ci existuje moznost ako na G4 dorobit stresne okno? Pocul uz o tom niekto?
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Dorabka stresneho okna   Dorabka stresneho okna Icon_minitime20/11/2010, 21:04

robia to firmy normalne,preco by to neslo,ale original je original
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
sasanka
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Dorabka stresneho okna   Dorabka stresneho okna Icon_minitime20/11/2010, 21:16

Ved prave o to mi ide, aby sa to spravalo ako original po vizualnej stranke a hlavne funkcnej (aby som mal pripadne rovnake ovladanie ako original, rovnaka funkcnost, a hlavne aby to netieklo).

Myslel som nieco v style vyrezat do strechy dieru a zadadit tam original vw okno Very Happy
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Dorabka stresneho okna   Dorabka stresneho okna Icon_minitime20/11/2010, 21:36

to veru neviem ci ide,jedine celu strechu odrezat z buracky navarit na tvoje :-) lebo tam je aj tapacir iny,to keby si chcel vyskladat,to by asi bolo dost drahe
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male
Registrácia : 13.05.2008
Počet príspevkov : 773
Auto : Golf 1 1.6 D VILKO

OdoslaťPredmet: Re: Dorabka stresneho okna   Dorabka stresneho okna Icon_minitime21/11/2010, 18:06

original šiber ma trochu zložitejšiu konštrukciu obyčajne okno by som po mojich skusenostiach už nikdy na auto nedaval(len môj nazor) neda sa to potom vratiť nazad
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Dorabka stresneho okna   Dorabka stresneho okna Icon_minitime22/11/2010, 08:13

pekne odrezať strechu z iného a dobrý klampiara ti to spraví ved to je ako keby si ho obrátil na strechu ,myslíš že čo robia ,ureže sa okolo stĺpikov a navarí naspäť , keď sa ti do toho chce ísť tak prečo nie
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Dorabka stresneho okna   Dorabka stresneho okna Icon_minitime22/11/2010, 09:31

a po par rokoch to bude natierat silikonom a nadavat ze to tece. origo zozenies vonku (rakusko) za par sup, bol som brat s kamosom na ine auto na vrakaci a to som odrezal z vekým kusom plechu a potom len navarit a nastriekat a ....
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Dorabka stresneho okna   Dorabka stresneho okna Icon_minitime22/11/2010, 19:29

ved som myslel origo celú strechu confused
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Dorabka stresneho okna   Dorabka stresneho okna Icon_minitime25/11/2010, 21:48

original siber tam nedas ,a to koli streche,su tam vystuhy ianc ako strecha s origo stresnim.Potom uz len iny siber bude sa otvarat do vrchu a na strechu . ako pisu chalani musel by si druhu strechu na origo
Návrat hore Goto down
sasanka
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Dorabka stresneho okna   Dorabka stresneho okna Icon_minitime26/11/2010, 03:26

Vdaka za vsetky prispevky. Momentalne ma to nejako velmi netrapi, len som chcel vediet ci a ako by to bolo zrealizovatelne - teraz v tom mam uz jasnejsie. Este raz vdaka Wink
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Dorabka stresneho okna   Dorabka stresneho okna Icon_minitime30/11/2010, 00:43

radsej by som dorobil klimu to sa mi zda jednoduhsie nez toto.
alebo kupit auto so sibrom. Cool
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Dorabka stresneho okna   Dorabka stresneho okna Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Dorabka stresneho okna
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» dorabka prednych hmloviek do naraznika na boru
» Dorabka bixenonov do svetiel in.pro., plus dalsie upravy
» Prosim o pomoc pri postupe pri striekani noveho zadneho stresneho laminatoveho spoilera.
» dorabka elektrickych okien

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: